ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2023 | 19:24

Δέν υπάρχουν λόγια

Είμαι φοιτήτρια σε άλλη πόλη,και είμαι στην 5η μέρα με covid,δηλαδή στο τέλος της πενθήμερης καραντίνας.Από την πρώτη στιγμή που είχα κάποια συμπτώματα και το rapid test βγήκε θετικό,επικοινώνησα με το γιατρό μου και με συμβούλευσε για το τί πρέπει να κάνω αναλόγως.Ευτυχώς το περνάω πολύ ελαφριά,μόνο τις δύο πρώτες ημέρες είχα δέκατα και λίγο βήχα,και κατά τα άλλα είμαι μιά χαρά.Και ενώ θα μπορούσα άνετα να μαγειρέψω,το αγόρι μου(έχω σχέση εδώ και 7 μήνες με έναν συμφοιτητή μου)μου είπε να μήν έχω καμία έννοια για το φαγητό,και όλες αυτές τις ημέρες μου φέρνει φαγητό της μητέρας του(με ειδοποιεί,του ανοίγω,το αφήνει και φεύγει).Προφανώς της μίλησε για εμένα,και δέν έχω πρόβλημα με αυτό.Όλες αυτές τις ημέρες,μου έχει στείλει από σούπες και μαγειρευτά και ψητά,και σήμερα μέχρι και πίτα που έφτιαξε με χόρτα που μάζεψε η ίδια από ένα κτήμα που έχουν έξω από την πόλη μου έστειλε η γυναίκα.Σύν τοις άλλοις,μέσα στη σακούλα υπήρχε και ένα self test,για να μήν βγαίνω αύριο να το κάνω σε φαρμακείο και να ταλαιπωρηθώ.Όλα τα σκέφτεται το αγόρι μου,και τί να πώ... Δέν με έχει αφήσει λεπτό να νιώσω μόνη,με το που γυρίζει από τη σχολή με ενημερώνει για τα μαθήματα κλπ,και μιλάμε κάθε βράδυ μέσω skype μέχρι να με πάρει ο ύπνος χωρίς να σκέφτεται ότι έχει πρωινό ξύπνημα.Σήμερα μίλησα για πρώτη φορά και με τη μητέρα του(η ντροπή μου στο ταβάνι,δέν το συζητάμε)ήταν η πρώτη φορά που την είδα και με είδε(μέσω skype πάντα)μου φάνηκε πολύ φυσική και άνετη,μου είπε πως ό,τι χρειαστώ θα είναι δίπλα μου όλη η οικογένεια τους,και ότι η επόμενη μας συνάντηση θα είναι δια ζώσης στο σπίτι τους για να φάμε μαζί.Μετά από όλα αυτά,εκτός από το αγόρι μου,νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και για τη μητέρα του.Άν αύριο όλα πάνε κατ'ευχήν και το τέστ βγεί αρνητικό,το πρώτο που θέλω είναι να δώ το αγόρι μου και να χαθώ στην αγκαλιά του,και έπειτα να κάνω ένα καλό δώρο στη μητέρα του για να την ευχαριστήσω.Ώς πρός το τελευταίο,τί θα είχατε να μου προτείνετε για μία κυρία γύρω στα 50-55; (τόσο μου φάνηκε από όσο την είδα στην οθόνη).Δέν έχω οικονομικό θέμα,αρκεί να είναι κάτι που να είναι συμβατό με την όλη περίσταση,καταλάβατε ίσως τί θέλω να πώ.Για εμένα,είναι ανεκτίμητο το γεγονός ότι ενώ είμαι σχεδόν 500χλμ μακριά από την οικογένεια μου,έχω νιώσει τόση ασφάλεια όση δέν φανταζόμουν ποτέ!
7
 
 
 
 
σχόλια

Πολύ ωραία σκέψη! Μπορείς να ρωτήσεις το αγόρι σου, μιας και που ξέρει τη μαμά του καλύτερα και εσύ δεν έχεις προλάβει να δεις το γούστο της και τα ενδιαφέροντα της. Ίσως ένα ωραίο σετ κρέμες χεριών?

Με όσα λες πράγματι είναι πολύ συγκινητικά όλα αυτά και της αξίζει ένα καλό δώρο. Για αυτήν καλό δώρο θα είναι να φέρεσαι καλά στο γιο της. Τώρα αν θέλεις να της κάνεις και κάτι χειροπιαστό, πάρε μια ακριβή και ωραία τσάντα ανοιξιάτικη για την ηλικία της.

Καλά όλα αυτά που γράφεις, όμως - καλοπροαίρετα μιλώντας- μην σε καλομάθει το αγόρι σου στην πορεία και σε έχει στα όπα όπα σαν πριγκίπισσα γιατί κάτι τέτοιες περιπτώσεις συνήθως καταλήγουν άδοξα (για εκείνον).
Συν ότι θα έχεις τρελές απαιτήσεις από τον επόμενο σου σύντροφο.
Σχετικά με το δώρο δεν χρειάζεται κάτι ακριβό, η πράξη μετράει καθώς και η ευγνωμοσύνη προς εκείνους.
Καλή ανάρρωση.

Μαλιστα... Εσύ βλεπεις τη συγκεκριμενη κοπελα να ειναι γαϊδουρα? Τι να μην την κακομαθει λες? Εσυ αν η κοπελα σου (που δεν εχεις) ηταν αρρωστη δε θα την φροντιζες? Ποσο κομπλεξ εχεις πια

Μπραβο εισαι πολυ τυχερη και για το αγορι σου και για την μαμα του! Δεν χρειαζεται να της παρεις κατι προσωπικο και κυριως ακριβο στην πρωτη σας επαφη, μια ωραια τουρτα θα ηταν ευπροσδεκτη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon