ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2022 | 01:23

Ακυρωσεις ραντεβού

Ηξερα απο παντα οτι οι άντρες δεν φημιζονται για την υψηλη συναισθηματικη τους νοημοσύνη και ενσυναίσθηση αλλα αυτο που μου συμβαινει τελευταία με πολλους αντρες ξεπερναει καθε οριο γαιδουριας κ αναισθησιας. Που λέτε μενω στο εξωτερικο, εδω οι νεοι κυριως χρησιμοποιουν ευρεως εφαρμογές γνωριμιων για να κανουν εφημερο σεξ. Εχω γνωρίσει διαφορα ατομα εκει μεσα κ με καποιους μετα την πρωτη συνάντηση εχει ακολουθησει κ 2ο ραντεβου. Καποιοι δε, βγαινουμε πρωτο ραντεβου, δηλωνουν οτι θελουν να με ξαναδουν κ αφου κανονιζουμε ωρα κ μερα για το επόμενο ραντεβού, τη μερα του ραντεβου δεν στελνουν τιποτα. Καποιοι αλλοι το τερματιζουν ακομα περισσοτερο, μιλαμε τη μερα του ραντεβου, μου επιβεβαιωνουν οτι θα βρεθουμε, μου λενε πχ "θα σου στειλω οταν φυγω απο τη δουλεια" κ τελικα δεν το κανουν ποτε! Κ επειδη πλεον μου χει τυχει τουλάχιστον 4-5 φορές να κανονισω ραντεβού με καποιον που δεν εγινε ποτε, φροντιζω να ρωταω απο την προηγουμενη μερα αλλα κ λιγες ωρες πριν αν ισχυει το ραντεβου. Πάντα η απαντηση ειναι θετικη αλλα πολλες φορες τελικα το ραντεβου δε συμβαινει κ φυσικα εμενα δεν με ενημερωνουν ποτε. Ειλικρινα δεν καταλαβαίνω για ποιο λογο μπορεί κάποιος να φερεται ετσι. Ναι ξερω, πιθανότατα καποιος που θελει να κανει σεξ θα στειλει σ σενα κ σε αλλες 5 ταυτόχρονα κ μετα θα επιλεξει αυτη που γουσταρει περισσοτερο. Αλλα απο τη στιγμη που έχεις κανει την επιλογη σου κ ξερεις οτι δε θες να βρεθεις μαζι μου τελικα, γιατι δεν μπορεις να με ενημερωσεις κ γουσταρεις να με αφηνεις να περιμενω? Γιατι δεν μπορεις να βρεις μια δικαιολογια κ να ακυρωσεις το ραντεβου, εστω κ τελευταια στιγμη αλλα προτιμας να κάνεις τον αλλο να περιμένει? Ειλικρινα δεν καταλαβαίνω τι ειδους σαδισμος ειναι αυτος, να θες να προκαλεις άγχος στον αλλον ενω μπορεις πολυ απλα να τον ενημερωσεις οτι δεν θα γινει το ραντεβού σας ωστε να κανει κ ο αλλος το πρόγραμμα του. Με ξεπερναει το ποσο αναισθητος μπορει να ειναι καποιος, το ποσο λιγο μπορει να σέβεται το χρονο των υπολοιπων!
3
 
 
 
 
σχόλια

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια για το φύλο μας. Μόνο που μάλλον πλέον στο εξωτερικό οι άνδρες ξύπνησαν και κανουν εκείνα που κάνετε οι γυναικες στην Ελλάδα. Ειναι σαν αυτό που λένε, taste your own medicine.

Δεν χρειάζεται πολύ νοημοσύνη για να καταλάβει κανείς πως… “συναισθηματική νοημοσύνη” στο είδος των ραντεβού που περιγράφεις δεν θα βρει. Δηλαδή σε ραντεβού του τύπου ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε :)
Αλλά αυτό δεν αφορά τους άντρες μόνο, αφορά τον κόσμο όλο.

Σε τέτοια social που μπαίνεις και ψάχνεσαι, τι περιμένεις? Να σε ζητήσουν σε γάμο?
Προφανώς βρήκαν καλύτερη/ομορφότερη και σου έριξαν Χ.

Από την στιγμή που υπάρχει τέτοιο μοτίβο συμπεριφοράς, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου και το τι κάνεις λάθος.

Πρώτη φορά ακούω να κάνει κάποιος τέτοια παράπονα σε σεξο-sites.
Σου προτείνω να ψαχτείς αλλού.

Scroll to top icon