ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2022 | 09:19

Η φίλη της μου έχει κλέψει το μυαλό

Γεια σας! έχω γνωρίσει μια κοπέλα εδώ και ένα μηνα περίπου , περνάμε όμορφα αλλά χαλαρά έχουμε βγει 4-5 φορές υπάρχει επικοινωνία και έχουν πέσει κάτι φιλιά. Όλα ωραία μέχρι εδώ έχουμε μιλήσει και ανοιχτά μεταξύ μας ότι δεν θέλουμε κάτι πιο σοβαρό στη φάση που είμαστε. Πριν από μια εβδομάδα ανέβασε μια φώτο με μια φίλη της....παιδιά σκάλωσα άσχημα .... δεν τη γνωρίζω αλλά την σκέφτομαι συνέχεια, θέλω πάρα πολύ να την γνωρίσω και να την μάθω περισσότερο. όπως καταλαβαίνετε είμαι σε μια δύσκολη θέση γιατί ξέρω ότι σίγουρα η κοπέλα που βγαίνω θα της έχει μιλήσει για εμένα γιατί μου έστελνε και φώτο που έπιναν καφέ μαζί. Προφανώς σκέφτομαι να μιλήσω στην κοπέλα για τη φίλη της και να μη προχωρήσω παραπέρα μαζί της. θέλω λίγο απόψεις εδώ , φαντάζομαι δεν είμαι ο πρώτος σε τέτοια κατάσταση ...παιδιά την φίλη της την θέλω πολύ!
15
 
 
 
 
σχόλια

Μου αρέσει που προτρέχετε, οι άντρες φυσικά, και μιλάτε για καβγάδες μεταξύ των κοριτσιών. Λες και η κοπέλα μόλις δει τον εξομολογούμενο είναι βέβαιο οτι θα τρελαθεί μαζί του, θα θέλει σχέση και θα τσακωθεί με τη φίλη της. Το πιθανότερο είναι οτι θα τον κάνουν πέρα και οι δυο και καλά θα κάνουν.

Ξέρεις κάτι ; Ναι είναι λίγο κωμικοτραγική η κατάσταση αλλά εφόσον δεν θέλει ούτε εκείνη κάτι σοβαρό μαζί σου έχεις το δικαίωμα να κοιτάς και αλλού. Παρόλα αυτά αν ανταποκριθεί η φίλη τότε η φιλία τους κινδυνεύει λόγω εγωισμών, ζήλιας μεταξύ τους... Το πιο πιθανό είναι να μην ανταποκριθεί να σου πω την αλήθεια. Πάντως τελείωνε με αυτή τη "σχέση" σε πολλά εισαγωγικά πριν δεθεί η άλλη και έχεις δράματα .

Αγγελική? Ε Αγγελική, δεν ακούς?
(Που να μ' ακούσεις τώρα εδώ κάτω που είμαι)
Γι' αυτό ανέβηκα λίγο πιο πάνω μπας και :p
Ντυπ για deep είναι ο τύπος με το παρμένο μυαλό. Γράφω εδώ γιατί δεν μ' αφήνουν. :)
-----------------
Προβλέπεται γερός χαμός 😆
Στείλε update οπωσδήποτε :P

Ελπίζω η φίλη να εξακολουθήσει να σου αρέσει οτ(αν) τη γνωρίσεις. Κι ελπίζω γενικά καλά ξεμπερδέματα...

Καφρίλα η φάση. Θα παρεξηγηθείς με την κοπέλα και εκείνη με την φίλη της.
Και ποιός σου λέει εσένα ότι δεν θα δεις μια φίλη της άλλης κοπέλας και θα κάνεις πάλι τα ίδια.

Για πιτσιρίκια σας κόβω.

Scroll to top icon