ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2022 | 01:43

Το αγορι μου και η ξαδέρφη μου

Είμαι 22 ετών και έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και 4 χρονια. Δεν μένουμε στο ίδιο μέρος, καθώς εγώ σπουδάζω. Βρισκόμαστε όμως πολύ συχνά. Είμαστε από την ίδια πόλη, αλλά αυτός μένει μόνιμα εκεί. Τον τελευταίο μισό χρόνο σχεδόν, μπορεί και παραπάνω, άρχισε να συμβαίνει κάτι που για κάποιον λόγο δεν μου άρεσε… Ο φίλος του αγοριου μου είναι και φίλος της 2ης ξαδερφης μου, με την οποία εγώ έχω παρα πολύ καλές σχέσεις από πολύ μικρες. Τα διαστηματα,λοιπόν, που εγώ έλειπα, το αγορι μου κανόνισε να βγει με τον φίλο του, και πήγαιναν μαζί σχεδόν πάντα η κοπέλα του φίλου του και η ξαδέρφη μου. Είτε έξω είτε μαζέματα σε σπίτια, που δεν ήταν όμως κανονισμένα από πριν, το αγορι μου κανόνιζε με τον φίλο του, και απλά κατέληγαν πάντα οι 4 τους. Εγώ ήμουν απούσα πάντα. Ακόμα και τις φορές που ήμουν στην πολη μου, και τύχαινε να είμαστε μαλωμένοι με τον δικό μου, αυτοί εβγαιναν πάλι όλοι μαζί, χωρίς να είναι κανονισμένο. Η ξαδέρφη μου μάλιστα ηξερε ότι είμαστε μαλωμένοι, και πήγαινε να τους βρει χωρίς να μου πει εμένα τίποτα, για να πάω μαζί και να είναι αφορμή να βρεθούμε μαζί κάπως. Οποτε βρισκόμασταν με την ξαδέρφη μου, μου έλεγε συνέχεια ότι βγήκαν μαζί με το αγορι μου, ότι πέρασαν πολύ καλά, κλπ. Αυτό γινόταν συστηματικά. Άρχισε να μου μιλάει για το αγορι μου σαν να τον ξέρει καλύτερα από εμένα. Αυτή παρα πήρε θάρρος και άρχισε να πηγαίνει από μόνη της σε αυτόν όπου τον έβλεπε έξω. Άρχισε να τον παίρνει τηλέφωνα να πανε για ποτό,και τέτοια. Αυτός ήταν πάντα εντάξει μαζί της, λόγω της συγγένειας της μαζί μου. Όσες φορές πήγε κοντά του ενώ ήταν αυτος με τους φίλους του, δεν ήταν αρνητικός στο να καθίσει αυτή μαζί τους. Το αποκορύφωμα όμως, ήταν ένα στορι που ανέβασε αυτή όσο ήταν όλοι μαζι. Τον ανέβασε μόνο του. Και δεν ανέβασε την φωτογραφία την ώρα που την έβγαλε, αλλά πολύ αργότερα, την στιγμή που το αγορι μου ήταν μαζί μου! Σε κουβέντα που είχαμε, είπα στην ξαδέρφη μου ότι δεν άρεσε στο αγορι μου που τον ανέβασε, και αυτή έχει θυμώσει μαζί μου. Πήρε μάλιστα τηλέφωνο το αγορι μου, για να ζητήσει τα ρέστα. Έχω χαλαστεί πολύ με αυτήν την συμπεριφορά.Και σπάζομαι και με το αγορι μου που της έχει δώσει τόσο θάρρος.
2
 
 
 
 
σχόλια

Κοίτα, μπορεί η ξαδέρφη σου να είναι απλώς χοντρόπετση (κάτι λέγαμε σε άλλα ποστ για τη σπανιότητα καλών τρόπων συμπεριφοράς κιόλας) και να θεωρεί το αγόρι σου φιλαράκι της χωρίς να το κρύβει, γι' αυτό κι ανέβασε τη φωτογραφία του όπου είναι μόνος του, όπως θα έκανε με κάποιον κολλητό της. Για μένα, κακώς είπες στην ξαδέρφη σου ότι δεν άρεσε στο αγόρι σου που εκείνη ανέβασε φωτογραφία του. Δεν είσαι ούτε ο εκπρόσωπος Τύπου ούτε ο κηδεμόνας ανηλίκου για να μιλάς εκ μέρους του αγοριού σου σε τρίτους. Αν τον ενοχλεί κάτι, ας το λύσει από μόνος του σε άμεση επαφή με οποιονδήποτε τον πείραξε. Μη μπαίνεις στη μέση, αλλιώς φαίνεται σα να ζηλεύεις ή να μεγαλοποιείς ή γενικά σα να είσαι έτοιμη για κατινιές. Πέρα από το να κοιτάς να βελτιώσεις τη σχέση σου με το αγόρι σου, κοίτα να έχεις αρκετά ενδιαφέρουσα ζωή και χώρια από αυτόν. Η ξαδέρφη σου μπορεί να ταιριάζει με την παρέα του αγοριού σου γιατί έχει δική της ζωή, έχει δικά της ενδιαφέροντα και δεν περιστρέφει τη ζωή της όλη γύρω από το αγόρι της και το ποιος ανέβασε story και το αν τσακώθηκε με το αγόρι της και με ποιους βγαίνει το αγόρι της όσο είναι μαλωμένοι... Μην μετατρέπεις τη σχέση σου σε σαπουνόπερα γύρω από την οποία δημιουργείς τόσο άγχος και τζάμπα κουράζεις το μυαλουδάκι σου με βλακείες. Ασχολήσου με τις δικές σου παρέες, βγες με τις δικές σου φίλες, κάντε πράγματα μαζί και αν είναι ανέβασε το δικό σου story όπου μια φορά περνάς τέλεια χωρίς να κατασκοπεύεις ξαδέρφες και αμόρε. Θα νιώσεις μεγάλη διαφορά.

Αρχικά δεν κολλάει καν η λέξη κατασκοπευω που χρησιμοποίησες. Και όσο για το ότι το ανέφερα στην ξαδέρφη μου, το εκανα επειδή επρεπε να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Το αγόρι μου της είχε δείξει την δυσαρέσκεια του, αλλά δεν ήθελε να το παρατραβήξει, γιατί είναι ξαδέρφη μου. Επίσης ποτε δεν την είδε ως φιλη του, αλλά ως ξαδέρφη μου, πάντα έτσι την αντιμετώπιζε. Αλλά όπως είπες,είναι χοντρόπετση. Εγώ δε θα φερόμουν έτσι. Υπάρχουν και κάποια όρια νομίζω.
Αυτή έχει θυμώσει επειδή στην ουσία θίχτηκε στα μάτια μου, και επειδή κατάλαβε ότι το αγόρι μου δεν θέλει πολλά πολλά μαζί της.

Scroll to top icon