ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2022 | 16:44

Κιλά...

Καλησπέρα. Διάβασα δύο αναρτήσεις σχετικά με ανθρώπους που ο ένας/ μια θέλει να εργαστεί ως αεροσυνοδός και η άλλη εξ σχετικά με έναν άνθρωπο ο οποίος/α μιλάει σχετικά με την αγάπη που πρέπει να έχουμε στην προσπάθεια απώλειας κιλών και ότι πρέπει να έχουμε σύμμαχο τον εαυτό μας. Παιδιά, θέλω να εξομολογηθω κι εγώ κάποια πράγματα. Το συναισθηματικό φαγητό είναι εκείνο που προσωπικά μου χαλούσε πάντα τα χλσχεσια. Νιώθοντας κενή, συναισθηματικά κενή και ακάλυπτη, πληγωμένη και αδύναμη κατέφευγα στο φαγητό και κυρίως στα γλυκά. Ήθελα αγάπη και την έβρισκα στα γλυκά. Έτρωγα την αγάπη μου. Έπειτα από λίγη δουλειά με ψυχοθεραπεία κατανόησα κάποια πράγματα για εμένα, για τα τραύματα μου και πώς μπορώ να αλλάξω τα μοτίβα που ενώ με πληγώνουν πάντα τα επιλέγω και αναφέρομαι στην επιλογή συντρόφου. Αποφάσισα κάπως δειλά να συμφιλιωθω με εμένα, να με παρατηρήσω περισσότερο, να πάρω μια βαθειά ανάσα και να ακολουθήσω αβίαστα χωρίς άγχος μια διατροφή. Νιώθω πως μέσα μου είμαι ένα βήμα πριν κάνω το μπαμ και γίνω άλλος άνθρωπος. Δεν ξέρω αν με εννοεί κάνεις. Επεξεργάζομαι στο μυαλό μου ένα πρόγραμμα γυμναστικής που ιδανικά θέλω να ακολουθήσω με σκοπό να βελτιώσω την υγεία μου. Θέλω να αλλάξω, θέλω να με κοιτάω και να ξέρω πως αυτό το σώμα με αγάπη και σεβασμό και όχι ως κάτι που με εμποδίζει από το να με αγαπήσει κάποιος όπως λανθασμένα νομιζω. Μην παρατάτε την προσπάθεια. Πότε. Θα έρθει η αλλαγή. Θα έρθει η αγάπη και η αποδοχή. Καλή δύναμη στην προσπάθεια σας, μας.
3
 
 
 
 
σχόλια

''να αλλάξω τα μοτίβα που ενώ με πληγώνουν πάντα τα επιλέγω και αναφέρομαι στην επιλογή συντρόφου''

Το έχω αναφέρει σε διάφορα ποστ, περί συγκεκριμένου μοτίβου επιλογής (λάθος) συντρόφου. Να τα δουν οι φίλτατες εδώ που το αρνούνται και δεν παραδέχονται κάποιες αλήθειες.
Καλή επιτυχία στον στόχο σου.

Αγαπητή εξομολογούμενη, είμαι η κοπέλα που έγραψε την άλλη εξομολογηση ότι πρέπει να έχουμε τον εαυτό μας σύμμαχο. Και εγώ κυρίως συναισθηματική πείνα είχα χωρίς έλλειψη συντρόφου αλλά έτρωγα έχοντας συναισθηματικό κενό για κάποιες απώλειες δικών μου ανθρώπων. Εύχομαι κάθε καλό και καλή μας δύναμη!

Scroll to top icon