ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2022 | 20:52

ΤΟ ''ΣΕΝΤΟΝΙ '' ΜΙΑΣ 20ΑΧΡΟΝΗΣ

Καλησπέρα, είμαι 20 και όχι μόνο δεν είχα ποτέ σχέση, αλλά δεν έχω φιληθεί καν , ενώ υπήρχαν ''ευκαιρίες''. Στα παραπάνω μάλλον οφείλεται η εσωστρέφειά μου και η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ως φοιτήτρια πλέον και πηγαίνοντας σε μια μεγάλη πόλη προσπαθώ να κοινωνικοποιηθώ. Μια από τις κυριότερες σκέψεις μου καθώς περπατάω και βλέπω άλλες κοπέλες είναι :γιατί κάποιος θα επέλεγε εμένα, ενώ υπάρχουν τόσο όμορφες κοπέλες; Το ξέρω ότι είναι προβληματική σκέψη και ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι αποκλειστικό κριτήριο αλλά δεν μπορώ να την αποβάλω. Συνεχώς προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι εάν χάσω τα ελάχιστα περιττά κιλά που έχω θα αισθανθώ καλύτερα, αν και ξέρω ότι και όταν ήμουν '' νορμάλ'' πάλι τις ίδιες ανασφάλειες είχα. Έχει τύχει να είμαι σε μαγαζιά με φοιτητόκοσμο , να υπάρχουν αγόρια που με κοιτάνε και μου αρέσουν κι εμένα, αλλά έλεγα αποκλείεται να ενδιαφέρονται για εμένα , ενώ παράλληλα σκεφτόμουν τα περιττά κιλάκια που προείπα. Επίσης, δεν ξέρω καν πώς να δείξω ότι ενδιαφέρομαι . Ντρέπομαι πάρα πολύ να πω σε κάποι@ ότι δεν έχω φιλήσει ακόμα , ειδικά όταν από συζητήσεις καταλαβαίνω ότι οι άλλοι χωρίς να έχω πει κάτι , υποθέτουν ότι έχω προχωρήσει, ειδικά τα αγόρια. Κλείνοντας το ''σεντόνι'', να πω ότι οι ανασφάλειες δεν περιορίζονται στο κομμάτι της εμφάνισης. Ενώ βλέπω ότι σε σχέση με τους περισσότερους συνομηλίκους μου έχω διαβάσει πέντε πράγματα παραπάνω, έχω άποψη για κοινωνικά / πολιτικά θέματα κτλ, δεν νιώθω άνετα να συναναστραφώ με ''ψαγμένους''(λάθος λέξη , αλλά ελπίζω να καταλάβατε) στην ηλικία μου ,γιατί σκέφτομαι ότι θα ξέρουν περισσότερα . Ευχαριστώ οσ@ διάβασαν τα εσώψυχά μου και κατανοώ ότι σε πολλούς μπορεί να ακούγονται αστεία. Όποιες συμβουλές ευπρόσδεκτες. :)
5
 
 
 
 
σχόλια

Βρε κορίτσι μου, δεν δίνεις εξετάσεις όταν θες να κάνεις μια σχέση ή σεξ για να πρέπει να έχεις εμπειρία ή να είσαι διαβασμένη. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά τα θέματα, για να σε κρίνει κάποιος , το ένστικτο σε οδηγεί. Ούτε είσαι υποχρεωμένη να δώσεις αναφορά για το αν έχεις φιλήσει κάποιον, ή αν έχεις κάνει σεξ με κάποιον, σχέση ή αργότερα με πόσους είχες κανει σεξ κτλ. Είσαι σε μια πολύ όμορφη ηλικία, τώρα αρχίζεις να αποκτάς εμπειρίες ,χαλάρωσε και απόλαυσε το φλερτ χωρίς δεύτερες σκέψεις και όλα τα άλλα θα έρθουν. Όσο για τα κιλά, είναι καθαρά θέμα γούστου. Στην ηλικία σου και εγώ δεν είχα διαστάσεις μοντέλου, είχα περιττά κιλά αλλά τα αγόρια δεν μου έλειψαν. Μάλιστα την εποχή που είχα τα περισσότερα κιλά ο τότε σύντροφός μου ήταν φέτες από την γυμναστική που λάτρευε. Ποτέ δεν στάθηκαν εμπόδιο οι διαστάσεις μας , ποτέ δεν βγάλαμε ανασφάλειες και περνούσαμε ωραιότατα.

Τα παραπάνω κιλά να τα χάσεις για σένα καταρχάς. Για την υγεία σου.

Από κει και πέρα θεωρώ με αρκετές προσπάθειες θα νιώσεις πιο άνετα και θα κοινωνικοποιηθείς μια χαρά.

Βγες, κάνε χόμπυ, άραξε με άλλους φοιτητές. Με τον καιρό θα μπεις στο κλίμα.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν τίθεται θέμα υγείας στο ζήτημα των κιλών . Είναι καθαρά το αισθητικό,που μέτρο σύγκρισης είναι το ίνστα με τις σούπερ- φλατ κοιλιές.

Scroll to top icon