ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2022 | 23:57

Αδιεξοδο

Πως αντιμετωπίζεις μια κατάσταση κατά την οποία ο άνθρωπος που σου υπόσχεται μια ζωή γεμάτη όνειρα και αγάπη σταματάει να σε θέλει και παράλληλα καυλαντιζει με την μαθητευόμενη σου στην δουλειά στην οποία έχεις συμπεριφερθεί με απεριόριστη συμπόνοια και υποστήριξη; Πως αντιμετωπίζεις την αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος εξαιτίας αυτού του γεγονότος αλλά παράλληλα και πως αποδέχεσαι όλο αυτό το γεγονός; Πως συνεχίζεις και πως ξαναεμπιστευεσαι ; Είμαι σε αδιέξοδο...είμαι μόνη σε σεζόν ... Έχω αφήσει την θέση μου που με κόπο κέρδισα... Εξαιτίας ενός αφερεγγυου δειλού και μιας αχάριστης εγωιστριας. Ευχαριστώ .
3
 
 
 
 
σχόλια

Αδιέξοδο δεν είναι ακριβώς για μένα όλο αυτό που περιγράφεις. Ζεις μια άσχημη κατάσταση που σε γκρέμισε ψυχολογικά, αλλά γνωρίζεις την αλήθεια και τι είναι συμφέρον πλέον για εσένα. Απλά πρέπει να το ξεπεράσεις και ό,τι δεν είναι για εσένα να το αφήσεις πίσω σου όσο και αν σε θλίβει και πονά. Το καλό είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας να υπάρχει ένα ξεκάθαρο μονοπάτι. Για εμένα ό,τι καλύτερο είναι να γνωρίζω την αλήθεια όποια και αν είναι αυτή και ας πονέσω. Αυτό αφορά όλους τους τομείς της ζωής. Το σωστότερο είναι το μονοπάτι να είναι ξεκάθαρο χωρίς πέτρες και αγκάθια. Να μαζεύουμε τα κομμάτια μας και να ακολουθούμε το επόμενο μονοπάτι με προσοχή.

Αν άφησες την θέση σου ενώ ήξερες ότι σε κερατώνει και παρόλα αυτά συνέχισες, τότε φταις.

Όπως και να'χει να χωρίσεις και να κοιτάξεις τον εαυτό σου.

Scroll to top icon