ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2023 | 21:23

Αδιεξοδο

Τα τελευταια 6 χρονια (σε δύο βδομάδες μπαίνω στον 7ο χρονο) είμαι στην ίδια δουλειά. Όταν πήγα είπα ότι θα είμαι αδιάφορη προς τους συναδέλφους, γιατί είχα και καποια άσχημη εμπειρία. Όμως δεν κράτησε πολύ αυτή η υπόσχεση μου και μέσα σε λίγους μήνες τους συμπάθησα και τώρα μετά από χρόνια νιώθω ότι πραγματικά τους αγαπώ. Τοσο που δεν μπορω να φανταστώ ότι θα φύγω. Το θέμα είναι ότι παρουσιάστηκε μια ευκαιρία αλλά δεν ξέρω αν θέλω να την αρπάξω καθώς δεν νιώθω έτοιμη. Μου αρέσει που θέλω να πηγαίνω στη δουλειά μου, και κάτι αλλο καινουργιο θα με πιέζει ψυχολογικά, δεν θέλω να γνωρίσω καινούργιους συναδέλφους θα πάρει πολύ καιρό να τους συνηθίσω και αυτοί εμένα, υπάρχει το Ρίσκο να μην μου αρέσει Η δουλειά αφού είναι σε άλλο αντικείμενο, αλλά πάνω απ'όλα θα πεθύμω τους παλιούς μου συνεργάτες. θα στεναχωρηθω πολύ που θα τους αποχωριστώ, έχουμε άψογη εργασιακή χημεια και δεν θα βρω άλλους σαν και αυτους. Να πω ότι αν δεν ήταν αυτοί δεν θα με ένοιαζε να φύγω (Ίσως λίγο γιατί τώρα είμαι σε ενα σημείο που είμαι άνετη και παίρνω και πρωτοβουλίες). Δεν ξέρω τι να κάνω.
2
 
 
 
 
σχόλια

Η λέξη ευκαιρία που χρησιμοποιείς για τη νέα δουλειά από μόνη της λέει πολλά. Για να την χρησιμοποιείς σημαίνει πως την θεωρείς τουλάχιστον σε ένα βαθμό, καλύτερη από αυτήν που βρίσκεσαι σήμερα.
Όσο για το δεν θα βρεις άλλους συναδέλφους σαν τους σημερινούς, θα πω μόνο, μεγάλη μπουκιά φαε, μεγάλη κουβέντα μην λες.

Ακριβώς. Οι άνθρωποι έρχονται και παρερχονται. Να κοιτάξεις το συμφέρον σου και την ευκαιρία που σου προέκυψε. Θα γνωρίσεις άλλο κόσμο στη νέα δουλειά.

Scroll to top icon