ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2023 | 20:53

Μηδέν προσπάθεια

Είμαι κοπέλα 27 και είμαι υποτίθεται με έναν τύπο 33 τον τελευταίο 1.5 χρόνο. Με τον συγκεκριμένο υπήρχε προϊστορία, μιλούσαμε και ήμασταν φίλοι αρκετά χρόνια πριν. Γενικά όμως μόνο ο πρώτος μήνας ήταν όμορφος, μετά το απόλυτο ξενέρωμα. Πριν μια εβδομάδα είχα Γενέθλια, ούτε μπήκε στον κόπο να κάνει κάτι, υποσχέθηκε δώρο και δεν έφερε τίποτα, ούτε καν τυπική ευχή (να σημειώσω ότι πέρσι την ίδια Μέρα είχαμε πάει ταξίδι και πάλι τα ίδια έκανε, με τη δικαιολογία ότι ήταν σε ξένη χώρα και δεν ήξερε να οργανώσει έκπληξη). Είχαμε κανονίσει διακοπές, δεν διεκδίκησε τις ημέρες που είπαμε στη δουλειά του και απαιτεί να πάμε τις μέρες που βολεύουν το αφεντικό του για να του δώσει ρεπό. Συν τοις άλλοις θέλει να κουβαλάμε και τον πατέρα του να τον φιλοξενησουμε επ αόριστον χωρίς να ρωτήσει καν (αλλά με τους δικούς μου έχει θέμα που πηγαίνω και τους βλέπω καθημερινά). Παίρνει τηλέφωνα και μπορεί για ώρα να μη λέει τίποτα. Γενικά μόνο κλαιγεται ότι όλη μέρα δουλεύει και όλη μέρα δεν φτάνουν τα λεφτά.
3
 
 
 
 
σχόλια

Δεν καταλαβαίνω τι κάνεις 1.5 χρόνο τότε μαζί σου.
Κοροιδεύεις τον εαυτό σου ; Εναν μήνα λέει ειμασταν καλά και τους υπόλοιπους 17 μήνες δεν τον γουστάρω γτ δεν με υπολογίζει και κλαιγεται συνεχεια.
Βασικά αυτή που δεν υπολογίζεις τον εαυτό σου είσαι εσύ αλλιώς δεν θα συνέχιζες σε αυτή την σχέση...

Scroll to top icon