ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2022 | 13:15

Πρέπει

Πρέπει να αποδεχτώ πως ο πατέρας μου έκανε τις επιλογές του , έζησε έτσι οπως επέλεξε και θ φύγει όπως επέλεξε . Είναι η δίκη του ζωή κρινει πως έτσι πρέπει να τη ζει…δεν αποδέχεται βοήθεια . Εύχομαι αυτά που έγραψα μόλις όταν «θα φύγει» να τα θυμάμαι να τα πιστεύω να τα νιώθω με τον ίδιο θυμό που τα γράφω τωρα να μην με ραγίσει τόσο
3
 
 
 
 
σχόλια

Σε συμβουλεύω να τα βρείτε μεταξύ σας πριν φύγει, να είστε συμφιλιωμένοι διότι μετέπειτα μπορεί να σε βαραίνει στην ψυχή. Ο θυμός δεν είναι καλός, πρέπει να υπάρξει γαλήνη. Εύκολο στα λόγια θα μου πεις..

@11.11.2022 | 12:42

Θεωρώ ότι όταν λες το τελευταίο αντί στον γονιό σου πρέπει να είστε συμφιλιωμένοι ειδάλλως αν σε κυριεύσει ο θυμός, μετέπειτα με τα χρόνια θα ακολουθήσουν οι τύψεις.
Τώρα βέβαια σε κάποιες (ακραίες ίσως) περιπτώσεις, συμφωνώ με αυτό που λες. Δεν ξέρω την περίπτωση του εξ οπότε γενικά μιλώντας είπα την γνώμη μου. Είναι άσχημο πάντως να χαλάει η σχέση γονέα με παιδί αλλά δυστυχώς συμβαίνει.

Scroll to top icon