ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2022 | 19:52

Με νευριάζει αυτό που κάνει

Είμαστε πάνω από ένα χρόνο με το αγόρι μου,συγκεκριμένα 14 μήνες,και το τελευταίο διάστημα παρατήρησα ότι μπροστά σε φίλους,σε παρέες,ακόμα και όταν μιλάει στο τηλέφωνο,όταν αναφέρεται σε εμένα με αποκαλεί "γυναίκα του".Την πρώτη φορά που το παρατήρησα,ήταν όταν μιλούσε με ένα συνάδελφο του στο τηλέφωνο και ο συνάδελφος του μας κάλεσε στο σπίτι του,και το αγόρι μου του απάντησε "θα συνεννοηθούμε με τη γυναίκα μου,και μάλλον θα έρθουμε φίλε".Το παρατήρησα τελείως τυχαία,είδα όμως ότι συνέχισε να το κάνει,και του το επισήμανα.Άν ήταν από κάποιο απομακρυσμένο τόπο και έτσι είχε συνηθίσει,ίσως και να το καταλάβαινα.Αντιθέτως,είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας(και οι γονείς του επίσης)και είναι και μορφωμένος και δέν έχει παλιακές αγκυλώσεις γενικότερα.Μου είπε ότι του βγαίνει χωρίς να το καταλαβαίνει και εντελώς φυσικά γιατί έτσι νιώθει,και άν με πειράζει,θα το σταματήσει.Μου φάνηκε ότι στεναχωρέθηκε όταν του το είπα,σάν να του χάλασα κάτι,αλλά δέν είχα τέτοια πρόθεση.Όλα ok μετά από αυτό,αλλά έχω κι εγώ ένα δίκιο,γιατί είμαστε 24 εγώ και 27 εκείνος,και μου φάνηκε σάν να ακούω τον συγχωρεμένο τον παππού μου,να μιλάει για τη γιαγιά μου! Ναί,κάπως έτσι μου φάνηκε.Το περίεργο είναι ότι όλοι οι φίλοι μας και γενικά όσοι μας ξέρουν,όσες φορές έχει εκφραστεί έτσι για εμένα,το έχουν εισπράξει πολύ φυσιολογικά σάν να είναι το πιό φυσικό πράγμα στον κόσμο.Μήπως είμαι περίεργη;
6
 
 
 
 
σχόλια

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις να είσαι ευτυχισμένη και να μην άγεσαι και φέρεσαι από μια λέξη.
Με λυπεί όταν διακρίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που αντί να απολαμβάνουν αυτά που έχουν, βρίσκουν πάντα κάτι αρνητικό για να γκρινιάζουν. Η ζωή έρχεται μια φορά και δεν έχει άλλη. Κοίτα να αντλείς χαρά ακόμη κι από μικρές λεπτομέρειες.

Εντάξει, μάλλον το εικοσοεφτάχρονο "αγόρι" σου βλέπει ότι είναι καιρός να μεγαλώσετε κάπως πια και δεν είσαι το δεκαοχτάχρονο "κορίτσι" του, λες κι είσαι η πρώτη του αγάπη στο Λύκειο. Κρίμα που έχεις τέτοιους συνειρμούς με παππούδες και γιαγιάδες (που, εδώ που τα λέμε, ο παππούς σου κι η γιαγιά σου μια χαρά θα ήταν μαζί, οπότε ποιο το πρόβλημα), γιατί το "γυναίκα μου" το χρησιμοποιούν κι όσοι βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση ή συμβίωση και βλέπουν μέλλον με τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους. Αν σε πειράζει, βρες έναν που μέχρι και τα πενήντα του θα σε συστήνει "από 'δω το γκομενάκι μου." Σοβαρέψου, και δεν ήθελα να γίνω κακιά σήμερα!

Αρχικά δεν έχει καμία σχέση το αν μεγάλωσε στην Αθήνα (;) απ' ότι κατάβαλα, ή όχι. Ας ξεφύγουμε από αυτές τις απόψεις επιτέλους...

Ρώτησέ τον γιατί προτιμά να σε λέει έτσι, σίγουρα θα έχει κάποιον λόγο. Όντως είναι κάπως αστείο να σε λέει έτσι ειδικά όταν είστε τόσο νέοι.

Τι πιο όμορφο από το να σε θέλει δική του ο άνθρωπος που είσαι ερωτευμένη ; Και δεν είναι λίγο controlling να του διορθώσεις και την μία λέξη που λέει ; Θες την ανεξαρτησία σου λίγο παραπάνω i guess....και δεν αντέχεις ότι σου μοιάζει με commitment ,είτε πίεση (?) Σαν εκείνους τους τύπους που δεν αντέχουν να βάζουν ταμπέλες. Τι να πω. Απλά σε αγαπάει , αν είναι αμοιβαίο εσύ το ξέρεις.

Κατά τη γνώμη μου είναι σημάδι κτητικοτητας. Δες αν έχει και άλλα "συμπτώματα" που να φανερώνουν κατι τέτοιο (ίσως από μόνο του να μην σημαίνει κάτι), και αν ναι έφυγες.

Scroll to top icon