ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2022 | 08:41

Ξεκαθάρισμα

Δεν έχω πολλούς φίλους, αλλά δεν με πειράζει. Κατά καιρούς ένιωθα ότι είμαι ο εύκολος στόχος για πείραγμα από τους δύο κολλητούς μου, για πολλά χρόνια απλά χαμογελούσα ενώ με πείραζε, πλέον το κόβω. Αξίζω σεβασμό και το ξέρω. Δεν έχει σχέση με αυτό όμως. Πριν περίπου 6 χρόνια έπεσα θύμα βιασμού, το ξέρουν μόνο εκείνοι, δεν το έχω πει ούτε στον άντρα μου και γενικά δεν είναι κάτι που συζητάω. Χθες, μετά από 6 χρόνια, ήθελα να το συζητήσω, ήθελα να το βγάλω από το σύστημα μου, την ώρα που άρχισα να μιλάω- με έκοψε η μία για να μου πει ότι της έστειλε ένας γκόμενος. Και μετά έμειναν με τα κινητά τους για το υπόλοιπο βράδυ. Μάλλον ήρθε η ώρα να μείνω με -2 φίλους ακόμα + Είπα ότι λογικά από το 2023 θα μετακομίσουμε σε μια πόλη 2 ώρες μακριά και αν θα έρχονται, η απάντηση ήταν "όχι, γιατί είναι 2 ώρες μακριά και εγώ πρέπει να έρχομαι" Ωραία τα 31, ξεκαθαρίζεις
7
 
 
 
 
σχόλια

Χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη και κάποιον να σου δώσει δύο κατευθυντηριες γραμμές, γιατί προφανώς μέσα στο μυαλό σου δεν τα έχεις ξεκάθαρα.
Το πρώτο που έπρεπε να κάνεις είναι να πας στην αστυνομία, ακόμη κι αν τα άτομα που σε βίασαν ήταν γνωστοί ή ακόμη και φίλοι σου. Από αυτά που γράφεις εκεί καταλήγω.
Ενδιαφέρον και σημασία από τις "κολλητές" και "κολλητούς" δε θα εισπράξεις, γιατί εσύ ή ίδια δεν φροντίζεις τον εαυτό σου.
Επίσης να σου πω ότι δεν έχει και τόση σημασία τι σου λένε οι φίλες σου αν θα σε επισκεπτονται ή όχι, γιατί ακόμη κι αν το κάνουν γραμμένη σε έχουν.
Σου λειπεί κάτι πολύ σημαντικό κι αυτό είναι η αυταξια. Για να σε υπολογίζουν οι άλλοι πρέπει πρώτα εσύ ή ίδια να υπολογίζεις τον εαυτό σου.
Τέλος σου προτείνω να αγοράσεις κάποια βιβλία αυτοβοηθειας για να πάρεις τα βασικά, είναι κι αυτό μια κάποια λύση.

Κρίμα για την τραυματική εμπειρία που έζησες. Καλύτερα να το μοιραστείς με τον σύζυγό σου. Πολλές φορές ο/η σύντροφός - σύζυγός μας είναι και ο καλύτερος φίλος. Δύσκολη η φιλία στη σημερινή εποχή. Και "φίλος" που δεν ξέρει να ακούει απλά δε λογίζεται για φίλος
Καλη τύχη :)

Κούκλα μου δεν υπάρχει αληθινή φιλία στις μέρες μας, όλοι κοιτάνε τον συμφέρον τους και την πάρτη τους. Με τον άντρα σου να το μοιραστείς όποτε νιώσεις έτοιμη, προφανώς άλλη άνεση έχεις με τις φίλες σου οι οποίες ειναι γυναίκες και αλλο με τον αντρα σου.

Λυπάμαι για το δυσάρεστο βίωμα σου, το οποίο μάλιστα βάλθηκαν να προσπεράσουν και να υποβιβάσουν. Λες και τους ενοχλούσες εκείνη τη στιγμή από σημαντικά πράγματα που είχαν να κάνουν.
Ξεκίνα τη ζωή σου με τον άντρα σου στη νέα πόλη και άστους όλους πίσω.
Όπως είπες, χρυσή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις.
Στη θέση σου και πριν μετακομίσω θα αραίωνα επαφές...
Καλή τύχη με τη νέα σας ζωή!

Εμένα με παραξένεψε το ότι δεν το ξέρει ο άνδρας σου. Αν σε αγαπάει και νοιάζεται για σένα θα δείξει κατανόηση και συμπόνοια, αυτό έλειπε άλλωστε.

Προτίμησες να πεις για το περιστατικό στις 'κολλητές' σου και όχι στον άνδρα σου?
Το θεωρώ λάθος.

Επίσης, συνέβη ενώ ήσουν παντρεμένη ή πριν? Είναι πολύ σημαντικό.
Και κάτι τελευταίο, πήγες στην αστυνομία?

Scroll to top icon