ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2023 | 23:27

Απογοητευση

Με απογοητεύει πολύ όταν χωρίζω και πρέπει από την αρχή να πρέπει να γνωρίσω κάποια, ειδικά αν με αυτή που χώρισες τη θεωρούσες το άλλο σου μισό και δε μπορούσες να φανταστείς οτί υπήρχε κάποτε η πιθανότητα να χωρίσετε...είναι τόσο ψυχοφθόρο όλο αυτό, νιώθω σαν να πήγα στον πόλεμο και γύρισα πίσω σπίτι μετά με τα μετατραυματικά στρες που συνοδεύουν κάτι τέτοιες καταστάσεις... νιώθω σαν να πνίγομαι, όλα με καταπιέζουν, θέλω απλά να φωνάξω, να ουρλιάξω, να ξεσπάσω, να σπάσω πράματα, να κλάψω πολύ και μετά...πάλι από την αρχή..
3
 
 
 
 
σχόλια

Σε καταλαβαίνω και πιστεύω πως χρειάζεται όπως σε κάθε τραύμα ένας χρόνος ανάρρωσης. Μην βιαστείς να μπεις σε γνωριμίες. Αλλά ξέρεις για τι να βιαστείς ; Αυτοβελτίωση , γυμναστική, χόμπυ, επαφή με το πνεύμα σου, να γυρίσεις στο κέντρο του εαυτού σου. Το ότι βαλαμε έναν άλλον άνθρωπο σε τόσο κεντρική θέση κ αυτός έφυγε , ταράζει όλο το οικοδόμημα του μέσα μας και αρχίζει να τρέμει. Πρέπει να γίνεις πρώτα σταθερός μεσα στον εαυτό σου ,να δεις πως δεν χρειάζεσαι κάποιον στην πραγματικότητα για να έχεις την γαλήνη και πως είσαι σε αρμονία με το να φεύγει ό,τι δεν είναι για σένα γιατί σε βάζεις πρώτο σε κάθε συνθήκη !! ... Όταν το νιώσεις αυτό προχώρα σε γνωριμίες .

Scroll to top icon