ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2022 | 13:59

Πληγή που με πονά

Θέλω να πω ότι είμαι 22 και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη με την ζωή μου. Μπορεί να τελειώνω την σχολή τώρα το Φεβρουάριο και να άλλαξα σπίτι αλλά είμαι εδώ κ ένα χρόνο και ένα μήνα μόνη μου χωρίς σύντροφο και χωρίς έρωτα εννοείται και στεναχωριέμαι πολύ για αυτό. Κ η αλήθεια είναι ότι δεν έχω νιώσει ποτέ ευτυχία στην ζωή μου, είχα πολύ άδεια εφηβεία σε μια επαρχιακή πόλη που την σιχαινομουνα και μόνο διαβαζα για να περάσω στο πανεπιστήμιο. Τέσσερα χρόνια ζούσα σε ένα χαλιά σπίτι που ανέβαινα καθημερινά τέσσερις ορόφους και τα μισά έπιπλα ήταν χαλασμένα. Και σ' αυτή την σχολή ( ξενόγλωσση φιλολογία) είχα κάνει μόνο δύο παρέες οι οποίες όπως ήρθαν έφυγαν γτ τελείωσαν. Αυτή την σχολή την αγαπούσα και πλέον την μισώ αφάνταστα γιατί ούτε φίλες έχω κάνει τόσα χρόνια ούτε φίλο βρήκα εκεί μέσα μόνο στοιχειώδεις γνώσεις απέκτησα και πραγματικά τίποτα άλλο . Αισθάνομαι τόσο ασχημα που δεν έχω σχέση είναι άσχημο να κάθεσαι μόνος στο σπίτι και το χειρότερο είναι ότι βλέπω συνέχεια μπροστά μου ζευγάρια λες και το σύμπαν έχει συνομοτησει εναντίον μου να μου δείχνει αυτό που με πονά. Οσο περνάει ο καιρός τόσο φοβάμαι γιατί θέλω στην ζωή μου να αποκτήσω παιδιά και οικογένεια και ξέρω ότι για να γίνει αυτό και να είναι πετυχημένη πρέπει να ζω με έναν άνθρωπο χρόνια για να μπορέσει να γίνει αυτό.
12
 
 
 
 
σχόλια

Να ξεκαθαρίσω κάτι,μην νομίζεις ότι όσοι έχουν σχέση είναι και ευτυχισμένοι γιατί πλέον ζούμε στην εποχή της ξεπέτας και σε όλες τις σχέσεις γινονται συμβιβασμοί.Για μένα ο καθε άνθρωπος είναι διαφορετικός άλλος είναι ευτυχισμένος με το έχει σύντροφό αλλος με το να κάνει bungee jumping.Απολαυσε τη μοναξιά σου σκέψου κάποια πράγματα για να βελτιωθείς και να δεις τι θέλεις βρες και μια δουλίτσα για να έχεις την ανεξαρτησία σου και ότι σου παρουσιάζεται βλέπε το με προσοχή αν σου ταιριάζει και κρινε.Αισιοδοξια και χαμόγελο και όλα θα έρθουν.

Αυτό που σου συμβαίνει είναι νομίζω δείγμα ενηλικίωσης. Γιατί μπορεί όλ@ να λένε ότι είσαι μικρή ακόμα, αλλά στην πραγματικότητα είσαι αρκετά μεγάλη, ώστε να έχεις χάσει αυτή την παιδική "ανεμελιά". Βλέπεις... τα παιδιά, με τα οποία κατά πάσα πιθανότητα λόγω επαγγέλματος θα ασχοληθείς, δε χρειάζονται πολλά πράγματα για να είναι ευτυχισμένα, αφού συνήθως επικεντρώνονται στο τι έχουν και όχι στο τι τους λείπει(υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια, αλλά αυτό οφείλεται στους γονείς).
Εσύ τελειώνεις τη σχολή σου(αν είσαι μάλιστα σε ξενόγλωσση φιλολογία για δες πόσ@ ξεκίνησαν να σπουδάζουν μαζί σου και πόσ@ εν τέλει τα κατάφεραν να τελειώσουν), έφυγες από ένα σπίτι που δε σου άρεσε και έχεις ένα πλάνο ζωής. Νομίζεις ότι είναι λίγα αυτά; Πρέπει επειγόντως να αναθεωρήσεις και να χαλαρώσεις πιστεύω.

Μα είσαι ακόμα μόνο 22χρ. Δεν είναι δυνατόν να σκέφτεσαι μόνο την οικογένεια και τα παιδιά, σε αυτήν την ηλικία. . Σε λίγους μήνες τελειώνεις το πανεπιστήμιο, θα πρέπει να βρεις δουλειά, να αποκτήσεις οικονομική ανεξαρτησία, να βρεις ένα ωραίο σπίτι,. Θα ανοίξεις τον κύκλο σου και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Κάνε θετικές σκέψεις και υπομονή.

Σε νιώθω ψυχή μου!! Προσωπικά δεν μου λείπει η αισιοδοξία, το χαμόγελο και τα όνειρα για το μέλλον!!! Μου αρέσει η ζωή που ζω, αλλά νιώθω κι ένα κενό!!Αλλά θα ήθελα και γω μια σύντροφο να δώσω μια αγκαλιά, ένα χάδι να αντάλλαξω ένα γλυκό χάδι!! Να ζήσω τις χαρές, να νιώσω τις γεύσεις της ζωής.

Scroll to top icon