ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2022 | 04:09

Ανυπομονησία

Σε 1 βδομάδα πάνω κάτω, ξεκινάω τη φοίτησή μου σε δημόσιο ΙΕΚ. Είναι υπέροχη ευκαιρία να γνωρίσω κάποια κοπέλα και να προχωρήσω στη ζωή μου μιας και είναι στάσιμη από τότε που χώρισα, όχι επειδή δεν ξεπέρασα την πρώην μου αλλά επειδή λόγω εσωστρέφειας και λιγάκι ντροπαλότητας, δε γνώρισα καμία κοπέλα το καλοκαίρι, μόνο από dating apps (βλέπω τελευταία πολύ τα συζητάτε εδώ) και δε πήγε και τόσο καλά. Δε ξέρω πως να το χειριστώ, τι να κάνω για να γνωρίσω κάποια οπότε θα προσπαθήσω να είμαι όσο γίνεται πιο χαλαρός και χωρίς βιασύνες και πιεστικότητα, άμα δε μας βγαίνει φυσικά και αυθόρμητα απλά δε θα το προσπαθώ, είναι 2 οι συμμετέχοντες της γνωριμίας εξάλλου, δεν πρέπει να προσπαθείς μόνο εσύ και ο άλλος τίποτα. Είμαι κατενθουσιασμένος και πραγματικά ελπίζω να γνωρίσω κάποια καλή κοπέλα (εννοώντας καλή εσωτερικά, όχι απαραίτητα εμφανισιακά) με την οποία θα προκύψει κάτι μακρυπρόθεσμο!
4
 
 
 
 
σχόλια

Καλή σταδιοδρομία καταρχάς. Κατα δεύτερον, επειδή δεν το διευκρινίζεις καλό θα ήταν μελλοντικά να μη συγχέεις τα επαγγελματικά σου με τα προσωπικά σου. Δηλαδή αν γράφτηκες στο ΙΕΚ μόνο και μόνο με την προσδοκία να γνωρίσεις μια νέα κοπέλα, σκέψου πως θα νιώσεις αν δε γνωρίσεις ούτε κάποια καλή κοπέλα- όπως λες- και αν δε σου αρέσει ούτε το αντικείμενο των σπουδών σου. Τρίτον, προσωπικά πιστεύω ότι οι γνωριμίες δεν "προσχεδιάζονται" και δη αυτό το μακροπρόθεσμο που λες. Αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό σου λόγω ηλικίας, αλλά με την ίδια επιτυχία που θεωρείς ότι μπορείς να γνωρίσεις μια κοπέλα στο ΙΕΚ, μπορείς αντίστοιχα να γνωρίσεις κάποια στο μετρό ή στο λεωφορείο.
Σε κάθε περίπτωση, σου εύχομαι κάθε επιτυχία και στις σπουδές σου και στην ανεύρεση του ανθρώπου σου.

Scroll to top icon