ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2022 | 01:53

Οταν σου ακυρωνουν τελευταία στιγμη

Ειχα κανονισει χθες να βρεθω με το αγορι μου (βγαινουμε εδω κ μολις ενα μήνα) κ ειχαμε πει οτι θα ερθει σπιτι μου αφου σχολασω απο τη δουλεια (9 το βραδυ) κ θα κοιμηθουμε μαζι. Στις 8 το βραδυ μου εστειλε οτι τελικα δεν μπορει να ερθει γιατι θα μεινει σπιτι για να μαγειρεψει για την αδερφη του κ τη μητερα του. Τον εμπιστευομαι κ ξερω οτι δεν μου λεει ψεματα. Ομως βλεπω τοσο συχνά ανθρώπους γυρω μου που ακυρωνουν τελευταια στιγμη κ με ενοχλει η ευκολια με την οποια το κανουν, σαν να μην τρεχει τιποτα, σαν να εχει αξια μονο ο δικος τους χρονος κ οχι ο δικος σου. Αμα ηθελες να φας με την οικογενεια σου κανένα προβλημα, ειδοποιησε με ομως εγκαιρως, οχι μια ωρα πριν. Αν το ηξερα εγκαιρως θα εκανα αλλα σχεδια. Υπαρχουν τοσοι ανθρωποι που το θεωρουν οκ να ακυρωνουν last minute κ το κανουν συνεχεια που πλεον νιωθω οτι εμεις που θεωρουμε αυτη τη συμπεριφορα λαθος ειμαστε μειοψηφια. Κ φαινομαστε κ τρελοι αν τολμησουμε κ ενοχληθουμε. Οχι, δεν ειμαι τρελη που απαιτω να μου δειξεις τον ελαχιστο σεβασμο και να με ειδοποιησεις εγκαιρως αν θες να ακυρωσεις τα σχεδια μας. Κ επισης εχει κ σημασια ο λογος που ακυρωνεις, δηλαδή αν συνεβαινε κατι σοβαρο κ επρεπε να ακυρωσει, τοτε φυσικα θα καταλάβαινα ακομα κ αν ακυρωνε με short notice. Αλλα το οτι ακυρωσε μια ωρα πριν κατι που ειχαμε ηδη κανονισμενο για να κανει κατι αλλο δεν το θεωρω κ πολυ κολακευτικο ειναι η αληθεια, απλα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θελω να εστιασω εκει γιατι σεβομαι την εννοια της οικογενειας. Δηλαδη εμενα μου ακουστηκε σαν "προτιμω να κατσω σπιτι με την οικογενεια μου παρα να σε δω". Αλλα οπως κ να χει, θα εκτιμουσα αν μου το ελεγε νωριτερα οτι δεν θα μπορεσει να ερθει! Ειναι αγενεια να ακυρωνεις τελευταια στιγμη, πως το λενε. Γενικα μου φερεται πολυ ωραία, δεν εχω παράπονο, αλλα αυτο μου την εδωσε.Κ τωρα δεν ξερω καν τι να του πω αν με ρωτήσει. Γιατι μου ειπε οτι μπορουμε να βρεθουμε αυριο αλλα δεν γουσταρω.
13
 
 
 
 
σχόλια

“τελικά δεν μπορεί…θα μείνει σπίτι για να μαγειρέψει για την αδερφή του και τη μητέρα του”
Δεν μαγειρεύει ο άντρας γκρινιάζουνε. Μαγειρεύει ο άντρας πάλι γκρινιάζουνε! Χαχα

Εμ…τι να σου κάνω; Δεν με ρώτησες “τι” μαγειρεύω πριν με παντρευτείς :P Αυγά βραστά, την πάτησες χαχα Καμιά φορά ωστόσο δεν τα πετυχαίνω ούτε αυτά... :)

Τώρα που μιλάμε θα σου έχει περάσει. Δυστυχώς συμβαίνει και αυτό. Να αλλάξουν τα σχέδια τελευταία στιγμή και όταν ο άλλος δεν το έχει σύστημα δεν είναι τόσο επιλήψιμο . Στην περίπτωση σου (αφού πάντα σου φέρεται άψογα) έτυχε τώρα να ακυρώσει μια ώρα πριν. Για τον συγκεκριμένο λόγο που εκείνος θεώρησε σοβαρό . Οκ, δεν γύρισε ο κόσμος τούμπα . Άσε τα πείσματα, πες του ότι ενοχλήθηκες, ήρεμα και μετά παρτον μια αγκαλιά και απόλαυσε αυτό το βράδυ Σαββάτου που έρχεται .

Δεν καταλαβα ποτε γιατι το να αγαπαει καποιος τη μητερα του και να θελει να περναει χρονο μαζι της ειναι κατακριτεο ή ξενερωτο. Το αγορι μου πχ μενει με τη μητερα του κ τα αδερφια του γιατι οι γονεις του ειναι χωρισμενοι κ ως μεγαλος γιος νιωθει πιο πολυ την ευθυνη να στηριζει την μητερα του, ειτε οικονομικα, ειτε να βοηθαει στο σπιτι κλπ. Δεν θεωρησα ποτε οτι αυτο ειναι κακο, ισα ισα, το θεωρω πολυ γλυκο κ παντα τον ενθαρρυνω να παραμεινει ετσι.

Scroll to top icon