ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.5.2023 | 16:30

Τη βοήθειά σας!!!!!!!!!!

Ήμουν σε σχέση με ένα παιδί. Έδειχνε πως όλα πήγαιναν καλά, κάναμε σχέδια για το μέλλον κλπ. Είχα καταλάβει ότι κάτι πήγαινε λάθος αλλά δεν μου έλεγε κάτι. Ξαφνικά παρουσιάστηκε πρόβλημα υγείας σε μένα και επειδή ήμουν χάλια και δεν ήθελα να κάνω το οτιδήποτε και επέμενε, μαλωσαμε και χωρίσαμε. Στην αρχή αναλάμβανε μερίδιο ευθύνης και πως αυτός φταίει περισσότερο κλπ. Στην πορεία όσες προσπάθειες έκανα για να τον προσεγγίσω ξανά πήγαιναν χαμένες. 1μιση μήνα μετά τον χωρισμό μας και που δεν μπορώ να τον ξεπεράσω του ζητάω απλά να μου απαντήσει αν βγαίνει με άλλη γιατί έχω αυτό το ένστικτο και τρελαίνομαι. Μου λέει ενα σωρό μλκς και μου λέει δεν σε αφορά τι κάνω στη ζωή μου, μην με ενοχλήσεις ξανά κλπ. Κάθε φορά που του στέλνω απαντά και λέει τα ίδια. Του είπα ψέματα πως τον έχω δει με άλλη και θέλω απλά να το παραδεχτεί για να μπορέσω κι εγώ να προχωρήσω και πάλι τίποτα. Η κοπέλα που μας γνώρισε και καταλήξαμε σε σχέση μου είπε πως της λέει πως δεν έχει άλλη αλλά και πάλι δεν μπορεί να είναι σίγουρη. Τι νομίζετε εσείς; Ειμαι χάλια. Δεν βγαίνω απ το σπίτι, δεν μπορώ να φάω, να κοιμηθώ καλά και άφησα τελείως τον εαυτό μου. Είμαι άτομο με αγχώδης διαταραχή και κρίσεις πανικού. Πείτε μου εσείς με πιο καθαρό μυαλό τι πιστεύετε γιατί θα τρελαθώ. Να σημειωθεί πως υπήρχε υπόνοια να έχω καρκίνο, τελικά όλα καλά. Το ήξερε και δεν έστειλε να μάθει καν τι απέγινα. Απλα μου ειχε πει θα τα καταφέρεις γιατί περασες ξανα καρκινο και μια χαρα τον νικησες. Πλις χελπ!!!!
4
 
 
 
 
σχόλια

Είστε και οι δύο λάθος σε αυτή τη φάση . Αυτός αναίσθητος ,εσύ δείχνεις τον απελπισμένο σου εαυτό και όλα αυτά σχέση υγιή δεν κάνουν ,οπότε κάτσε να ηρεμήσεις πρώτα και μην πιέζεις ούτε τον εαυτό σου ούτε εκείνον.

Τι διαβάζουμε και δεν τραβάμε τα μαλλιά μας; Τι εννοείς ότι ήσουν άρρωστη και δεν ήθελες να κάνεις κάτι και αυτός επέμενε; Σεξουαλικά εννοείς; Κορίτσι μου αν σε χώρισε για τέτοιο λόγο ήταν γελοίος. Στην εξομολόγηση λες ότι ένιωθες πως κάτι δεν πάει καλά έτσι και αλλιώς. Το ένστικτό μας είναι πάντα αλάνθαστο. Αν δεν ήθελε να είναι μαζί σου τόσο καλύτερα που έφυγε. Δε νομίζω να θες κάποιον που δεν είναι βράχος δίπλα σου στο οτιδήποτε. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να κοιτάξεις την υγεία σου.Απο μλς άλλο τίποτα. Κάναν καλό κοίτα να βρεις!

Όταν διάβασα προς το τέλος, κατάλαβα ότι το πρόβλημα δεν είναι αν έχει άλλη ή όχι. Το πρόβλημα είναι ότι κι εσένα που σε είχε μία και μοναδική τότε, δεν έδειχνε να σε νοιάζεται τόσο. Δεν λες σε άτομο που έχει πιθανότητα να πάσχει από καρκίνο ένα "θα τα καταφέρεις," δεν είναι εξετάσεις στη Φυσική προσανατολισμού, και δη εφόσον έχεις τη νόσο στο ιστορικό σου. Χαίρομαι που στο τέλος όλα πήγαν καλά για σένα, όμως θα σε παρακαλούσα να φυλάς την υγεία σου όσο μπορείς, αλλιώς θα καταλήξεις με ψυχοσωματικά. Πήγαινε σε ειδικό να μειώσεις την αγχώδη σου διαταραχή, κι ίσως να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις και το χωρισμό σου.
Μπορεί μεν να μην έχει άλλη, μα αν έτσι σου φέρεται στα δύσκολα όντας πιστός, τι να πω. Δεν ξέρουμε και αν από πίσω έχει τίποτα "σοφούς" γονείς να του λένε να μην μπλέκει με κοπέλα που "αρρωσταίνει εύκολα" γιατί, καταλαβαίνεις, η κύρια ανησυχία τους είναι μην τυχόν και δυσκολέψει η ζωή του βλασταριού τους αν το κορίτσι του τον χρειάζεται δίπλα της όταν νοσεί. Σκέψου το, σε παρακαλώ. Η υγεία είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχεις αυτή τη στιγμή. Μην τη φθείρεις για χάρη κανενός. Η ζωή σου στέλνει σημάδια ότι κάτι πρέπει να κάνεις για σένα.

Βιβλίο: Χόρχε Μπουκάι - ο δρόμος των δακρύων.
Αν σου αρέσει ο κόσμος των ενηλίκων, πάρε τα ανθεκτικότερα αθλητικά σου, ενα μπουκάλι νερό και ξεκινάς.

Scroll to top icon