ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2013 | 02:40

ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ.

Πόσο φυσιολογικό μπορεί να είναι;Όλοι απορούμε με τη ξαδερφή μου και τον νέο της σύντροφο.Τι μπορεί να σημαίνει; Τη πρώτη μέρα γνωρίζεστε και τα φτιάχνετε, δεύτερη γνωρίζει τη παρέα της, τρίτη μέρα την πάει στους γονείς του και το σόι του, τέταρτη γνωρίζει τους δικούς της, έχουνε κανονίσει ήδη τη τρίτη μέρα ότι θα αρραβωνιαστούν το καλοκαίρι και ότι θα κάνουν ένα κορίτσι ένα αγόρι.27 χρονών παιδιά δεν είναι μικρά. Ειναι 4 μηνες μαζί και δίνουν λόγο. Πόσο σοβαρά μπορεί να πάει αυτή η σχέση; Απο τις αρχές μαλώνανε το μαθαίναμε, τον άκουσα να της μιλάει απότομα δεν την αφήνει να κάνει παρέα με όλες και όλους τους φίλους της αλλα η κοπέλα πάντα έκανε τη χαρούμενη όποτε τη ρωτούσαμε, πόσο τυχερή είναι και λέει συνέχεια πόσο τέλεια είναι η ζωή της, ενώ ξέρουμε ότι την κααπιέζει ήδη, δεν την αφήνει να πάει πουθενά μόνη της, την ελέγχει, κινητά κλπ, δεν την αφήνει να δουλέψει, αλλα πάνε για γάμο!Βλέπετε σύντομα διαζύγιο; Πόσο μέλλον έχει η σχέση; Πόσο μπορείς να μάθεις τον άλλο σε λίγες μέρες ή μήνες;Γιατί βλέπω πως θα την παντρευτεί θα την κάνει δούλα να του φέρνει τις παντόφλες και θα τη δέρνει κιόλας;Και αυτός έχει σπίτι και αυτή έχει, δεν είναι τίποτα πλούσιοι, μέτρια οικονομικά κ οι δύο. Αυτός έχει δουλειά σε εργοστάσιο αυτή όχι. Αυτός πήγε δημοτικό μόνο.Τι συμβαίνει; Δεν έχω ξανα συναντήσει στη ζωή μου κάτι τέτοιο.Άντρες, τι λέτε; Τι μπορεί να συμβαίνει; Έχουμε τρελαθεί και δεν κάνει πίσω λέει. Φοβόμαστε ότι κάνει επιπόλαιες κινήσεις και ή θα τρέχουμε μάρτυρες στα δικαστήρια για διαζύγια και θα την έχουμε να τρέχει κλαίγοντας ποίσω στους δικούς της, ή θα τη βλέπουμε να μαραζώνει κλειδωμένη σε ένα σπίτι υπηρέτρια!
1
 
 
 
 
σχόλια
Το οτι εχουν καννισει να κανουν ενα αγορι και ενα κοριτι με ξεπερναει!!Τωρα στο θεμα μας, δυστυχως σε τετοιες περιπτωσεις δεν ξερω κατα ποσο μπορει να επεμβεις, γιατι πραγματικα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ακουστεις. Οσο γι αυτο που ρωτας, μπορει να οδηγισει σε διαζυγιο μπορει και οχι. Και 20 χρονια να γνωριζονταν παλι δεν θα ηταν βεβαιαο το μελλον.. (ο γονεις μου γνωριζονταν 2 μηνες και παντρευτικαν, ειναι 30 χρονια μαζι και αγαπημενοι, μπορει και να χωρησουν, μπορει και οχι, κανεις δεν προβλεπει το μελλον.)
Scroll to top icon