ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2022 | 18:50

Ενοχές

Της προτείνω να βγούμε και δέχεται, μέχρι να φτάσει η μέρα του ραντεβού μαθαίνω ότι πήρε διαζύγιο πριν έναν χρόνο και έχει ένα πεντάχρονο γιο. Της λέω με ευγενικό τρόπο να το ακυρώσουμε γιατί δεν είναι η περίπτωση που ψάχνω για σχέση. Φάνηκε ότι την πείραξε πολύ και έγινε απότομη μαζί μου. Έχω αρχίσει να έχω τύψεις, μήπως έπρεπε να βγούμε τελικά, και να το "έκαιγα" και καλά για άλλο λόγο; Ήμουν ειλικρινής όμως, γιατι να βγούμε από την στιγμή που δεν θα προχωρήσει το θέμα; Κρίμα πάντως και μου άρεσε πολύ, αλλά σε κάποια θέματα δεν κάνω εκπτώσεις και δεν είμαι τύπος που κάνει σχέση μόνο για το σεξ.
10
 
 
 
 
σχόλια

Συμβαίνουν αυτά. Εσύ δε θέλεις χωρισμένη με παιδί αυτή δε θέλει τύπους που δεν μπορούν να αποδεχτούν τον άλλον με τις εμπειρίες που φέρει. Σκέψου πάντως ότι κι εσύ άνετα θα μπορούσες να ήσουν στη θέση της και να σε απορρίψει κάποια όχι γιατί δεν έχεις καλό χαρακτήρα ή εξωτερική εμφάνιση, αλλά γιατί εχεις παιδί.
Εγω το θεωρώ και μικροψυχο. Ποτε δε θα απέρριπτα κάποιον επειδή έχει ένα παιδί. Μάλιστα έχω υπάρξει σε σχέση με άνθρωπο που είχε ένα μικρό παιδάκι. Όταν θέλει κάποιος όλα γίνονται.
Προχωράτε και οι δύο παρακάτω κι ο καθένας θα βρει αυτό που του αξίζει.

Της φάνηκε ακομψος ο τρόπος σου και δεν της άρεσε που ήταν σαν να της λες ότι την απορρίπτεις επειδή έχει παιδί. Καταλαβαίνω και αυτήν και εσένα. Αν θέλει να κάνει σχέση θα βρει κάποιον με τις ίδιες υποχρεώσεις. Εσύ δε βρίσκω το λόγο νέος και ωραίος να βρεις μια χωρισμένη με παιδί. Χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι ακόμα και δεν κοροϊδεύουν για ένα κρεβάτι ούτε αδικούν τον εαυτό τους με επιλογές που εξαρχής δεν τους κάνουν μόνο για να μην είναι μόνοι.

Ενοχές να είχες άμα την έκανες να χάσει χρόνο από τη ζωή της. Εσύ ήσουν ειλικρινής . Αντιθέτως αν έβγαινες μαζί της θα ήσουν πολύ λάθος. Επίσης λάθος σου είναι ότι θες να νιώθει θετικά για σένα μετά από αυτό. Αστην να νιώθει όπως θέλει , μην θέλεις να είσαι αρεστός παντού .

Καλά έκανες αφού δεν σε εκφράζει. Κάποιοι δεν θέλουν να έχει παιδί-ά ο μελλοντικός σύντροφος. Θέλουν να είναι ελεύθεροι-ες χωρίς υποχρεώσεις. Το ίδιο θα έπραττα ομοίως.

Δεν βρίσκω τον λόγο να έχεις ενοχές από την στιγμή που το είπες ευγενικά. Ξέρεις τι θέλεις. Εξάλλου κ για εκείνη αντίστοιχα είναι σημαντικό ο όποιος σύντροφος να αποδέχεται την μεγάλη της προτεραιότητα που είναι το παιδί/α. Θυμήθηκα μια γαλλική ταινία (κωμωδία) όπου ένας ερωτεύεται μια γυναίκα, πάνε στο σπίτι της να κάνουν ότι είναι να κανουν και ξαφνικά ανοίγει την πόρτα ο 5χρονος γιός. Γίνεται ένας πανικός γιατί αυτός δεν ήξερε ότι είχε παιδί και αυτή στην πορεία αρχίζει κ ανοίγει πρώτο δωμάτιο όπου μέσα κοιμάται ας πουμε ο Γιωργάκης, μετά δεύτερη πόρτα όπου κοιμάται ο Κωστάκης, τρίτη πόρτα η Ελενίτσα, φτάνει ν ανοίξει Τετάρτη πόρτα όπου έντρομος τι ρωτάει " τι, έχεις και άλλο παιδί; και του απαντάει όχι αυτό είναι το μπάνιο..

Όντως. Αλλά αν σοβάρευε το πράγμα και η άλλη είχε δεθεί, πως θα της το σέρβιρε; Ότι επειδή έχει ήδη παιδί δεν ψάχνει κάτι παραπάνω από καλοπέραση; Ίσως τότε να ήταν χειρότερα.
Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει ανώδυνη οδός.

Ειλικρίνεια πάνω απ'όλα.

Εσύ ήσουν ευγενικός και ξηγημένος. Το πως θα αντιδράσει αυτή είναι δικό της θέμα.

Καλό θα ήταν εκ μέρους της να σου πει αυτές τις πληροφορίες εξαρχής.
Δεν μ'αρέσει όταν κάποιες-οι κρύβουν βασικά πράγματα.
Τώρα βέβαια ίσως δεν βρήκε την ευκαιρία να στα πει αλλά καλύτερα που της είπες εξαρχής τις προθέσεις σου.

Είναι δικαίωμα σου να μην θες να προχωρήσεις με κάποια που έχει παιδί. Δεν είναι κατακριτέο.

Scroll to top icon