ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2022 | 18:04

Στην Αθήνα

Θέλω να πάω να *angela dimitriou appears* την αρπάξω από τον άλλον και να περπατήσουμε βράδυ στην Αθήνα όπως είχαμε πει ότι θα κάναμε. Μου λείπει πολύ. Δε θα με άφηνε ούτε από το τηλέφωνο να της το πω και ας έμενα και σε άλλον πλανήτη. Αλλα μου λείπει και δε ξέρω τι να κάνω. Τα τελευταία δύο χρόνια κυλούν με τις γιορτές της και τις γιορτές μου σαν σταθμούς αναφοράς, εύχομαι να μπορούσα να την πάρω ένα τηλέφωνο ή να χτυπήσει το αναθεματισμένο το δικό μου. Είναι δύσκολο να συνηθίζεις την ιδέα ότι μια σχέση έχει τελειώσει για πάντα....
6
 
 
 
 
σχόλια

Αφού δε μπορείς σαν άλλη Άντζελα Δημητρίου να την αρπάξεις από τον άλλον και με τα μάτια δακρυσμένα να τη ρωτήσεις με ποιο δικαίωμα την πήρε από σένα, πάρτην τηλέφωνο και πες της το.
Καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες. Άλλωστε, 2 χρόνια (τουλάχιστον) πέρασαν, δε θα κακοχαρακτηριστείς απ`αυτό.
Υ.Γ. Περνάω μια ακραία στιγμή αυθορμητισμού τώρα-ίσως λόγω της Άντζελας που έβαλες στην αρχή-, οπότε ας σε συνετίσουν οι άλλοι.

Εγώ θα του έλεγα, Nefeligeretis, να αφήσει την 'Ατζελα Δημητρίου στην ησυχία της και να κοιτάξει μπροστά. Η κοπέλα είναι προφανώς αλλού και δεν θέλει να τον ακούσει ούτε στο τηλέφωνο (γιατί άραγε;). Όταν μια σχέση έχει τελειώσει, το παίρνουμε κάποια στιγμή απόφαση ειδικά, όταν ξέρουμε ότι ο άλλος δεν θέλει να μας ξαναδεί στα μάτια του (γιατί από τα λεγόμενα του αυτό φαίνεται).

13.9.2022 | 01:47
Με την κοπέλα μιλάνε κάθε γιορτή και σχόλη αν κάταλαβα καλά, οπότε δε νομίζω ότι δε θέλει να τον ακούσει γενικώς απλά δε θέλει να ακούσει αυτό που εκείνος θέλει να της πει.
Οπότε... αφού και εκείνη είναι αλλού και αυτός δεν το έχει πάρει απόφαση ότι έχει τελειώσει, κανείς από τους δυο δε θα χάσει κάτι αν της πει ο εξ. ότι του έλειψε. Ίσως ο εξ. να χάσει λίγη από την αξιοπρέπεια του στην τελική και να πέσει κι άλλο στα μάτια της, αλλά στο τέλος της ημέρας who cares?
Υ.Γ. Do not try this at home ό,τι κι αν λέω. Πέρασε η επίδραση της Άντζελας σήμερα.

Μόνοι σας ρωτάτε,μόνοι σας απαντάτε...Τέλεια...
Λίγη τόλμη να είχατε,θα μαθαίνατε την αλήθεια...αλλά μάλλον,προσπαθείτε πολύ για άλλοθι... σε δουλειά να βρίσκεστε...
Την καληνύχτα μου.

Κανένα άλλοθι. Δίνουμε απαντήσεις στον εξομ. βασιζόμενοι στα λίγα στοιχεία που μας δίνει. Μπορεί να εκτιμήσαμε τα στοιχεία σωστά, μπορεί και όχι. Στο τέλος ο εξομ. θα κάνει αυτό που θέλει και αυτό που του λέει η καρδούλα του.
Την καληνύχτα μας.

13.9.2022 | 08:14
Αν αναφέρεσαι σε μένα, προφανώς και δε θα ωθήσω κάποιον να κάνει κάτι που εκ των πραγμάτων είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Δε λείπει σε κανέναν η τόλμη λοιπόν, αλλά ίσως ο αυθορμητισμός και αυτό είναι το μόνο άλλοθι εδώ.

Scroll to top icon