ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2022 | 23:11

mental breakdown

Δεν έχω όρεξη για τιποτα.Δεν κοιμαμαι καλα εδώ και καιρό, έχω να δω τους φιλους μου πάνω από μηνα και ακόμα και να μου πουν να βγούμε, θα βρω κάποια δικαιολογία για να τους αποφυγω (χωρίς να μου έχουν κάνει κάτι) και να κάτσω σπίτι. Νιώθω ότι κάθε μέρα είναι η ίδια και δεν έχω τη δύναμη να την αλλάξω.Είμαι 19, υποτίθεται ότι αυτα θα ηταν τα «καλύτερα χρονια της ζωης μου» τα φοιτητικά, αλλά πέρα από το ότι δεν έχω όρεξη να βγω και με συμφοιτητές, δεν έχω όρεξη να κανω τιποτα παραγωγικό πέρα από το να είμαι σπίτι και να χαζευω με τις ωρες στο ιντερνετ.Είμαι 19 και ζω τη πιο βασανιστική, αγχωτική, κουραστική και στενάχωρη περίοδο της ζωης μου.
7
 
 
 
 
σχόλια

Κάτι πενθείς και δεν σου είναι συνειδητό ίσως. Επέτρεψε στον εαυτό σου να βουλιάξει στη μοναξιά χωρίς ενοχές, γράψε τις σκέψεις σου τις πιο μαύρες μέχρι να εκτονωθουν και όταν νιώσεις ελάχιστα καλύτερα άρχισε να επικοινωνείς αυτο που νιώθεις με έναν άνθρωπο που θα ακούσει. Μετά βρες κάτι να πιστεύεις. Κάτι που σε κάνει ευγνώμων για τη ζωή και πιο θετικό.

Λες για αγχωτική περίοδο.Επομενως, αυτό που σε αγχωνει, είναι που σου παίρνει λογικά και ολη την ενέργεια και ολη την όρεξη. Σε αυτό να εστιάσεις, να βρεις τρόπους να το αντιμετωπίσεις.
Τέλος, μπορεί με τους φίλους να μην έγινε κάτι, αλλά να μην έχετε και τόσα κοινά, οπότε δεν έχεις όρεξη να βγεις να ακούσεις τις συζητήσεις τους, γιατί απλά δε σε ενδιαφέρουν αυτά που συζητανε.

Εχεις βρει τι ειναι αυτο που σε εχει κανει ετσι; Αν το εχεις βρει, γινεται να διορθωθει και σε ποιο βαθμο; Απο εκει να ξεκινησεις. Οτι αφηνουμε, μας αφηνει. Ευχομαι να ανακαμψεις γρηγορα.

Αυτό δεν είναι τίποτα. Που να βγεις στην κοινωνία αύριο μεθαύριο και να αποκτήσεις ευθύνες. Οικογένεια, δουλειά, σχέση κλπ.

Εκεί να δεις άγχος και κούραση.

Πιστεύω πως είναι απλά μια φάση. Στην ηλικία σου και τώρα που είμαι αρκετά μεγαλύτερή σου, υπάρχουν στιγμές που ήθελα και θέλω να βλέπω συνέχεια ταινίες, να χαζεύω στο ίντερνετ και να μη θέλω τίποτα. Με χαλαρώνει πολύ.

Scroll to top icon