ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2023 | 05:18

Να πω καπου το παραπονο μου

Είμαι άνεργος εδώ και 3 μήνες και όποτε μπαίνω YouTube να βάλω καμία playlist με ωραία τραγούδια να μου ανέβει κάπως η ψυχολογία, χαλιέμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολύ που μου πετάνε φάτσα κάρτα τις "διασημότητες" (και Έλληνες/ιδες Youtubers αλλά και ξένους) που κάνουν πράματα με 0 αντίκτυπο στην ανθρωπότητα και στον πλανήτη και βγάζουν χιλιάρικα (αν όχι εκατομμύρια) με το καλημέρα..και με πνίγει όλο αυτό, δε ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην βλέπω τίποτα τέτοιο με το που ανοίγω την κεντρική σελίδα..πως γίνεται μερικά άτομα να είναι τόσο τυχερά;...ποτέ δε συμφιλιώθηκα με αυτήν την ιδέα της παράλογης απόκτησης πλούτου... να πεις άντε, συνεισφέρουν κάπου..οκ..μα δεν συνεισφέρουν πουθενά απολύτως, τα βίντεό τους είναι μία αντιγραφή και επικόλληση του ίδιου στυλ και αρχικού concept από μύρια άλλα παρόμοια βίντεο άλλων Youtuber...παραλογισμός..
4
 
 
 
 
σχόλια

Καλώς ήρθες στην πραγματική άδικη ζωή, σκέψου αντίστοιχα πως ένας άνθρωπος που απλός κλωτσαει μια μπάλα βγάζει ενα μυριο κάθε μέρα ή αλλιώς 700€ το λεπτό, όσα βγάζει δηλαδή κάποιος στην Ελλάδα με ενα μήνα δουλειας, να φανταστείς μέχρι να γράψω αυτό το σχόλιο έχει πάρει τρία αντίστοιχα μηνιατικα. Δυστυχώς αυτές οι δουλειές περνάνε στις υπηρεσίες ψυχαγωγίας και έτσι πως είναι δομημένες οι κοινωνίες μας δλδ να δίνουμε προτεραιότητα σε λάθος πράγματα και αυτοί που όντως συνεισφέρουν δεν θα παίρνουν παρά μόνο ψυχούλα, πραγματικά η ανθρωπότητα είναι ότι να'ναι!

Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να είσαι youtuber αλλά αφού το θεωρείς εξομολογουμενε τόσο εύκολο και με άμεσο και πολύ χρήμα γιατί δεν το κάνεις και εσύ; Κάμερα σίγουρα έχεις όπως και ίντερνετ.

@14.7.2023 | 01:58 , δεν ειμαι ο εξομολογουμενος αλλα αυτο που γραφεις δεν ειναι επιχειρημαμ Επειδη ολοι μπορουν να το κανουν σημαινει αυτο οτι πρεπει να το κανουν; Οχι, δεν πρεπει. Το 95% οσων βιντεο κυκλοφορουν εκει εξω ειναι για τα σκουπιδια. Δεν ειναι ευκολο οχι, αλλα σαφως και δεν αξιζουν την προβολη που παιρνουν απο τον κοσμο και την εκταση αυτης της δημοσιοτητας. Παραδειγμα: Mr Beast, απλα ενας τυπος που εχει εκατονταδες εκατομμυρια (κοντευει δις σχεδον) και ξοδευει αλογιστα τα χρηματα του κανοντας βιντεο οπως "εφαγα την πιο ακριβη πιτσα του κοσμου" ή "πηγα στο ακριβοτερο ξενοδοχειο, 1εκατομμυριο την ημερα". Ναι, δεν αξιζει την προβολη. Ο κοσμος ειναι περιεργος και απλα παταει κλικ πανω σε οτιδηποτε του πλασαρουν. Σε αλλον κοσμο ζουνε οι περισσοτεροι youtuber, ειναι σαν ενας εργατης να βλεπει σε βιντεο μια μερα απο τη ζωη ενος μεγαλοεπιχειρηματια. Ειναι τετοιο δηλαδη το χασμα μεταξυ αυτων που τα βλεπουν και αυτων που τα παρουσιαζουν που καταλαβαινεις πως ειναι η μερα με τη νυχτα.

Δεν είχα γράψει εγώ πάντως για να απαντήσω σε κεντρικό ερώτημα του εξομολογούμενου, τα βίντεο αυτά προσφέρουν ψυχαγωγία κυρίως ,ίσως και ενημέρωση κάποια άλλα, και για να υπάρχουν , κάποιους τους βοηθούν. Ένα κανάλι εμένα,δε θα πω πιο, με βοήθησε φοβερά όταν βίωνα κατάθλιψη. Αλλά ακόμη και σκουπίδια αν τα θεωρούν κάποιοι δεν κλέβουν, εργάζονται νόμιμα με παραστατικά και εκθέτοντας τον εαυτό τους κάτι που μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Ας κοιτάμε λοιπόν όλοι μας τη ζωή μας, τι θέλουμε εμείς να κάνουμε, ας μη βλέπουμε ο,τι δε μας αρέσει (δε μας αναγκάζει κάνεις) ,αλλά φτάνει πια αυτή η κριτική. Ζήλια δείχνει κατά τη γνώμη μου. Ζήλια και φθόνο . Τίποτα δε χαρίζεται σε κανέναν.

Scroll to top icon