ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2023 | 20:05

Συμβουλες?

Ειμαι 30 χρονων κ εχω 4 χρονια να κανω σχεση. Θεωρω οτι ενας απο τους λογους που οσοι βρισκω δεν ειναι καταλληλοι ειναι επειδη εχω συνηθισει να ειμαι σινγκλ ε και ως γνωστον οι συνηθειες ειναι δυσκολο να κοπουν. Δηλαδη οταν εχω συνηθισει να μη συμβιβαζομαι, να κανω ο,τι θελω οποτε θελω χωρις να πρεπει το προγραμμα μου να συμβαδιζει με καποιον αλλον, ε ειναι λιγο δυσκολο ξαφνικα να τα κανω ολα αυτα. Κ για να τα κανω, πρεπει σιγουρα ο αλλος να αξιζει 100%. Αλλιως δεν μπαινω στο κοπο να βγω απο την ανεση μου για καποιον που δεν αξιζει. Αρχιζω ομως οτι φοβαμαι οτι εχω παραβολευτει στην σινγκλ ζωη μου κ θα μεινω για παντα μονη.
3
 
 
 
 
σχόλια

Απλά δεν βρέθηκε κάποιος που να νιώθεις μεγάλη επιθυμία να τον βλέπεις. Αλλιώς θα έκανες χώρο στο πρόγραμμα σου ,γιατί να μην έκανες; Ακόμα και ο πιο ανεξάρτητος άνθρωπος άμα ερωτευτεί ,θα κάνει ότι κ οι ερωτευμενοι ,i guess? Το ότι είσαι χρόνια μόνη από μόνο του δεν σημαίνει πως αν βρεθεί κάποιος έχεις συνηθίσει έτσι επίσης ... Θα μπορούσες να πέφτεις από τα μούτρα κ λόγω μοναξιάς να συμβιβάζεσαι φουλ ... Να γραπωθεις πάνω του για να μην ξαναεισαι μονη. είναι στον άνθρωπο . Εννοείται ότι δεν θα κάνεις κάτι με κάποιον που δεν αξίζει και όχι απλά για την άνεση σου ,αλλά γιατι δεν θα σου κάνει καλό. Δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείς για αυτό. Είναι σαν να έχεις την ανάγκη να απολογηθείς που δεν είσαι με όποιον να ναι . Το ότι θα μείνεις για πάντα μόνη είναι απλά ένας φόβος όπως πολλοί...δεν σημαίνει ότι έχει βάση. Ίσως απλα να σημαίνει ότι κάπως έχεις κλειστεί μέσα σου στο ενδεχόμενο της αγάπης και αυτό σε ανησυχεί,ίσως έχεις απογοητευτεί με ότι έχεις δει γύρω σου ή βιώσει . Σκέψου όμως ...άμα μέσα μας έχουμε κάτι ανώτερο που μπορεί να μας καθοδηγεί με βάση το καλό μας ,τότε γιατί δεν εμπιστεύεσαι ότι όταν έρθει ο σωστός άνθρωπος όλα θα γίνουν όπως πρέπει ? Είσαι μια χαρά και στις κατάλληλες συνθήκες θα λειτουργήσεις μια χαρά .

Να κάνεις σχέση μόνο αν όντως θέλεις κι όχι για να μην μείνεις μόνη για πάντα, αλλιώς κινδυνεύεις να κάνεις την καθημερινότητα τη δική σου κ του άλλου κόλαση.

Πιστεύω ότι αν ερωτευτείς δεν θα σου περνάει καν η έννοια της άνεσης από το μυαλό.

Οι παραχωρήσεις και οι συμβιβασμοί πρέπει να γινονται για ανθρωπους που αξίζουν. Αλλιώς ποιος ο λογος να ξεβολευτεις; Σίγουρα παιζει ρολο η συνηθεια μιας εργενικης ζωης μα αν ο άλλος δεν σε εμπνέει, αστο καλύτερα. Κι αυτή η έλλειψη έμπνευσης ειναι ο λογος που βρισκομαι στην ιδια θεση με σενα.Μοναξια, μοναξια και πάλι μοναξια. Καλή τύχη σου εύχομαι.

Scroll to top icon