ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2022 | 22:26

Πλανα ζωης

Όταν ειμασταν μικροί στο σχολείο δηλ και μετέπειτα πανεπιστήμιο είχαμε ένα πλάνο. Διαβάζαμε είναι εξετάσεις περνούσαμε τα μαθήματα και μετά προβιβαζομασταν στην επόμενη τάξη. Και έτσι προχωρούσε η ζωή. Είχαμε ένα σχέδιο έναν στοχο. Τώρα που μεγαλώσαμε τι κάνουμε? Περνάμε εξετάσεις ζωής αλλά και πάλι μένουμε στην ίδια τάξη. Διαβάζουμε να γίνουμε καλύτεροι στο τομέα δουλειάς και πάλι μένουμε στάσιμοι. Δεν ξέρουμε που πάμε. Είναι όλα λιγο χαοτικά στο μυαλό μας. Δεν έχουμε ξεκαθαρο στόχο μπαίνουν και στο παιχνίδι τυχών φοβίες και γίνεται εκεί ένας αχταρμας. Μακάρι να τα είχα ξεκάθαρα στο μυαλό μου.
4
 
 
 
 
σχόλια

Στο σχολείο είχες ξεκάθαρους τους στόχους (πρέπει να περάσεις την τάξη για να προχωρήσεις παρακάτω) και είχες μια τάξη η οποία σου έδειχνε τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να τους πραγματοποιήσεις... Τώρα μάλλον σου λείπουν οι στόχοι και ένα αληθινό κίνητρο...

Αγαπητη εξ, δεν το ειχα σκεφτεί ποτέ ετσι!!
Ενδιαφερουσα εξομολογηση αλλα θα διαφωνησω σε ενε πραγμα: δεν ειναι μονο στο μυαλο μας χαοτικά αλλα και στην πραγματικοτητα γυρω μας.
Ειναι ενας κοσμο χαοτικός. Πραγματικά με τρομαζει αυτό.
Τωρα πώς ολοι φαινεται να εχουν συμφιλιωθει
μ´αυτο και λιγο ή πολύ να εχουν βρει εναν δρόμο μεσα στην αβυσσο αυτη, με εκπλησσει. Εγω ακόμα χαμενη στο χάος της ζωής νιωθω. Αλλα ταυτιζομαι απολυτα: τα μαθητικα χρονια ειναι ευκολα γιατι δινεις εξετασεις και περνάς. Σε περιμενει κατι αλλο. Μολις τελειωσουν ολα αυτα ειναι τρομακτικό, γιατι μοιαζουμε σα να εχουμε πεσει σε μια χρονική λούπα κανοντας πραγματα συνεχως και εχοντας ΜΗΔΕΝ αποτελεσμα.
Ειναι πραγματικα τραγικο. Πώς βγαινουμε απο αυτο???

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon