ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2022 | 09:46

................

Μιλάγαμε μέσω social media, είπε οτι περιμένει επίσκεψη από ένα φίλο της για να δουν ταινία (μένει μόνη της). Με ξενέρωσε και σταμάτησα αποτομα την επικοινωνία μαζί της. Ίσως θα έπρεπε να διευκρινίσω τι είδους σχέση έχει με αυτόν τον φίλο της, αλλά ξενέρωσα τόσο πολύ που δεν είχω όρεξη να απαντήσω στο μήνυμα της και να της ξαναστειλω. Ένιωσα ότι μου το είπε για να ξεκοψω, μπορεί να κάνω και λάθος. Είχα συνηθίσει την επικοινωνία μαζί της και μου λείπει.
18
 
 
 
 
σχόλια

ΟΚ, οι φίλοι υπάρχουν στη ζωή μας πριν γνωρίσουμε κάποιον για ερωτικό ενδιαφέρον. Απλώς παρατηρώ πως όταν αρχίζει, π.χ. μια κοπέλα να βγαίνει με κάποιον και βαδίζει προς σχέση, αναφέρει τυχόν φιλίες που έχει με άνδρες, έτσι ώστε μια φορά που θα πει του αγαπητικού της "δεν γίνεται να σε δω αύριο, έχουμε κανονισμένη ποδηλασία με το φίλο μου το Σάκη," να μην είναι ο άλλος σα να τον χτύπησε κεραυνός με κάποιον φίλο από το πουθενά, για τον οποίον δεν του είχαν πει τίποτα πριν. Με άλλα λόγια, κατά κάποιον τρόπο ξεκαθαρίζει κάποιος το τοπίο αν φοβάται μη σε χάσει για λάθος λόγους (δηλαδή ζήλεια εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχει). Άλλωστε, οι φίλοι είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και στις πολύ πρώτες μέρες γνωριμίας μιλάμε γι' αυτές όπως για τα χόμπυ μας. Μπορεί εκείνης ο φίλος να είναι γκέι ή μπορεί να είναι hetero μεν, αλλά να έχουν τέτοια φιλική σχέση που η δικιά σου μαζί του είναι σαν "φιλάρας" που μια χαρά θα κάτσουν μαζί να δουν αγώνα ή κάφρικη ταινία τρώγοντας άφθονο junk food με μπύρες και διαγωνισμό ρεψίματος. Αν εκείνη πριν δεν έτυχε να σου αναφέρει τίποτα για το φίλο της ούτε και το τι σχέση έχουν, λίγο μουντά τα νερά. Εκεί τότε είτε το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο όντως ή το κάνει σκόπιμα για να θα ζηλέψεις και θ' αρχίσεις τις ερωτήσεις. Κι απ' την άλλη, αν είχατε μιλήσει όλο κι όλο 2 μέρες μεταξύ σας, ας πούμε, μπορεί απλώς να μην πρόλαβε να σου πει για εκείνον και τώρα να μη θέλει να τα κάνει μαντάρα με εξηγήσεις που θα μπορούσαν να φανούν ακόμα πιο ύποπτες από το να μην απολογηθεί καθόλου. Εγώ λέω, act cool. Στείλε της την επομένη ή μεθεπομένη και γράψε της τα νέα σου ή μοιράσου κάτι χιουμοριστικό, και στο μεταξύ ρώτα την αν άξιζε τελικά η ταινία. Όλο και κάτι θ' αποσπάσεις. Αν γύρω απ' τις φιλίες της παραμένει μυστικοπαθής, τότε καλύτερα άσ' το.

Κατάλαβα…ξενέρωσες που βλέπει ταινίες. Κι εγώ δεν τους μπορώ καθόλου τους ανθρώπους που βλέπουν ταινίες. Άσε που τρώνε όλη την ώρα και ποπ κορν…κολλάνε και στα δόντια…και θέλουν και φιλάκι μετά! Καλά έκανες και ξέκοψες.
Ποπ κορν τα λένε ή ποκ πορν;; Μπερδεύτηκα :/

Τίποτα δεν ειναι τυχαίο σε αυτή την ζωή και η κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας μας ειναι αυτή που έχει δημιουργήσει εκείνος.

