ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2022 | 23:17

Θελει η δε θελει;

Καλησπερα, ειμαι 5ο ετος στο πανεπιστημιο, απο το πρωτο ετος, εκανα κολλητη παρεα με μια κοπελα, πρωτη φορα που κανω παρεα με κοπελα. Γενικα καναμε πολυ χαβαλε κλπ και την ειχαν γνωρισει και οι φιλοι μου και βγαιναμε και περνουσαμε τελεια. Εγω τοτε ειχα κοπελα και την εβλεπα τελειως φιλικα. Εκεινη εδειχνε οτι της αρεσω και πολυ μετα εμαθα οτι οντως της αρεσω. Εμενα μου αρεσε και τοτε αλλα ειχα σχεση. Τεσπα, το φλερτ της ηταν πολυ διακριτικο και κολακευτικο και δε με εφερε ποτε σε δυσκολη σχεση. Εκεινη περσι πηρε πτυχιο και εγω φετος δινω τα τελευταια μαθηματα που αφησα περσι λογω διαφορων προβληματων και πηγαινω σχολη. Η κοπελα αν και τελειωσε περσι, κρατησαμε επαφες κυριως μεσω σοσιαλ. Της ειπα οτι φετος παρακολουθω μαθηματα και της ειπα ποια, μια μερα που κατι ετυχε και δεν πηγα, μου ειπε ενας συμφοιτητης μου οτι την ειδε στη σχολη απ εξω αλλα μετα απο 30 λεπτα περιπου που περιμενε εφυγε. Τι πηγε να κανει στη σχολη αφου τελειωσε περσι; Επισης, ηρθε σε ωρα που ηξερε οτι θα πηγαινα σχολη. Μου αρεσε απο το πρωτο ετος αυτη η κοπελα αλλα οταν ενδιαφεροταν ειχα σχεση και οταν χωρισα, ειχε εκεινη. Ετσι πηγαιναμε 5 χρονια. Ηταν και ο κοβιντ και μονο απο σοσιαλ μιλουσαμε. Μου ειχε πει οτι μολις τελειωσει η εξεταστικη να τη στειλω να βγουμε. Μολις τελειωσα με εξεταστικη και θα την πω να βγουμε. Θελω να κανω κινηση αλλα επειδη εγω της το ειχα ξεκοψει με τροπο τοτε οτι δε την βλεπω ερωτικα, φοβαμαι μηπως ξενερωσε και βγουμε και παιζουμε τις κουμπαρες. Ολα αυτα τα χρονια, υπηρχε φλερτ αλλα μαλλον τοτε ξενερωνε που το εκοβα και παρολο που την ελεγα να βγουμε κλπ (σε φιλικο επιπεδο) εκεινη ολο το ακυρωνε. Εσεις τι λετε; Θα ηθελα κυριως τη γνωμη κοριτσιων.
7
 
 
 
 
σχόλια

Τότε, ήταν αλλιώς τα πράγματα. Μπερδεμένα. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να την προσεγγίσεις, είναι μια καλή φίλη, πρότεινε της να βγείτε μην το αναλύεις πολύ. Μόνο τετ α τετ θα καταλάβεις κ τις δικές της προθέσεις. Άντε πάρε τηλέφωνο, αργείς!

Scroll to top icon