ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2022 | 12:40

Κανέναν τους

Έχω ξενερώσει. Με φλερτάρουν αρκετοί άντρες αρκετοί από τους οποίους δεν είναι του τύπου μου. Απορρίπτω ευγενικά λέγοντας δεν είμαι σε φάση, κάνοντας κάποια συζήτηση για το πόσο διαφορετικοί είναι οι κόσμοι μας μήπως και το πιάσουν αλλά εκεί επιμονή. Ο ένας ισχυρίζεται ότι κεραυνοβολήθηκε μόνο που με είδε. Με έβλεπε καιρό στην εργασία μου. Κάνει πράξεις και λέει σημαντικά πράγματα. Όμως ποτέ δεν θα ήμουν μαζί του. Δήλωσε ότι θα με περιμένει ώσπου να βρεθώ σε φάση. Του είπα δεν θέλω κανέναν να με περιμένει. Αυτός είναι ο πιο άσχετος με εμένα. Δεν πιστεύω ότι θέλει να καταλάβει. Είναι και άντρες που ταιριάζω, ο τύπος μου, που ίσως μπορούσε να είμαι μαζί τους. Όμως ούτε αυτοί μπορούν να με συγκινήσουν ιδιαίτερα. Όπως καταλάβατε, η καρδιά μου βρίσκεται κάπου συγκεκριμένα. Κάπου όπου μόνο εκεί αισθάνεται και νιώθει αληθινά. Και ξενερώνω πολύ γενικά. Έρχεται κάποιος να μου μιλήσει και νιώθω πλέον μέχρι και αηδία κάποιες φορές. Δεν θέλω κανέναν τους.
15
 
 
 
 
σχόλια

Καλα, αντι να λες τοσες δικαιολογιες γιατι δεν λες την αληθεια, πως εισαι αλλου δηλαδη? Ουτε εσυ θα χαλιεσαι και κυριως ουτε αυτοι θα προσπαθουν? ¨Η μηπως αυτο θελεις?!

Υπάρχει άλλος λόγος που δεν λέω είμαι αλλού και δεν είναι αυτό που σκέφτηκες. οκ κολακεύτηκα την πρώτη αλλά είπα ότι αηδιάζω μέχρι πλέον!
Όμως έτσι κι αλλιώς, δεν είναι κάπως ωμό να λες στον άλλο δεν γουστάρω εσένα συγκεκριμένα; Ειδικά αν σου λέει θα κάνω τα πάντα να σε διεκδικήσω.
Τέλος πάντων τελικά του είπα δεν πάει δεν μου βγαίνει. Είπε δεν θα με ενοχλήσει άλλο. Ελπίζω.

Scroll to top icon