ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2023 | 14:45

Νιώθω ότι δεν μπορώ να μιλήσω σε κανεναν

Δεν είναι ότι νιώθω μόνη μου γιατί δεν είμαι. Έχω τον άντρα μου και το παιδί μας που είναι πάντα κοντά μου, δεν έχω όμως καμία φιλη καμία παρέα, θέλω να πάω να πιω έναν καφέ και να συζητήσω με έναν άνθρωπο και δεν μπορώ, γιατί πολύ απλά δεν έχω φίλες. Είμαι όλη μέρα κλεισμένη στο σπίτι με το μωρό και δεν κάνω τιποτα αλλο. Το μωράκι μου είναι η μόνη παρεα που έχω. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον άντρα μου ίσα ίσα με καταλαβαίνει και είναι δίπλα μου σε όλα. Θα το ήθελα όμως να πάω εστο για έναν καφε γυναικοπαρεα.
4
 
 
 
 
σχόλια

οι νεες γνωριμιες ειναι δυσκολο παντα και ατομα που να θελουν κι ολας.. ισως γυμναστηριο, χορος, καποιος συλογος η οτιδηποτε σχετικο που ισως να εχει κοσμο που να θελει σιγουρα κατι θα εχει και εγω κατι τετοιο θα ηθελα να κανω

Για να είναι καλά το μωρό, πρέπει να είσαι καλά και εσύ.
Ξαναδιάβασε το αποπάνω.

Τώρα βγες έξω (έστω και μαζί με το μωρό), και μίλα για αρχή σε κάποια παιδική χαρά με άλλες μαμάδες.
Δώσε κάπου αλλού το μωρό (2ώρες) να το φροντίσουν, και πήγαινε στο κοντινότερο γυμναστήριο,, yoga, αθλητικό μέρος, γήπεδο.
Πήγαινε σε ψυχολόγο , και πες του πως αισθάνεσαι.
Στο facebook κάνε εγγραφή σε ομάδα με μαμάδες της περιοχής σου.
Ψάξου, διπλα σου είναι πολλές μαμάδες που νοιώθουν το ίδιο.

Αν έχεις το περιθώριο να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα, πχ γυμναστική (όπως γιόγκα / πιλάτες, που ως επί το πλείστον προτιμάται από γυναίκες), θα μπορούσες να γνωρίσεις και να συνδεθείς με νέα άτομα. Αλλιώς, μια βόλτα με το μωράκι σου στο πάρκο, όπου θα συναντήσεις κι άλλους γονείς, θα ανοίξεις μια συζήτηση, ίσως βοηθήσει.

Scroll to top icon