ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2022 | 23:21

προικοθηρες

Με ενοχλεί πολύ οταν απλές υποψηφιες γνωριμίες με άντρες (Ελληνες) καταληγουν να σταματάνε στις απλές συνομιλιες στο ιντερνετ. Συγκεκριμενα, σταματαω να απαντώ και διαγράφω την συζητηση με συνοπτικες διαδικασιες, γιατι; Γιατι η ΔΕΥΤΕΡΗ ερωτηση που θα μου κάνουν ειναι "Τι δουλειά κάνεις??" Θα προτιμούσα να κάνω απο κοντά μια τετοια συζητηση. Εγω δεν ρωταω. Εχω την πεποιθηση οτι ολοι τους ψάχνουν γυναικα φραγκατη. Ή με δουλειά "της προκοπής". Οταν τους λεω κανω ιδιαιτερα και ειμαι φιλολογος, μετα ολο και αραιωνουν οι απαντησεις τους και γινονται ολοενα και πιο μονολεκτικες. Ήμαρτον, δεν παω για γάμο!! Απλο καφεδάκι θελω για αρχούλα και βλεπουμε..., δηλαδη ελεος. Δηλαδη οι αντρες στην χωρα αυτη ειναι προικοθηρες. Θα φανει γελοια η ερωτηση: πώς να αποφυγω τετοιες καταστασεις; Να πω ψεμματα για το επαγγελμα μου να τελειωνουμε; ΥΓ: Οσες φορες στη ζωη μου πηγα με τον σταυρο στο χερι, εφαγα τα μουτρα μου.
10
 
 
 
 
σχόλια

Κοίτα δε ξέρω πως είσαι στην εμφάνιση και δε το λέω προσβλητικά απλά είναι κάτι καταλυτικό όταν μιλάς η βγαίνεις έξω με κάποιον .Ας με διαψεύσει κάποιος άντρας ,πιστεύω ότι αν μιλάς με κάποια που σε τραβάει ο τρόπος που μιλάτε και η εμφάνιση της ,και καθαρίστρια να είναι δε την κόβεις ..

Πες μας τι συμβαίνει και με τις άλλες εθνικότητες για να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα. Ε, εντάξει τώρα τι να πουν και οι άντρες που τρώνε Χ για πολύ περισσότερους λόγους. Παράδειγμα έχουν καλή δουλειά αλλά δεν μένουν σε καλή περιοχή δεν έχουν ωραίο αυτοκίνητο, μένουν στο ενοίκιο σε μικρό σπίτι, δεν έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο, plus ότι έχει να κάνει με εμφάνιση και social skills. Ισχύει και για τα δυο φυλα εξ. αυτό που περιγράφεις με τους άντρες σε δυσμενέστερη θέση.

Τι δουλειά κάνεις σε ρώτησαν , όχι το Ε9. Και στην τελική σε τι sites μπαίνεις?

Υ.Γ. Όταν τα ρωτάνε αυτά οι γυναίκες ούτε λόγος ε?
Αν θεωρείς του άνδρες προικοθήρες που να δεις τις γυναίκες. Ρε θα τρελαθούμε τελείως?
tsk tsk tsk

Και στην τελική σε τι sites μπαίνεις?

Λοιπον, για την ιστορια να πω οτι ΔΕΝ μπαινω σε dating apps και αλλα συναφη σεξοσάιτ. ΕΓΩ βρηκα το προφιλ του εν λογω, τυχαια στο facebook και του εκανα αιτημα.
Το δεχτηκε. Μετα μιλουσαμε μεσω messager. Αυτο ειναι ολο.

Όχι, μη πεις ψέμματα. Δεν οδηγούν πουθενά αυτά και ειδικά άμα ψάχνεις κάτι σοβαρό, θα καταρρεύσει σαν domino όταν το μάθει. Λέγε την αλήθεια μέχρι να βρεθεί ένας που να μη τον νοιάζει καν αυτό, να μη το βλέπει ως παράγοντα σε μία πιθανή σχέση. Είμαι της άποψης οτί είτε η γυναίκα (ή ο άντρας) σε μία συζήτηση, αποκαλυφθεί πως παίρνει και περισσότερα από σένα, είτε είναι άνεργος/η, δεν πρέπει να παίζει κανέναν ρόλο και για 2 λόγους αυτό: Πρώτον επειδή όλα είναι τόσο ρευστά που δε μπορείς να το δέσεις κιόλας κόμπο πως επειδή υφίσταται μία κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί ως έχει (μπορεί ο άνεργος να βρει δουλειά ή αυτή που έχει δουλειά καλύτερη από σένα να απολυθεί π.χ) και δεύτερον, μιλάμε για ερωτικές, διαπροσωπικές σχέσεις και όχι επαγγελματικές. Λέγονται dating app και όχι linkedin ξέρω γω. Δε θα έπρεπε να παίζει κάποιον ρόλο κάτι τέτοιο αφού υποτίθεται πως γνωρίζεστε. Αν φτάσετε να συζητάτε για συγκατοίκηση και γάμο/παιδιά, αυτό θα γίνει μετά από μήνες γνωριμίας και μόνο τότε ίσως να παίξει ρόλο κάτι τέτοιο επειδή μιλάμε εκεί για κάτι κοινό. Μέχρι τότε, ο καθένας μπορεί να έχει ή και να μην έχει δουλειά, δε χάλασε ο κόσμος. Όταν βάζεις σε πρώτο πλάνο κάτι τέτοιο, όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δεύτερο, π.χ άμα δε ταιριάζετε σε x απόψεις ή στα θέλω σας για τη ζωή. Είναι σημαντικός λόγος απόρριψης η δουλειά μόνο αν θέλεις από την αρχή κάποιον γάμο/συγκατοίκηση. Εγώ δεν τα κοιτάω καν αυτά..

Μα δεν ψαχνω "σοβαρο" . Ή "ασόβαρο".
Ψαχνω να κοινωνικοποιηθω πρωτίστως, να βγω για κανα καφε για αρχη και ΑΝ δω οτι ταιριαζω, βλεπουμε... ΑΝ.
Ουτε καν μια γνωριμιουλα δεν μπορει καμμια να κάνει χωρις να την περασουν κόσκινο για τα οικονομικά της / τα φορολογικα της ΛΟΛ
Κατάντια ειστε βρε παιδια.
Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Κοπελες μου, αν εχετε κι εσεις παρομοιες εμπειριες με αντρες παρακαλώ πειτε εδω περα να γελασουμε!!

"Όχι, μη πεις ψέμματα. Δεν οδηγούν πουθενά αυτά "
Οδηγουν. Δεν θελω να περάσω για τεταρτη φορα στη σειρα χάλια γενεθλια και χριστουγεννα κλεισμενη στο σπιτι με κακους γονεις λογω μοναξιας.
Τουλαχιστον για μια φορα δεν θα εχω να θυμαμαι τα πιο μοναχικα γενεθλια.
Δεν εχω να θυμαμαι τιποτα εκεινη τη μερα και τα τελευταια χρονια με τις καραντινες δεν ειχα ΠΟΥ να κρυφτω γιατι οι γονεις τα βλεπουν αυτα και δεν ειναι καθολου ωραιο.

Scroll to top icon