ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2023 | 20:46

Δέν ξέρω πώς να το εξηγήσω

Την είχα προσεγγίσει εδώ και καιρό και οι προθέσεις μου ήταν σαφείς,μέχρι του σημείου αυτή τη στιγμή να είμαστε οι δυό μας διακοπές.Κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο,σε διαφορετικά κρεβάτια,και τελικά δέν προχωράει το μεταξύ μας.Παρατηρώ όταν βγαίνουμε,ότι την φλερτάρουν και φλερτάρει παράλληλα,και δέν αντέχω.Δέν θέλω να την πιέσω σε τίποτα,αλλά γιατί ήρθαμε μαζί εδώ; Για να μ'αγκαλιάζει και να μου λέει τον πόνο της; Εγώ τρελός μαζί της,κι εκείνη στον κόσμο της.Τί άλλο να κάνω για να καταλάβει;
8
 
 
 
 
σχόλια

Αχ αγόρι μου γλυκό ήρθε μαζί σου εκεί γιατί ήθελε να πάει διακοπές τις οποίες ελπίζω να μην πληρώνεις μόνο εσύ. Μια χαρά ξέρει τι νιώθεις, απλά εκμεταλλεύεται το ότι είσαι κύριος και δεν ορμάς. Μήπως πρέπει να κάνεις μια αποφασιστική κίνηση για να το καταλάβει; Να την πλησιάσεις; Στην καλύτερη περίπτωση να νομίζει ότι είστε φίλοι αλλά και πάλι δεν κολλάει. Δύο ετερόφυλα άτομα με υγιές αναπαραγωγικό σύστημα που κοιμούνται στον.ιδιο χώρο είναι πολύ δύσκολο να μην κάνουν κάτι. Μάλλον σε πέρασε για κορόιδο. Δείξε αυτό που θέλεις και αν δεις ότι δεν ανταποκρίνεται τότε κρατά τις απαραίτητες αποστάσεις.

Αγαπητέ εξομολογούμενε. Γιατί συμφώνησε να έρθει σε αυτές τις διακοπές μαζί σου, απο την στιγμή που επένδυσές τόσο πολύ συναισθηματικά σε αυτό το ταξίδι μαζί (!). Γιατί φαίνεται τόσο απόμακρη ρομαντικά, αλλά τόσο συνδεδεμένη συναισθηματικά; Όταν είσαστε μόνοι σας, είναι τόσο ανοιχτή και εμπιστευτική με τα συναισθήματά της, όμως όταν υπάρχουν άλλοι γύρω της, αισθάνεται σαν να είναι ένα διαφορετικό άτομο. Είναι αυτός ο τρόπος της για να τα βγάλει πέρα ή υπάρχει κάτι περισσότερο που δεν αποκαλύπτει για τη σχέση σας; Υπάρχει κάποιο κομμάτι των συναισθημάτων ή των προθέσεών της απέναντι σου που δεν αντιλαμβάνεσαι; Ενώ μπορεί να νιώθει άνετα να μοιράζεται τον συναισθηματικό της πόνο μαζί σου κατ' ιδίαν, μπορεί να φοβάται να επιδείξει ρομαντική στοργή, ειδικά δημοσίως. Άυτός ο φόβος μπορεί να πηγάζει από τραύματα του παρελθόντος, ανησυχίες για το μέλλον ή απλώς να μην θέλει να πληγωθεί! Το φλερτ με τους άλλους θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή της από τα γνήσια συναισθήματά της προς εσένα! Θέλει να αντιμετωπίσει τα βαθύτερα συναισθήματα που νιώθει για σένα.

Αλήθεια τώρα; Η κοπέλα εκμεταλλεύεται το ότι ο τύπος έχει αισθήματα για αυτήν και τον βρίσκει καλή παρέα να της κρατάει το αντηλιακό και να φλερτάρει και με γκόμενους μπροστά του.

Το γεγονός ότι δεν τον βλέπει ερωτικά, δεν σημάινει οτι δεν έχει αισθήματα για εκείνον άσχετα και αν δεν του το δείχνει γιατί το αποφεύγει έχοντας σε επιφανειακό επίπεδο εμπλοκή με τους άλλους, τουλάχιστον απο ότι βλέπω. Ειρήσθω εν παρόδω απο την αρχή ο εξομολογούμενος ποτέ δεν δήλωσε οτι ήταν σε μια δεσμευμένη σχέση μαζί. Για διακοπές πήγαν. Πέραν απο το "τα πράγματα δεν εξελίσσονται" υποδηλώνει ότι περίμενε ή ηλπιζε για κάποια μορφή προόδου ή εξέλιξης στη ρευστή κατα τα άλλα "σχέση" τους κατά την διάρκεια των διακοπών, δηλαδή τι; Να το σώσει αργότερα, τυχοδιωχτικά; Το παιχνίδι έχει χαθεί προ πολλού.

Αχ Παναγία μου, τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα; Σοβαρά τώρα; Και που στην ευχή σας βρίσκουν τόσο βολικόυς; Ελπίζω βέβαια τα έξοδα να είναι δια του 2,πες πως πήγαν διακοπές 2 φίλοι πάρεουλα. Αν οχι, λυπάμαι αλλά είσαι μεγάλο κορόιδο!!

Scroll to top icon