ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2021 | 12:09

End of an era

Αργα η γρηγορα θα τελειωνε.. αφου δε θελαμε τα ιδια πραγματα.. εγω ειμαι της σχεσης εκεινος οχι και τοσο. Κριμα για τα τοσα χρονια που το προσπαθησαμε.. 6 για την ακριβεια. Δεν ηταν δικη μου αποφαση να το ληξουμε, εκεινος εκοψε καθε επικοινωνια μαζι μου. Ωστοσο νιωθω οτι μου λειπει, οτι θα ηθελα να συνεχισουμε κι ο,τι γινει, εχω συναισθηματα γμτ αλλα αλλον πρεπει να τα βαλω στην ακρη και να προχωρησω παρακατω..δε ξερω αν αξιζει να το "κυνηγησω".. ειχα πονταρει πολυ στο μεταξυ μας και εφαγα τα μουτρα μου ουκ ολιγες φορες.
14
 
 
 
 
σχόλια

Βασικα τα τελευταια 3 χρονια ζουμε σε διαφορετικες πολεις.. δε βρισκομασταν. .απλα εινχαμε μια επικοινωνια. Αν τα βαλεις κατω για την ακριβεια ειναι ειναι απ το 2015 μεχρι αρχες του 18..

Σε κατι τετοιες περιπτωσεις λεω παλι καλα που ο αλλος σηκωθηκε και την αφησε πρωτος.
Αποδεξου πως δεν καταφερες να τον κανεις τον αντρα των ονειρων σου και μην φας την υπολοιπη ζωη σου περιμενοντας τον και οπου βγει. Δεν θα βγει πουθενα στο εγγυωμαι και στο υπογραφω. Υπερ-αρκετα ηταν τα 6 χρονια για το κελεπουρι μας.

Αυτο ακριβως εννοω. Μην προσπαθεις να τον αλλαξεις με το να τον κανεις να θελει σχεση. Αυτος ετσι ειναι, δεν αλλαζει και δεν ειναι ο ιδανικος για εσενα. Αυτο ηταν το νοημα του σχολιου μου.

Θέλεις να μας πεις ότι έφαγες λίγο παραπάνω από μισή δεκαετία της ζωής σου για ν' ανακαλύψεις ότι ο άλλος "δεν είναι τόσο της σχέσης";! Ρε κορίτσια, ώρες-ώρες εκπλήσσομαι με την ευκολία που πετάτε έτσι τα χρόνια σας σ' αυτούς που μόλις και μετά βίας αξίζουν τρίτο ραντεβού. Έλεος, σε έξι χρόνια μαθαίνεις κινέζικα (έστω βασικά, αλλά τα μαθαίνεις καλά) ή κάνεις μεταπτυχιακό και PhD μαζί ή επενδύεις επιτυχώς σε cryptocurrency ή μεγαλώνεις ένα αδέσποτο κουτάβι με όλη σου την αγάπη... Όχι να χαραμίσετε τα χρόνια σας σε λαλάκες που σας βάζουν στο σκεπτικό "προσπάθησε κι άλλο για μένα, κοπελιά" και μετά σας πετάνε σαν χρησιμοποιημένη χαρτοπετσέτα. Κι όχι τίποτε άλλο, μετά σκέφτεστε κιόλας "μωρέ, να προσπαθήσω λίγο ακόμα, να τρέξω ξωπίσω του, μπας και δεν κατάλαβε ότι τον αγαπώ..." Πήγαινε επειγόντως σε έναν καλό ψυχοθεραπευτή. Μη με παρεξηγήσεις, δεν σε βγάζω τρελή, απλά σου λέω ότι χρειάζεσαι καλή στήριξη σ' αυτή τη φάση της ζωής σου για να ξεφύγεις από το φαύλο κύκλο. Είναι η αλήθεια: όποιος επενδύει περισσότερο σε μια σχέση, αυτός είναι και που πονάει περισσότερο όταν τη χάνει, μένοντας με το αίσθημα ότι κάτι δεν πρόλαβε να δώσει για να αγαπηθεί. Και σαν τον τοξικομανή, προσπαθεί να επιστρέψει εκεί, θέλει κι άλλο, εθίζεται στο ρόλο του "αιώνιου πανδότη" που απορρίπτεται. Όχι. Έκανες ό,τι μπορούσες και ό,τι σου έβγαινε. Αν δεν πήρες την αγάπη που ήθελες γι' αυτό που είσαι, μην περιμένεις ν' αγαπηθείς γι' αυτά που κάνεις. Και όσο εμμένεις σε έναν άνθρωπο ανίκανο να σ' αγαπήσει, δεν δημιουργείς χώρο στη ζωή σου (και στην καρδιά σου) για να γνωρίσεις την αληθινή αγάπη με τον κατάλληλο για σένα. Πες ότι στα 6 χρόνια κέρδισες και κάποιες καλές εμπειρίες (σαφώς και δεν ήταν όλα τόσο άσχημα μεταξύ σας), και παράλληλα ένα μάθημα ζωής. Έσω ευγνώμων, αλλά από εδώ και στο εξής, αν συνεχίσεις μ' αυτόν, παύει να είναι μάθημα ζωής και μετατρέπεται σε χάσιμο χρόνου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου, ζήτα επαγγελματική στήριξη και έχε από κοντά ανθρώπους που σ' αγαπούν για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αυτή την ανθυγιεινή συναισθηματική εξάρτηση που έχεις δημιουργήσει για σένα.

Σ ευχαριστω... 3 χρονια ειναι on off, τα τελευταια 3 δε βρισκομασταν. ειχαμε επικοινωνια απλα, καθως ζουσαμε σε αλλες πολεις. Κι αυτος εχει κανει προσπαθειες, οχι μονο εγω.. δεν το αφηνε τελειως κανενας απο τους 2 γι αυτο κ περασε τοσος καιρος. Ενα ερωτηματικο ηταν παντα εκεινος..... αν κανω μια κουβεντα μαζι του αυτη θα ειναι και η τελευταια. δε ξαναπροσπαθω κατι. οπου στη κουβεντα η θα παει παρακατω το μεταξυ μας η θα κοπει τελειως. υπαρχει μεγαλη στασιμοτητα που εχει κουρασει κ τους 2

Μου βγάζει κάτι σε φάση Carrie & Mr. Big όλο αυτό, με τη διαφορά ότι δεν υπάρχει εδώ κανένα σενάριο που να υπαγορεύει ότι τελικά θα καταλήξετε μαζί μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος. Φοβάμαι λίγο τις κουβέντες σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο και μόνο επειδή ο άλλος μπορεί να πει πράγματα που ξέρει ότι θες ν' ακούσεις, παρά την αλήθεια. Θα δείξει, ΟΚ, δεν χάνεις κάτι, αλλά άκουσέ τον προσεχτικά τι έχει να πει, ακόμα και αυτά που φαίνεται να προτιμά να μην πει. Οτιδήποτε, αρκεί να μην εμμένετε στην ίδια φάση με την τελευταία σας τριετία. Θα ήταν πολύ κρίμα για σένα πρωτίστως.

6 χρόνια μαζί και παρόλα αυτά έμεινες ενώ ήξερες ότι δεν είναι της σχέσης όπως λες. Δεν θέλει οικογένεια, γάμο κλπ να υποθέσω.

Εσύ επέλεξες να μείνεις μαζί του. Έπρεπε να φύγεις όσο είναι νωρίς.

Scroll to top icon