ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2023 | 12:54

Τζαμπατζης φιλη

Έχω μια φίλη που είναι γενικά αυτό που λέμε σφικτοκ*λα αλλά τώρα που κάνουμε περισσότερη παρέα αρχίζει να με ενοχλεί. Ενω ο μισθός της είναι άνω του βασικού και ως επι τον πλειστον περισσότερος απο το δικό μου , το μόνο που την νοιάζει είναι το τζαμπατζιλικη. Είχαμε πάει για ταινία πριν ένα διάστημα, και δεν ίσχυε η προσφορά εκείνη την ημερα και καθόταν και έψαχνε το φοιτητικό πάσο για να γλιτώσει το 1 ευρώ σαν αποτέλεσμα να χάνουμε τα πρώτα 35 λεπτά ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΦΙΣΚΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ. Μου εχει ζητήσει απειρες φορες να την κερναω καφε , χωρις λογο χωρις τιποτα, και οπότε πάμε σουπερμάρκετ και βγάζω να πληρώσω μπαίνει μπροστά να μαζέψει τους πόντους. Ότι αγοράζω πχ καλλυντικά, αντηλιακα γενικοτερα αναλώσιμα πράγματα οταν παμε διακοπές τα χρησιμοποιει και αυτή. Με ρωτάει ποσο εκανε το καθε καινουριο ρουχο μου και γενικη επιθεώρηση τιμης και που βρηκε φθηνοτερη εκδοχη του. Κανει χωρίς την συνεναιση μου λογαριασμους με τα δικά μου στοιχεία και αριθμο κιν για να πάρει κάτι κουπονια, ενώ δεν δισταζει να μαζεψει το φραγκο που επεσε απο καποιον καψερο στο δρομο. Καθε φορά παίρνει μέρος σε κατι χαζο διαγωνισμούς για δωρεαν αναψυκτικα, και για να πάμε να κάτσουμε κάπου να πιούμε πρεπει να παμε στο πιο φθηνο, βρωμερο στριμωγμενο μερος. Βγαίνουμε χαλαμε πχ 5 ευρω και πηγαινει και παιζει καπακι σκρατσ .Μου κάνει παρατήρηση και μου την λέει εμμέσως όταν δίνω τιπς σε σερβιτορο τυπου "εαν δεν εδινες στο παιδι θα ειχες τωρα για να αγορασεις το ταδε ".Πραγματικά ειδικά όταν είσαι κοπελα στην ηλικία 22-25 χτυπάει άσχημα. Νόμιζα πως δυσκολεύοταν οικονομικά και δεν την κατηγορουσα, αλλά μια φορά την πήγε ο πατέρας μου στο σπίτι της με το παπακι (στην άλλη άκρη) κάτι που μου ζήτησε με αρκετό θράσος για να μην πληρώνει ταξί ενώ ήταν 2 τα χαράματα, και ο ίδιος μου είπε πως ζει σε μια από τις καλύτερες γειτονιές της περιοχής.
6
 
 
 
 
σχόλια

σφικτοκωλα ΔΕΝ ειναι, είναι τερμα τσιγκουνα κ εκμεταλλεύεται μ το θράσος της όσους μπορεί ΕΣΥ γιατί δεν της κόβεις το βήχα μαχαίρι αλλά κανείς τ χατίρια ?

Δε θα σταθω στην συμπεριφορα της καθως ειναι αυταποδεικτο τι σαπια προσωπικοτητα εχει, δεν θελει πολυ αναλυση. 3 πραματα θα πω: 1) οι πλουσιοι ετσι γινονται πλουσιοι και διατηρουν το status τους: σε βαρος των φτωχων, ολοι το ξερουν αυτο. Δεν εγινε καποιος/α πλουσια με την ευγενεια, την τιμιοτητα, την καλοσυνη, τις ηθικες αξιες, αλλα με την πονηρια, τον τυχαρπασμο, την εκμεταλλευση και φυσικα και με την υποκρισια πως δηθεν ειναι σαν εμας και αντιμετωπιζουν ιδια προβληματα και να τους λυπομαστε επειδη και αυτοι περνανε τα δικα τους. 2) επειδη παρομοια ιστορια μου συνεβη αλλα με σχεση μου και ανηκε σε οικογενεια οχι απλα πλουσια αλλα filthy rich, τυπου να πεταγεται Γαλλια απλα να πιει ενα κρασακι και να κανει μια βολτα και την επομενη μερα πισω Ελλαδα λες και πηγαν μεχρι το παρκο, μακρια απο τετοιες κοινωνικες ανισοτητες! Πιο πολλα κοινα εχει μια ακροδεξια κοπελα με εναν ακροαριστερο τυπο (θα το ανελυα αλλα θα ξεφυγω απο το βασικο θεμα της απαντησης) και ενας vegan με μια κρεατοφαγα, παρα φτωχος με πλουσιο και αυτο δε θελει πολυ σκεψη, απλα δες την ιστορια της ανθρωποτητας τα τελευταια, χμμ κατσε να σκεφτω, αα ναι, τα τελευταια 100 χιλιαδες χρονια που υπαρχει ανθρωπινος πολιτισμος ξερω γω. Ολοι οι πολεμοι γινονται ουσιαστικα για να πλουτισουν και αλλο οι ηδη πλουσιοι ηγεμονες μας και εμεις οι φτωχοι που σκοτωνομαστε ανηκουμε στο 99,99% του πλανητη που δε θα εχουμε ο,τι αυτοι σε 10 ζωες και ουτε, σκληρης εργασιας. Απορω πως αντεξες εστω 1 ωρα με μια τετοια κοπελα, η μερα με την νυχτα πραγματικα. 3) καπου γραφεις το εξης; "Κανει χωρίς την συνεναιση μου λογαριασμους με τα δικά μου στοιχεία και αριθμο κιν για να πάρει κάτι κουπονια". Λοιπον, θα πας στην εταιρεια κινητης τηλεφωνιας που ανηκεις (nova,cosmote,vodafone) και θα ζητησεις αναλυση του λογαριασμου σου (εισερχομενες εξερχομενες κλησεις, μηνυματα, data, 5ψηφιοι σριθμοι, παγια, χρεωσεις οτιδηποτε μπορουν να σου δωσουν) και αυτο απο τοτε που την ξερεις. Καθε χρονο καταστρεφονται αυτοματα αυτα λογω GDPR οποτε θα εχεις στη διαθεση σου απο 1 Ιανουαριου 2023 μεχρι και την ημερα που θα πας και θα τα.ζητησεις. Διαβασε τα χαρτια που θα σου δωσουν με τον χρονο σου, οχι βιαστικα. Φανταζομαι δε χρειαζεται επεξηγηση. Και κλεινοντας θα πω το εξης: αξιζεις καλυτερα.

Η φίλη σου παίζει να έχει κάνει έναν πάρα πολύ καλό λογαριασμό στην τράπεζα γιατί είναι μίζερη, είναι όντως καρμιρο κ πρέπει να της το πεις, έλεος με τους με το ζόρι ρακοσυλλέκτες ενώ έχουν ένα σκασμό λεφτά

Scroll to top icon