ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2022 | 14:47

Ζήλεια

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τη ζήλεια φίλων. Με τους φίλους μου γνωριζόμαστε από μωρά. Στο ίδιο σχολείο, στην ίδια γειτονιά κλπ. Εγώ λόγω εμφάνισης ξεχώριζα πάντα και στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο, δε το λέω για να παινευτω, το λέω για να δείτε πως η ζήλεια δεν έχει όρια. Παρόλο που πάντα με φλέρταραν κοπέλες, εγώ λόγω ντροπής άργησα πολύ να κάνω σχέση. Στα 20 μας ο ένας από τους φίλους μας έκανε την πρώτη του σχέση. Μας τη μόστραρε συνέχεια και όποτε κανονίζαμε έφερνε και την κοπέλα του. Εμένα δε με πείραξε και δεν είπα τίποτα, η υπόλοιπη παρέα όμως τον κορόιδευε πίσω από την πλάτη του για αυτό το πράγμα. Τους έπιασα όλους και τους είπα ότι "παιδιά ηρεμιστε, η πρώτη σχέση είναι αφήστε τον να χαρεί". Δεν τον είχα ξαναδεί τόσο χαρούμενο ποτέ. Τέλος πάντων χώρισαν μετά. Στα 25 μας πλέον, φέτος γνώρισα μια κοπέλα και έχω σχέση 2 μήνες τώρα. Είναι η πρώτη μου σχέση και ξαφνικά, όλοι μου οι φίλοι απομακρύνθηκαν. Είναι σωστό τώρα αυτό; Πως αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη οι συμπεριφορές; Δε πειράζει, τουλάχιστον είδα τον πραγματικό τους χαρακτήρα. Εκ των υστέρων, έμαθα ότι με κράζουν φουλ και με λένε ότι "αυτός κάνει τον ωραίο κλπ". Που ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είμαι τέτοιος και αν ήθελα να κάνω τον ωραίο θα τον έκανα με μεγάλη ευκολία χρόνια τώρα. Εγώ αντίθετα, επειδή είμαι ευαίσθητο άτομο έψαχνα τόσα χρόνια κάποια κοπέλα που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να κάνουμε μια όμορφη σχέση. Τώρα που τη βρήκα λυσσαξαν στην κυριολεξία. Και δε την έχουν γνωρίσει καν. Απλά τους είπα ότι έχω σχέση εδώ και δύο μήνες και εντελώς τυχαία βγαίνουν μόνοι τους και δε μου λένε τίποτα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι ευτυχισμένος και μου το χάλασαν...
4
 
 
 
 
σχόλια

Μην απορήσεις αν ακούσεις τους ίδιους να κράζουν τις γυναίκες ότι κάνουν επιφανειακές φιλίες.
Αυτό που περιγράφεις δεν συμβαίνει μόνον σε νεαρούς άνδρες, αλλά και σε μεγαλύτερης ηλικίες, όπου είναι σύνηθες (αν όχι ο κανόνας) να χτίζουν σταθερότερες σχέσεις που οδηγούν σε γάμο κλπ. Τα μπακούρια κάνουν κλίκα και δεν σε καλούν πουθενά.
Μου έχει συμβεί και απλά τους έχω γραμμένους, αυτούς και τα συμπλέγματά τους. Πράξε το ίδιο.

Υ.Γ: οι φίλοι εντός ή εκτός εισαγωγικών, μετά τα 30 θα αρχίσουν να αραιώνουν. Οπότε αν βρεις ή έχεις βρει μια κοπέλα που πιστεύεις ότι είναι ο άνθρωπός σου, την θέτεις ασυζητητί ως προτεραιότητα.

Εξομολογουμενε.Σε καταλαβαινω απολυτός....

Ειναι στη φυση του ανθρωπου,που ειναι χαμηλότερης αξιας,να ζηλευει (και μαλιστα πολλοι το νιωθουν και το κρυβουν καλα,αλλα το καταλαβαινεις...)
Δυστηχως ολοι θελουν να εισαι καλα...αλλα οχι καλυτερα απο αυτους...
(εκτος απο τους "δυνατους"και ανωτερους νοητικα ανθρωπους )

Συμβουλη:Ξεκοβεις απο οπουδηποτε μπορει να σου ερχεται αρνητικη ενεργεια...

Scroll to top icon