ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2022 | 13:58

Προβλημα

Λογω καποιων οικογενειακων προβληματων πηγα σε ψυχολογο. Η ψυχολογος ειπε οτι η μητερα μου χρειαζεται ψυχιατρο. Το ειπα στη μητερα μου και αυτη επιμενει να μαθει το ονομα της ψυχολογου. Της λεω τι το θες? αφου ειπε να πας σε ψυχιατρο. Μου απαντησε οτι θελει να παει στην ψυχολογο για να την ρωτησει ποιος ειναι καλος ψυχιατρος. Ξερω καλα τη μητερα μου και ξερω πολυ καλα οτι δεν ειναι δεκτικη σε κατι τετοιο, βγαζει τρελους τους παντες. Δεν ξερω πως να το χειριστω. Ειναι ικανη να βρισει την ψυχολογο. Το εχω δεδομενο αυτο.
2
 
 
 
 
σχόλια

Σε ψυχολόγο δεν πάμε για να αλλάξουμε τους άλλους(γονεις,αδέρφια, φίλους, συντροφους ,συναδέλφους...) ,πάμε για να αλλάξουμε τη στάση τη δική μας απέναντι σε ο,τι μας δυσκολευει την καθημερινότητα. Αν η ψυχολόγος σου είπε κάτι τέτοιο τότε να αλλάξεις θεραπευτή.
Δεν μπορεί κανένας ψυχολόγος να κάνει διάγνωση για τη μητέρα σου από τα λεγόμενα σου. Ακόμα κι αν η μητέρα σου χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας, αν η ίδια δεν το θέλει, δεν μπορείς να την αναγκάσεις να το κάνει.
Πήρες την απόφαση να κάνεις θεραπεία,επικεντρώσου στη δική σου θεραπεία και μην προσπαθείς να αλλάξεις τους άλλους.

Scroll to top icon