ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2023 | 03:51

Πληγωμένη 100%

Τι είναι η αγάπη ρε; Ενα μήνα τώρα ότι νόμιζα, ότι σκεφτόμουν ήταν όλα ένα ψέμα, δεν με αγάπησε ποτέ, δεν με ήθελε ποτέ απλά έπαιξε και εγώ ήμουν το παιχνίδι που πληγώθηκα πολύ, έτσι είναι όταν πληγώνεσαι; Νιώθεις ότι ωριμάσεις; Ότι ξαφνικά όλα χάνουν το χρωμα τους; Νιώθω ηλίθια παιδια, ένα χρόνο περίπου είμασταν μαζί όχι μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά συγκατοικούσαμε και μου φάνηκε κάτι τόσο διαφορετικό από την άλλη σχέση που είχα, αυτόν τον αγάπησα με ότι λάθος είχε , κάθε μικρή του αστοχία…ενώ αυτός τπτ, ήμουν ένα τίποτα ήθελε πάντα την πρώην αρραβωνιαστικιά του, δεν το έδειχνε, δεν το έλεγε αλλά τελικά όλοι μας οι φόβοι εν τελεί πραγματοποιούνται.Περαστικά μου λοιπόν δεν πρόκειται να ξανά εμπιστευτώ άνθρωπο αυτοί είμαστε!!!!! Ας γυρίσει σε αυτήν και ας είναι καλά το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά να φταίξει και αυτός την ζωή του έτσι όπως μου την περίγραφε. Ευχαριστω παιδια έχω και αλλά μέσα μου που θα ήθελα να πω αλλά θα πρέπει να γράφω 2 μέρες για να σας εξηγήσω.
4
 
 
 
 
σχόλια

Εσείς φταίτε που ενώ βλέπετε λαβωμένους άντρες από πρώην,θέλετε να κάνετε τις ψυχολόγους ενώ είστε απλά ένα αποκουμπι για τις δύσκολες ώρες. Θα γνωρίσεις άλλον που θα νιώθετε το ίδιο, μη στεναχωριέσαι.

Άλλη μια που πληγώθηκε και δεν θα αγαπήσει άλλον ανδρα! Μεγαλα λόγια. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Γι' αυτό την παίρνουμε στην πλάκα και δεν επενδύουμε ποτέ την υπαρξη μας σε έναν άνθρωπο. Πάντα έχουμε κατά νου πως τίποτα δεν είναι για πάντα.

Μην λες περαστικά σου, δεν είναι ωραίο για εσένα, φτιάξεις την ζωή σου και εσύ λοιπόν, να φτιαξει και αυτός την ζωή του λοιπόν και μια χαρά. Πάμε παρακάτω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon