ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2021 | 18:29

Τελικα υπαρχει το αλλο μας μισο;

Ειμαι αντρας 25. Ειμαι ακομα παρθενος. Περα απο κατι φασωματα και κατι χουφτωματα στο λυκειο και το πανεπιστημιο, δεν εχω προχωρησει με κοπελα. Δε μου λειπει τιποτα, ισα ισα εχω αρκετες επιτυχιες. Φλερταρω, με φλερταρουν κλπ αλλα δεν ενιωσα ποτε με καποια απο αυτες που εβγαινα οτι θελω να προχωρησω. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Μονο στα 18 οταν εβγαινα με μια κοπελα, ηθελα να προχωρησω και το ηθελε και αυτη (παρθενοι και οι δυο) αλλα ολο λεγαμε μετα τις πανελληνιες και μετα περασαμε σε αλλες πολεις και γνωρισαμε νεα ατομα και χαθηκαμε τελειως. Απο τοτε δε μου ξαναγεννηθηκε αυτο το συναισθημα. Ειναι νορμαλ αυτο η εχω καποιο προβλημα εγω; Μεχρι και πριν ενα μηνα δε το σκεφτομουν καν, δηλαδη ελεγα ''οταν ειναι να ερθει θα ερθει'' αλλα τον τελευταιο μηνα παθαινω κρισεις πανικου που ολοι εχουν ολοκληρωσει εκτος απο εμενα. Μεχρι και στον υπνο μου βλεπω εφιαλτες οτι ολοι εχουν σχεσεις κλπ κι εγω τιποτα. Τι παει λαθος με εμενα; Μεχρι και σε κλαμπ με εχουν προσεγγισει για ξεπετα αλλα ντραπηκα τοσο που απλα σηκωθηκα κι εφυγα. Ναι, αν δε ξερω καλα μια κοπελα και γενικα καποιο ατομο, δεν ανοιγομαι. Δε ντρεπομαι ακριβως αλλα (μαλλος επειδη ειμαι ρομαντικος) δε θελω να το κανω με μια χωρις καν να ανταλλαξουμε καποιες κουβεντες λες και ειμαστε ζωα. Τι εχετε να πειτε για ολα αυτα; Αραγε να υπαρχει καπου η κοπελα που θα μου το βγαλει αυτο; Ορμες εχω αλλα τις ορμες τις καταπολεμας και με μια μ@λ@κι@. Γενικα ειμαι ενα ακομπλεξαριστο ατομο και ανοιχτομυαλο αλλα σε αυτο το θεμα δε ξερω τι να κανω, ισως το εχω μεγαλοποιησει πολυ στο κεφαλι μου. Επισης, θελω να ρωτησω κυριως τις κοπελες, εαν καποιος σας πει οτι ειναι παρθενος στα 25 η και μεγαλυτερος, πως σας φαινεται οταν το ακουτε; Το θεωρειτε καλο η κακο. Οποτε με ρωτανε κοπελες για τις εμπειριες μου στο σεξ ειτε αποφευγω να απαντησω ειτε λεω πως ειχω μικρη επειρια, δεν εχω πει πουθενα οτι ειμαι παρθενος στα 25. Τελικα, για να μη σας κουραζω, υπαρχει λυση στο προβλημα μου, η θα μεινω για παντα μονος;
9
 
 
 
 
σχόλια

Φίλε και φω 25 είμαι κοπέλα και δεν έχω κάνει κάτι επειδή όσα άτομα γνώρισα ήταν σκέτη φωλα με αποκορύφωμα τον τελευταίο που ήταν ένας Νάρκισσος και το μόνο που ήθελε ήταν αυτό. Προφανώς και δεν είμαστε μηχανές ούτε ρομποτ για να λειτουργούμε χωρίς συναίσθημα. Για όλους μας υπάρχει κάτι, κάποια στιγμή ίσως το συναντήσουμε.

Επίσης, υπάρχει και το σεξ επί πληρωμή ρε παλίκαρε. Δεν είναι ντροπή.
Αν το αφήνεις μπορεί να αργήσει πολύ να συμβεί. Τώρα που είσαι νέος απολαμβάνεις το σεξ, όχι στα 60. Δικαίωμα σου να περιμένεις να ερωτευτείς κλπ για να κάνεις σεξ, δεν είναι κακό, αλλά κάτι φορές η τακτική που ακολουθούμε δεν είναι πάντα η σωστή.

Υ.Σ. Αν έχετε τσίπα πάνω σας οι γυναίκες σχολιαστές, θα του πείτε την αλήθεια χωρίς να του χαιδεύετε τ'αυτιά.

Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάποιο μητρώο που καταγράφονται οι ερωτικές μας εμπειρίες και θα έπρεπε να το προσκομίζουμε σε κάθε νέα γνωριμία. Γιατί πρέπει να μπαίνεις στην διαδικασία και να εξηγείς τι έχεις κάνει ή τι δεν έχεις κάνει ως τώρα στην ερωτική σου ζωή και αν μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία γιατί δεν παρουσιάζεις τον εαυτό σου ως πιο έμπειρο; Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να πλασάρεις τον εαυτό σου καλύτερα και να σταματήσεις να τρως αυτογκόλ. Εξάλλου, όπως παντού άλλωστε έτσι και στον έρωτα ότι δηλώσεις είσαι.

Εντάξει φαίνονται αυτά αν το άλλο άτομο έχει μια εμπειρία, τι να λέμε τώρα...Εδώ εγώ που έχω περίπου 1 χρόνο να κάνω σεξ, έχω αρχίσει να αγχώνομαι ότι δεν θα θυμάμαι τι κάνουμε σε περίπτωση που ξαναπροκύψει:P

Επειδή θα σου κρύψουν την αλήθεια οι κοπέλες εδώ, θα στα πω αντρίκια και στα ίσια. (πάω στοίχημα θα το αρνηθούν)

Ναι, αν πεις σε κάποια κοπέλα ότι είσαι παρθένος θα ξενερώσει. Καμιά δεν θέλει κάποιον που είναι τέρμα άπειρος στο σεξ. (σπανίζουν οι εξαιρέσεις)

Δεν είναι κακό που είσαι παρθένος, αλλά πρέπει να πετύχεις την περίπτωση κοπέλας που δεν θα την πειράξει, συν ότι πρέπει ταυτόχρονα να ταιριάζετε κλπ.

Αυτά από μένα και καλή σου τύχη αγορίνα.

Μια χαρα φυσιολογικο σε βρισκω, απλα εισαι ατυχος και δεν εχεις βρει καποια ακομα που να σε κανει να νιωσεις συναισθηματα. Οπως υπαρχουν εκει εξω ατομα που δεν τους νοιαζουν τα συναισθηματα και
κανουν ξεπετες ετσι υπαρχουν και ατομα που λειτουργουν οπως εσυ. Μερικες θα σου πουν πως θα ξενερωναν αν ακουγαν οτι καποιος ειναι παρθενος, αλλα μαλλον θα ξενερωναν με οποιονδηποτε δεν ηταν εμπειρος ή καλος στο κρεβατι(δικαιωμα τους, αλλα αυτες δεν σε απασχολουν). Αν ακους διαφορα που σε κανουν να νιωθεις ασχημα σκεψου το απλο: αυτοι που τα λενε ειναι τελειοι στο κρεβατι; Μην νιωθεις μειονεκτικα και συγνωμη αλλα δεν εισαι υποχρεωμενος να δινεις αναφορα για τα σεξουαλικα σου. Σου την πεφτουν οι αλλες που παει να πει πως πρεπει να εισαι εμφανισημος αλλα εχεις κλειστει στον εαυτο σου. Παρε λιγο τα πανω σου και ειναι θεμα χρονου πιστευω να λυθει το «προβλημα». Αλλα αν σε απασχολει το ποτε θα βρεις καποια να σε συγκινησει, λυπαμαι αλλα δεν μιλαω γιατι την αλλη φορα που το εκανα πεσανε να με φανε.

Το γράφω από τώρα για να υπάρχει επειδή ρωτάς. Μην ακούς εδώ που θα σου πούνε ορισμένοι/ες το καθετί στον καιρό του και δεν είναι καθόλου κακό που άργησες και θα έρθει από μόνο του όταν βρεθεί η κατάλληλη. Απλά τα λένε για να τα πουν αυτά.
Γενικά είναι πρόβλημα αυτό, μην τρελαθούμε, έχεις αργήσει, κοίτα να κάνεις κάτι έστω και με κάποια που δεν σε γεμίζει και τόσο ή έστω με ιερόδουλη αρχικά.
Αν κάποιος πει σε κοπέλα ότι είναι παρθένος στα 25 δεν θα ακουστεί καθόλου θετικά (για τη μεγάλη πλειοψηφία μιλάμε πάντα και πιθανόν εξαιρούμε και αυτές που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση σε αυτή την ηλικία). Οπότε καλύτερα δεν το λες, αφήνεις να εννοηθεί ότι δεν έχεις πολύ εμπειρία και μετά ό,τι καταλάβει αυτή.

Scroll to top icon