ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2022 | 16:33

Θέλω να τα πω καπου

Δυστυχώς υπάρχουν παιδακια που είναι ενός έτους και δεν έχουν όνομα και τα φωνάζουν μπέμπη. Το πρώτο μου παιδί το βγάλαμε από την πεθερά μου. Δεν μου άρεσε καθόλου το όνομα αλλά ο άντρας μου δεν έκανε πίσω και είπα να κάνω εγώ πίσω. Πίστευα ότι στο δεύτερο θα διαλέξω εγώ το όνομα. Όμως θέλει να βγάλει τον πατέρα του και δεν σηκώνει κουβέντα. Εγώ δεν θέλω να δώσω πάλι στο παιδί μου ένα όνομα που μισώ. Το όνομα της κόρης μου ούτε να το λέω θέλω. Είναι κακοήχο και δεν της πάει. Τώρα στον γιο δεν κάνει πάλι πίσω ο σύζυγος με τιποτα. και δεν ξέρω μέχρι πότε θα τον φωνάζουμε μπέμπη τον μικρο μου. Είμαι πολύ απογοητευμενη .
11
 
 
 
 
σχόλια

Ο Χριστός και η Παναγία! Πες του ότι το δίκαιο είναι να βγάλετε το δεύτερο παιδί όπως θέλεις εσύ αφού το πρώτο πήρε το απαίσιο όνομα της πεθεράς. Για νέος άνθρωπος πολύ σκουριασμένα μυαλά έχει. Μην το ανέχεσαι!

Συγγνώμη αλλά όταν αποφασίζεις να παντρευτείς και να φτιάξεις οικογένεια με τον άλλον, αυτού του τύπου τις λεπτομέρειες στις αντιλήψεις του και στη συμπεριφορά του καλό είναι να τις έχεις ξεκαθαρίσει / αντιληφθεί. Αν δηλαδή είναι των παραδόσεων και εσένα σε ενοχλεί αυτό, θα πρέπει πάντα να κάνεις πίσω σε αντίστοιχες καταστάσεις. Είσαι έτοιμη να τα λουστείς;

Την πρώτη φορά δεν έκανε πίσω, τώρα δεν κάνει πίσω , απ' ότι κατάλαβα δηλ αυτό το " δεν σηκώνει κουβέντα" είναι βασικό χαρακτηριστικό του δεν προέκυψε από το όνομα. Αν τον αντέχεις,μάλλον κάποιος πρέπει να δώσει σε αυτό το κακομαθημένο παιδί ένα μάθημα έστω κ καθυστερημένα. Κοινώς δεν κάνεις πίσω όσο και να κ@λο χτυπιέται.

''Το όνομα της κόρης μου ούτε να το λέω θέλω.''

Ακούγεται πολύ άσχημο αυτό που λες. Anyway το προσπερνάω.
Η βλακεία με τα ονόματα των πεθερικών ντε και καλά είναι γελοία. Να βάλεις πόδι και να στηρίξεις την γνώμη σου. Δεν είμαστε στο 1920.

Scroll to top icon