ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2022 | 11:30

Φοβάμαι τον πατέρα μου

Από μικρό κοριτσάκι τον φοβάμαι. Μου φώναζε, με έβριζε, με χτύπαγε.. Τα κατάφερα και έφυγα από το σπίτι σε ηλικία 30 χρονων και ακόμα τον φοβάμαι. Θέλει να βγαίνουμε για καφέ γιατί το χει μετανιώσει όπως μου φερότανε αλλά εγώ μέσα μου ακόμα δεν νιώθω καλά. Τον αδερφό μου μια ζωή τον ξεχώριζε. Του ζήταγα αμάξι για να πηγαίνω στη δουλειά μου.. Όχι.. Αντί να το πάρει σε μένα το επερνε στον αδερφό μου. Του ζήταγα να ανοιξω μαγαζί Όχι μου έλεγε δε θα τα καταφέρεις και άνοιξε μαγαζί στον αδερφό μου. Και η μάνα μου από δίπλα να τον υποστηρίζει σε ότι κάνει και όταν τους πω καμιά κουβέντα μου λένε ότι ζηλεύω τον αδερφό μου. Δεν αντέχω αλλο..
5
 
 
 
 
σχόλια

Αφου οπως λες εφυγες απο το σπιτι, τί σε κοφτει κοριτσαρα μου?
Μη χαλιεσαι αλλο αρκετα περασες.
Ριχνε τους νοερά πεντε φασκελα όποτε τους θυμασαι και πηγαινε παρακατω!

Ε και εσύ του ζήταγες αμάξι και μαγαζί λες και είναι καραμέλες. λολ

Τέσπα δεν θα σταθώ εκεί διότι στην τελική δεν σας αντιμετώπιζε ισάξια το οποίο είναι λάθος. Αλλά στο γεγονός ότι σου φερόταν άσχημα και βίαια.

Είναι δική σου απόφαση αν τον συγχωρέσεις ή όχι. Από την μια είναι γονιός σου και έχει μετανιώσει, από την άλλη είναι άθλιο να φέρεται έτσι.

Λυπάμαι μα με όσα λέει η κοπέλα δε φαίνεται κάποια μετάνοια. Ίσα ίσα που δείχνει τη διάκριση που κάνει. Για μένα γονείς για πέταμα!
Γίνε ανεξάρτητη, δε φαίνεται να έχει μετανιώσει.

@4.7.2022 | 09:39

Δεν μπορείς να ξέρεις εσύ όντας άγνωστη το μυαλό του πατέρα της, οπότε αν πιστεύει η εξ ότι έχει μετανιώσει, είναι λογικό να ισχύει μιας που τον ξέρει.
Όπως είπα και πριν είναι δικιά της απόφαση.

Scroll to top icon