Αν η επικοινωνία σας δεν πήγαινε καλά και σε βαρέθηκε μπορεί να στο είπε για να ξεκόψεις.
Αν όμως η επικοινωνία σας ήτανε καλή και ενδιαφερότανε για σένα μάλλον στο είπε για να δει πως θα αντιδράσεις (μπορεί να σου είπε και ψέματα, να μην υπήρχε κανένας φίλος).
Φαίνεσαι ιδιαίτερα ζηλότυπος και κτητικός (πριν καν την δεις από κοντά!!) οπότε μάλλον καλά έκανε.

@Loving you
Δεν έχει δικαίωμα να καλέσει φίλο της να δουν ταινία (ή ακόμα και να κάνουν σεξ) επειδή μιλάει με κάποιον άγνωστο στο ίντερνετ; Προφανώς και δεν ήταν ερωτευμένη με τον εξομολογούμενο, μπορεί να τον ήθελε για κάτι χαλαρό και να ήθελε να κόψει αντίδραση. Ή απλά να μην τον ήθελε καθόλου όπως έγραψα και πιο πάνω.

Αν μια κοπέλα ενδιαφέρεται για σένα, δεν ρισκάρει να σου πει κάτι τέτοιο απλά για για να δει πως θα αντιδράσεις. Εκτός κι αν κλασσικά περιμένουν στην ουρά άλλοι 3-4, όποτε δεν την νοιάζει κιόλας.

@Poor Yorick
Ναι μπορεί να περιμένουν στην ουρά και άλλοι 3-4 και να θέλει να διαλέξει αυτόν που δεν θα την πίεζε πολύ ώστε να μπορεί να συνεχίσει να έχει και φίλους. Γιατί από αυτά που λέει ο εξομολογούμενος υποθέτω ότι θα τον χάλαγε η κοπέλα να έχει φίλους άντρες.
Τεσπα, το πιο πιθανό είναι απλά να μην γούσταρε. Έθεσα και την εναλλακτική πιθανότητα ώστε να γίνει αυτή η θεωρητική συζήτηση και να δω σχόλια πάνω σε αυτό.

Πρώτον το να έχει άντρες φίλους δεν το βρίσκω παράλογο. Είχε ζωή και πριν από εσένα.
Απ' ο.τι καταλαβαίνω δεν έχετε βρεθεί ποτέ από κοντά οπότε δε μπορείς να έχεις και απαιτήσεις.
Τρίτον, αν γενικότερα υπήρχε στη συνομιλία σας κάτι ερωτικό και την έβλεπες θετική γιατί να θέλει να σε απομακρύνει;
Σκέφτηκες ότι ίσως ήθελε με τον τρόπο της να βάλει όρια γιατι κάπου άρχισε να αντιλαμβάνεται πόσο ζηλιάρης είσαι; Και για να μην αρχίσεις τα κουλά όπως το να κόψει τις παρέες του σου το είπε;

Αποκλείεται να το είπε για να ζηλέψει; Αποκλείεται να έχει έναν παιδικό φίλο;
Είναι πολλες οι περιπτώσεις και όταν γνωρίζεις κάποιον καλό είναι να γνωρίζει εξαρχής τους φίλους του αντίθετου φύλου.

@Little goat

Αν του το είπε για να τον κάνει να ζηλέψει είναι άσχημο. Τέτοια τεστ / παιχνίδια είναι ανώριμα. Άσε που ήξερε ότι θα τον ξενερώσει αν του έλεγε κάτι τέτοιο οπότε δεν φαίνεται να νοιάζεται και τόσο γι'αυτόν.
Παιδικός φίλος και κουραφέξαλα. Σεξοκατάσταση είναι. Αν όντως έλεγε την αλήθεια.

Scroll to top icon