ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2022 | 13:34

Εσείς τι λέτε?

Παιδιά, είμαι γυναίκα και έχοντας μείνει μόνη σχεδόν 3 χρόνια, βγαίνω με συνομήλικό μου (32 και οι δύο) εδώ και κανένα πεντάμηνο. Τα πάμε καλά, αλλά υπάρχει κάτι που βρίσκω λιγάκι παράξενο και δεν ξέρω πώς να του το πω. Λοιπόν, νιώθω ότι κάπου υπάρχει μια συναισθηματική απόσταση και θα σας εξηγήσω. Ενώ μια χαρά με αγγίζει, με αγκαλιάζει και με φιλάει, κάνουμε σεξ, δεν έχουμε πρόβλημα σ' αυτό, αλλά ρε παιδί μου με τις γλυκές κουβέντες δεν το έχουμε πολύ. Λέω μήπως αλλάζουν τα πράματα για τους άνω των τριάντα, αλλά μου φαίνεται κάπως όλο αυτό. Για παράδειγμα, στα μηνύματα είναι σχετικά ξερός, ποτέ δεν στέλνει γλυκόλογο, είναι λες και μου στέλνει κάποιος φίλος μου αντί ο άντρας με τον οποίο λέμε ότι έχουμε σχέση. Και εγώ δεν είμαι παγάκι, δηλαδή για παράδειγμα έχει τύχει πρόσφατα να μη μπορώ να κοιμηθώ ένα βράδυ και να του αφήσω ένα γλυκό μήνυμα ότι τον σκέφτομαι και προσπαθώ ν' αποκοιμηθώ και φιλάκια και τέτοια. Και το πρωί μου απαντάει ένα ξερό καλημέρα (με χαμογελάκι emoji, ΟΚ) και μου λέει μόνο ότι ο απογευματινός καφές δεν κάνει καλό γιατί φέρνει αϋπνία. Μα τι στο καλό? Ή ξέρω γω, μιλάμε στο τηλέφωνο κάποιο βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο και λέμε τα νέα μας και μετά αντί να πούμε κάτι ωραίο, μου αρχίζει τις ειδήσεις για την επικαιρότητα. Το ίδιο συμβαίνει και αφότου κάνουμε σεξ και μείνουμε στο κρεβάτι. Βρίσκει για θέμα συζήτησης τις ειδήσεις ή κάποιο ντοκυμαντέρ που είδε πρόσφατα. Δεν είμαι καμιά κλώσσα κι εγώ, σίγουρα μ' ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα, αλλά το βρίσκω πολύ άκυρο να τα συζητάμε τέτοιες στιγμές που υποτίθεται ότι υπάρχει μια συναισθηματική ένταση, μια μοιρασμένη τρυφερότητα. Τα βρίσκω καλά θέματα για συζήτηση όσο βρισκόμαστε έξω, όχι όμως όταν είναι η ώρα να μιλήσουμε πιο ελεύθερα για το πώς αισθανόμαστε ο ένας για τον άλλον. Εγώ άφοβα εκδηλώνομαι, συχνά του λέω πόσο τυχερή νιώθω μαζί του και εκείνος το κόβει λέγοντάς μου ότι υπερβάλλω και ότι τον υπερκολακεύω. Τι να κάνω? Σε όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε, αλλά σ' αυτό ειδικά το κομμάτι νιώθω ένα συναισθηματικό έλλειμμα, λες και είναι μονόπλευρη η εκδηλωτικότητά μου. Είναι υπερβολικές οι προσδοκίες μου, μήπως πρέπει να του δώσω χρόνο να εκδηλωθεί ή μήπως απλά ο άλλος όντως δεν νιώθει και γι' αυτό δεν εκδηλώνεται?
22
 
 
 
 
σχόλια

Εγώ πιστεύω ότι κι αν κάποιος δεν είναι εκφραστικός, δεν έμαθε να είναι επειδή ως τώρα δεν τον ενέπνευσε κάποιος να γίνει. Αν κανείς είναι ερωτευμένος, όσο παγοκολώνα και να είναι, κάτι γλυκό θα του βγεί. Κι εγώ θα ένιωθα ότι με γειώνει...
Όπως και να 'χει, δεν θα έμενα εκεί να μην έχω κάτι το οποίο θέλω. Θεωρώ την εκφραστικότητα σημαντικό.

Ότι δεν σε καλύπτει, το κάνεις πέρα. Για μένα ο τύπος είναι άκυρος και παρτάκιας. Μακριά από βαριά πεπόνια, είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες. Στάνταρ κρατάνε πισινές. Καθόλου υπερβολικές δεν είναι οι προσδοκίες σου. Σκεψου να είσαστε και χρόνια παντρεμένοι.

"Υποτίθεται ότι υπάρχει μια συναισθηματική ένταση" . Εκεί είναι το λάθος σου . Δεν υπάρχει καμία συναισθηματική ένταση. Ο τύπος απλά βολεύτηκε. Καλύπτει τις ανάγκες του με μια κοπέλα που τον ελκύει. Ως εκεί . Κάνει μπαμ. Τα ζήσαμε, τα ξέρουμε . Thank you next.

@FreeSpirit

Και η εξ δεν καλύπτει τις ανάγκες της? Δεν θέλει να μείνει μόνη γιατί ξέρει πως είναι, ειδικά 3 χρόνια.
Μεγάλο κορίτσι είναι. Αν δεν θέλει μπορεί κάλλιστα να χωρίσει και να δοκιμάσει αλλού την τύχη της,
Το βόλεμα είναι αμφίδρομο.

Συμφωνώ, ασυνείδητα κάνει και εκείνη το ίδιο με εκείνον... η διαφορά τους είναι ότι εκείνη αρχίζει να καταλαβαίνει δεν είναι ικανοποιημένη μόνο με αυτό, θέλει κάτι ουσιαστικότερο

Δύο τα τινά είτε δεν είναι και ξετρελαμενος μαζί σου είτε είναι τέτοιος κρύος ο χαρακτήρας του. Και στις 2 περιπτώσεις δεν θα πάρεις ποτέ αυτό που επιζητάς κατά βάθος. Στη θέση σου θα έψαχνα για κάτι αλλο να με καλύπτει πρωτίστως συναισθηματικά.

Σε βρίσκω λίγο υπερβολική. Ότι και να κάνεις μην τον πιέσεις.
-------------------
@Πενθεσίλεια

Να τα πει όμως στην βροχή, για να είναι πιο ρομαντικό το σκηνικό. Αφού φυσικά ρίξει ροδοπέταλα γύρω γύρω. Και μετά να αγκαλιαστούν καθώς παίζει μουσική στο παρασκήνιο και να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
------------
Σαφώς, αλλά όχι υπερβολικά ζουμιά. Εξάλλου το είπα χιουμοριστικά.

Ναι, μην πιεστεί και μετά δεν του κάνει κούκου αν θα πει δύο γλυκόλογα.
Τζα τζα τζαστον να!
@ TheDude δεν ξέρω πώς το βλέπεις εσύ από την πλευρά σου ως άντρας εγώ πάντως θέλω δίπλα μου έναν άνθρωπο που να μπορεί να νιώθει και να εκδηλώνεται κι όχι ένα ξερό αγγούρι.

Scroll to top icon