ν γίνει ματσαρισμα, αλλά πώς ? γ ν πέσουν ιδέες ν δούμε στη πράξη τ κ πως ... γιεαπ
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ν γίνει ματσαρισμα, αλλά πώς ? γ ν πέσουν ιδέες ν δούμε στη πράξη τ κ πως ... γιεαπ
Από τα γραφόμενα σου και το τραγουδάκι στο τέλος, μου θυμίζεις τον τυχαίο περαστικό. Εγώ πάντως έψηνα φουλ(για να μιλήσω και εγώ τη γλώσσα των νέων) να σε γνωρίσω, οπότε την επόμενη φορά φώναξε γιατί βρέθηκα αντίστοιχα σε "στέκι" χωρίς παρέα και σκεφτόμουν τα ίδια.
Μπραβο! Ελπιζω να διαβασε το σχολιο σου.
Χ
Βρε άμα μαζευτούμε όλ@ όσ@ σχολιάζουν ή/και εξομολογούνται εδώ μέσα, όχι μόν@ δε θα είμαστε αλλά θα γεμίσουμε το ΟΑΚΑ που ήδη αναφέρθηκε ή το Καυταντζόγλειο της συμπρωτεύουσας. Πραγματικά το πιστεύω.
Εγώ έκανα ''ματσάρισμα'' με έναν νόστιμο κορμό που έφτιαξα χθες και είμαι κομπλέ πάντως.
Έφτιαξα μιλφέϊγ να πάνε κάτω τα φαρμάκια επίσης. χαχαχα
@rosestar
Αυτά είναι!
@τυχαίος περαστικός
Τον κάνω με συγκεκριμένα υλικά και τρόπο (επίσης sugar free). Είναι πολύ νόστιμο.
Ε κοίτα αν μπορούν να συνδυαστούν και τα 2 ακόμα καλύτερα.
Γλυκό sugar free;; ; μιλάμε μπλιαχ, το γλυκό πρέπει να είναι γλυκό, να κατακλύζει η ζάχαρη όλο σου το είναι, αλλιώς άστο καλύτερα πιες κάνα τσαγακι😜😜
@2.10.2022 | 02:37
Γλυκό το κάνεις όσο θες εσύ. Αντί για ζάχαρη βάζω στέβια και για μπισκότα βάζω κάτι χωρίς ζάχαρη (με γλυκαντικά) πχ της Αλλατίνη. Επίσης βάζω κακάο το οποίο το ζεσταίνω με νερό και το κάνω σαν λιωμένη σοκολάτα. Πετάω και κανα ξηρό καρπό μέσα πχ και γίνεται μούρλια. :P
Dude άστο πουλάκι μου, το κάνεις όλο και χειρότερο η στεβια δεν τρώγεται, μια φορά είπα να ακολουθήσω το ρεύμα της εποχής και πήρα μια σοκολάτα με στεβια και δεν τρωγόταν με τίποτα. Προτιμώ να φάω μια φορά την βδομάδα (γιατί έχουμε και ένα κορμί να συντηρησουμε) ένα κανονικό γλυκό, με τα σιρόπια του και τα σεα του και τα μεα του, παρά να τρώω κάθε μέρα στεβια.
Προτιμώ το μιλ φέιγ της rosestar, τέλος.
@2.10.2022 | 07:25
Δεν ξέρω τι δοκίμασες αλλά μια χαρά τρώγεται. :)