ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2023 | 03:22

Η ζωή μου καταστράφηκε ξαφνικά.

Από τη μια μέρα στην άλλη ενώ ήμουν καλά η ζωή μου καταστράφηκε. Η κοπέλα μου με απάτησε με συνάδερφο μου. Έχασα τη σχέση μου, η δουλειά μου είναι ένα μαρτύριο από όπου θέλω να φύγω το συντομότερο δυνατόν, φίλους δεν έχω όποτε έχω μείνει μοναχός μου. Θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί.
5
 
 
 
 
σχόλια

Δε καταστράφηκε τίποτα .
Βαθιές ανάσες , πες σα να μιλάς στον εαυτό σου.
Δεν αξίζει , δεν αξίζει να χάσω τη ζωή μου γ αυτήν.Πες το όσες φορές χρειαστεί ,πες το όταν σε πιάνει αυτό το σφίξιμο στο στήθος και πάρε ανάσα βαθιά .Βγάλε όλη την αρρώστια που έβαλε μέσα σου με κάθε εκπνοή .Δεν αξίζει , αν άξιζε δε θα στο έκανε αυτό .Μαζί με αυτή πεθαίνει και ο εαυτός που είχες ονειρευτεί μαζί της , αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φτιάξεις καινούργια όνειρα και αυτό θέλει χρόνο.Ειναι καμπή , θέλει υπομονή , δεν είσαι γυναίκα να στην πέφτουν δέκα την ημέρα να ανεβάσεις τη πεσμένη σου αυτοπεποίθηση .Πρέπει να τα φτιάξεις όλα από την αρχή και πρέπει να είσαι γορίλας για να το κάνεις αυτό , γίνε το θηρίο ,σήκω πάλεψε για τη ζωή σου ,αυτή που πραγματικά αξίζεις .
Δεν αξίζει ,δεν αξίζει αδερφέ !
Αν άξιζε δε θα στο έκανε αυτό !..

Δεν καταστράφηκε καθόλου η ζωή σου! Σωθηκες από μια γυναίκα που σε κερατωνε με το συνάδελφο σου και ποιος ξέρει με πόσους αλλους. Φαντάζεσαι να είχες και οικογένεια μαζί της; Τα πράματα θα ήταν πολύ χειρότερα! Τώρα μπορεί να τα βλέπεις όλα μαύρα και είναι φυσιολογικό, αλλά όταν περάσει καιρός θα ευγνωμονεις το θεό, το σύμπαν ( σε ο,τιδηποτε πιστεύεις) που σε έσωσε από αυτή τη γυναίκα. Προσπάθησε να ανοίξεις τον κύκλο σου μεσα από δραστηριότητες και όλα θα πάνε καλά!

1) χωρίζεις το λάθος που έχει το όνομά της, σβήνεις την ίδια κιόλας στιγμή τον αριθμό της, μπλοκ από παντού, μακριά από ψεύτικους ανθρώπους και πάμε για άλλα.
2) αλλάζεις δουλειά.
3) γνωρίζεις άτομα από τη νέα δουλειά με τα οποία θα κάνεις παρέα και κάποια από αυτά θα γίνουν φίλοι με τον καιρό.

Συμφωνώ. H ζωή φιλε εξ. δεν τελειώνει με το τέλος μιας σχέσης. Η προδοσία είναι βαριά και δύσκολα καταπίνεται, αλλά είδες τι άνθρωπος είναι. Δύσκολα να την ξαναεμπιστευτείς πια μετα απ' ό,τι έκανε. Κατανοητό. Μα ο χρόνος καθώς περνάει, θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Οι προδοσίες δεν ξεχνιούνται, μα είναι και μια ευκαιρία για εσωτερική διεργασία και ένα καινούργιο ξεκίνημα. Θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να αφήσεις πίσω σου αυτή την ιστορία, μα στο τέλος θα τα καταφέρεις. Βρες τρόπους να απασχολείς το νου σου και ενδιαφέροντα, για να γεμίζεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Μετά τον πάτο, έρχεται η άνοδος.

Scroll to top icon