ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2022 | 00:31

Τι παίζει τελικά...

Έβγαινα με κάποιον και μέσα σε ένα μήνα τον πήρε ο φίλος του τηλέφωνο 2 φορές γιατί δεν ήταν καλά και είχε προβλήματα για να πάει να τον βρει. Την δεύτερη φορά που έγινε αυτό ήμασταν έξω και νευρίασα γιατί δεν είχε κάποιο σοβαρό θέμα πχ υγείας και θα μπορούσαν να τα πούνε την επόμενη ημέρα. Ο φίλος του δεν έχει σχέση. Με το παιδί που έβγαινα είπαμε να το λήξουμε και όταν με ξαναπήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει τα νέα μου κτλ μου είπε ότι έχει να μιλήσει 1 μιση εβδομάδα με τον φίλο του γιατί δεν ήταν καλά και ήθελε να μείνει μόνος του. Τελικά όταν έχει προβήματα ο φίλος του θέλει να τα συζητάει με τους φίλους του, θέλει να απομονώνεται ή είχε άλλο σκοπό?
10
 
 
 
 
σχόλια

Και τύχαινε να τον παίρνει τηλέφωνο όσο ήμασταν μαζί πάντα. Είχαμε να βγούμε έξω βόλτα γύρω στον έναν μήνα και τον πήρε τηλέφωνο να τρέξει κοντά του εκείνη την ημέρα.

Scroll to top icon