ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2022 | 10:38

Δέν μπορώ να της μιλήσω

Σκέφτομαι να της κάνω ερωτική εξομολόγηση γράφοντας αυτά που νιώθω γι'αυτήν και να τα στείλω με μήνυμα.Δέν μπορώ να της μιλήσω face to face,θα μπλοκάρω σίγουρα γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα είναι ιδιαίτερη περίπτωση.Πώς είναι σαν ιδέα κάτι τέτοιο;Μπορεί να θεωρηθεί παλιομοδίτικο,εγώ να φανώ δειλός,και στη χειρότερη περίπτωση να το θεωρήσει cringe;Αυτή τη λύση βρήκα γιατί πρέπει να της το πώ επιτέλους,δέν μπορώ να το κρατάω άλλο μέσα μου.
7
 
 
 
 
σχόλια

Όχι, όχι, όχι, όχι. Ερωτική εξομολόγηση μόνο από κοντά, φίλος. Χάσε τα λόγια σου, ίδρωσε, γίνε παντζάρι και ξέχνα και τα ελληνικά σου, αλλά από κοντά. Συγνώμη, αλλά αν δεν έχεις την άνεση να μιλήσεις από κοντά και ντόμπρα για τα συναισθήματά σου στη συγκεκριμένη κοπέλα (όσο ιδιαίτερη κι αν τη θεωρείς), πάει να πει ότι είτε είναι πολύ νωρίς ακόμα για τέτοιο άνοιγμα ψυχής (οπότε ναι, too much και λίγο cringe) ή ότι απλώς δεν είναι ο άνθρωπός σου για να της εμπιστευτείς την καρδιά σου στο χέρι της, άρα δες αν αξίζει καν όλο αυτό. Ποτέ μη στέλνεις τα συναισθήματά σου σε μήνυμα όταν δεν ξέρεις αν θα υπάρξει ανταπόκριση, γιατί τα γραπτά μένουν και ρισκάρουν να γίνουν αντικείμενο χλευασμού από την παραλήπτρια και από τυχόν τρίτους που μπορεί ν' ανακατέψει η ίδια. Δεν το θες με τίποτα αυτό. Ενώ από κοντά, πες το και μισή ντροπή δική σου και μισή δική της άμα σ' απορριψει. Ή το λες από κοντά και ό,τι γίνει ή το πολεμάς μέσα σου και δίνεις χρόνο μέχρι να νιώσεις άνετα να της μιλήσεις ανοιχτά (εκτός κι αν ο χρόνος δείξει ότι δεν αξίζει, οπότε τι είχες, τι έχασες).

Τί φοβάσαι δηλαδή,μήπως σε δαγκώσει ή μήπως σου ρίξει κανένα χαστούκι; Μή με τρελαίνεις!
Πρόσωπο με πρόσωπο,και όταν θα της τα λές θα την κοιτάς στα μάτια και μόνο εκεί!
Καλή επιτυχία!

χαχαχχ εχω κανει την πρωτη μου ερωτικη εξομολογηση στο messenger σε αρχειο .doc τι εννοεις; αχαχαχαχαχαχαχ
cringe ξε cringe με προσεξε :p εννοειται δεν το μετανιωσα.

Όχι μαν. Χειρότερα θα τα κάνεις. Αυτά γίνονται σε ταινίες του Hollywood. Βγείτε, μιλήστε, γνωριστείτε και ότι είναι να γίνει θα γίνει εν καιρό.
Δεν είστε 15. Ποιός κάνει ερωτική εξομολόγηση? Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται απαραίτητα να ειπωθούν, τα δείχνεις με πράξεις.
Πολύ πιθανό αν της δείξεις με τη μια όλα τα χαρτιά σου να χαθεί το 'μυστήριο' και να σε θεωρήσει αμέσως δεδομένο.
Μην πιέσεις καταστάσεις και άσε να κυλήσει ομαλά η κατάσταση.

Κριντζ και δειλό και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε πει αν δεν σε γουστάρει. Αν σε γουστάρει και με τον ταχυδρόμο να της το στείλεις θα λιώσει η κοπέλα . Όπως και να χει , άμα δεν μπορείς καθόλου face to face ,η λύση που βρήκες είναι οκ.

Scroll to top icon