ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2022 | 02:37

Covid= κατάθλιψη;

Πρόσφατα νόσησα από covid και ήμουν σε δύσκολη κατάσταση. Πλέον έχω αναρρώσει από τον ιό, ωστόσο λόγω κάποιων άλλων θεμάτων υγείας που με δυσκόλεψαν παράλληλα, δεν έχω καταφέρει ακόμα να ορθοποδήσω εντελώς και να επιστρέψω στις δραστηριότητές μου. Οπότε, τον τελευταίο μήνα κάνω όλα μου τα μαθήματα και τις δουλειές διαδικτυακά. Όμως τις τελευταίες ημέρες νιωθω να με κουράζουν τα πάντα και δεν έχω κουράγιο να κάνω ούτε εκείνα που υπό κανονικές συνθήκες με ευχαριστούν, νιώθω ένα πλακωμα και μια έντονη καταθλιπτική διάθεση χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο νοσήσαντα από covid κάτι παρόμοιο; Καμιά συμβουλή για το πώς θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ίσως σχολιάσουν.
2
 
 
 
 
σχόλια

Κι εγώ το πέρασα παρα πολύ δυσκολα. Την κόπωση και το άγχος που μου δημιούργησε η νόσηση τα αντιμετώπισα με ήπια αερόβια άσκηση ( κυρίως περπάτημα). Ξεκίνησα με 15λεπτα κάθε μέρα και σταδιακά άρχισα να αυξάνω το χρόνο. Δεν πίεζα τον εαυτό μου, όταν κουραζομουν γυρνούσα σπίτι.

Άνθρωπε!
Είχα κι εγώ κολλήσει την πρώτη κιόλας.
Εγώ είχα ατονία για μέρες και μια "καταθλιπτική δύναμη με κυριαρχούσε"...
Οι συμβουλές μου;
Βρες τι σε γεμίζει σε ανεβάζει τι σου δίνει ζωή και πες με τα μούτρα εκεί.
Εγώ προσωπικά είχα σαν "φάρμακο" την μουσική μου
Ελπίζω να σε βοήθησα. :)

Scroll to top icon