ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2022 | 22:21

Απώλεια σκυλου

Κάποιοι θα πουν είναι μόνο ένα σκυλί δεν είναι άνθρωπος, εγώ τότε γιατί νιώθω ένα μάτσο χάλια που πέθανε ι σκύλος μου έτσι ξαφνικά? Αν μπορούσα να περιγράψω τι νιώθω είναι σαν κάποιος να εβγαλε τη καρδιά μου να την ποδοπάτησε να έριξε λίγες σταγόνες ενοχής, να πασπαλισε λίγες καλές ανάμνησεις και να έβαλε βίντεο με replay το θάνατο της και μετά να την έβαζε πίσω και να μου λέει ωραία τώρα προχωρα. Νιώθω ενοχές γιατί σκέφτομαι ότι αν είχα ενεργήσει πιο γρήγορα ίσως να σωζόταν το σκυλάκι. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα μέσα σε μισή ώρα. Ο κτηνίατρος δεν απαντούσε το έκτακτης ανάγκης , 12 το βράδυ ,μέχρι να βρω άλλον ξεψύχησε μέσα στο αυτοκίνητο, έπρεπε να το καταλάβω πιο γρήγορα. Ήταν ξαφνικό δεν ήταν άρρωστη άρχισε να βήχει και μάλλον δεν μπορούσε να αναπνευσει. Ξέρω ότι είχε καλή ζωή την αγαπούσαμε πολύ. Όμως δεν μπορώ να μην σκέφτομαι ότι είχε ακόμα 5 χρόνια τουλάχιστον. Μην πάρετε σκύλο η απώλεια του πονάει πολύ.
6
 
 
 
 
σχόλια

Πραγματικά δεν φταις . Το κάθε πλάσμα έχει το δικό του οργασμό πρώτα απολα να αντιμετωπίσει τις αρρώστιες και έκανε ό,τι μπόρεσε και εσύ ό,τι μπόρεσες, δεν είσαι ο θεός ,το ξέρεις. Και μην σκέφτεσαι "τι θα γινόταν αν" ..γιατί εσύ φαντάζεσαι 5 χρόνια + αλλά μπορεί να υπήρχε και μια άλλη εκδοχή με πολύ ταλαιπωρία για το ζώο ,χρόνια αρρώστια και ποιος ξέρει τι . Ούτε αυτό μπορείς να το ξέρεις. Συλλυπητήρια για την απώλεια σου , είναι φυσιολογικά όσα νιώθεις . Το ζώο πήρε αγάπη όπως λες κ φεύγει με την ψυχή του ευχαριστημένη .

Καλή δύναμη... Και συλληπητήρια θα πω όπως λέμε και για τους ανθρώπους γιατί καμία διαφορά δεν έχει ο πόνος της απώλειας. Σκέψου τις όμορφες στιγμές που του χάρισες και σου χάρισε. Ό,τι έγινε έγινε, μη νιώθεις τύψεις, προσπάθησες.

Δύσκολο όταν χάνεις το κατοικίδιο σου. Είναι τα μόνα πλάσματα που προσφέρουν ανιδιοτελή αγάπη.
Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ ότι θα χάσω κάποια μέρα τον σκύλο μου.

Ξέρω πως είναι το συναίσθημα, δυστυχώς πονάει. Ο καιρός γιατρεύει όμως που λέει και το ρητό. Καλώς ή κακώς όμως κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις ίσως μείνουν σαν ανάμνηση του παρελθόντος. Και οι καλές, ευτυχώς.

Scroll to top icon