ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2023 | 20:36

Άποψη για ενδεχόμενη σχέση

Γνώρισα μια κοπέλα μέσω κοινών φίλων η οποία μου άρεσε ( και μου αρέσει). Το θέμα είναι ότι βγαίνουμε 1 μήνα και το μόνο που υπάρχει είναι φιλάκια και πίασιμο του χεριού . Τίποτα άλλο. (Είμαι 31 και η κοπέλα 28) . Αλλά πείτε ότι με ξέρει ένα μήνα με αποτέλεσμα να θέλει (κατά εκείνη )τον χρόνο της και είναι συγκρατημένη και εσωστρεφής. Μου έχει πει ότι γνώρισε κάποιους μαλάκες στο παρελθόν γι'αυτό και θέλει παραπάνω χρόνο για να με εμπιστευτεί. Το σεβόμαστε και αποδεχόμαστε εννοειται. Το θέμα είναι ότι ενώ ψυχικώς έχουμε πολλά κοινά (κοινό χιούμορ, κοινή σκέψη για διάφορα θέματα) , οι τρόποι διασκέδασης μας είναι εντελώς διαφορετικοί όπως και τα μουσικά ακούσματα. Επίσης η κοπέλα είναι απίστευτα δεμένη με την οικογένεια της και τους δίνει αναφορά για τα πάντα, ακόμα και για το τι γίνεται μεταξύ μας. Με βάση τα παραπάνω, αξίζει να προσπαθήσω να καλλιεργήσω μια σχέση με την κοπέλα πιο εις βάθος; Τι πιστεύετε;
7
 
 
 
 
σχόλια

Ξέρουμε αν η κοπέλα είχε προηγούμενες σεξουαλικές επαφές ή όχι; Αν όχι μπορεί να αισθάνεται άβολα ακόμα να προχωρήσει, ειδικά αν δέχεται πίεση και από το οικογενειακό περιβάλλον. Θα σου πρότεινα να δώσεις χρόνο και χώρο αν όντως σου αρέσει.

Είτε σε τεστάρει να δει εάν όντως θέλεις μόνο σεξ γιατί με τα γυναικεια δεδομένα οποίος θέλει σεξ δεν περιμένει, είτε είναι κολλημένη με κάποιον πρώην ακόμα και δεν της βγαίνει, οποτε ο χρόνος είναι για την ίδια.

Δύσκολα τα πράγματα. Μακριά γενικά απο άτομα κολλημένα με το σόι τους. Επίσης το ότι στο παρελθόν έμπλεξε με μαλάκες και τώρα λέει ότι με σένα που είσαι νορμάλ, θέλει το χρόνο της, δεν μου φαίνεται τόσο υγιές όσο ακούγεται. Κράτα μικρό καλάθι και μην επενδύσεις συναισθηματικά. Άστο να κυλήσει και άσε εκείνη να κάνει κίνηση για το κάτι παραπάνω. Αν δεν κάνει, μάλλον είσαι το συναισθηματικό γαϊδουράκι πάνω στο οποίο φορτώνει τα ψυχολογικά; του παρελθόντος.

Θελω να καταλαβω το κομματι που λες οτι δεν ειναι υιγιες που εμπλεξε με μαλακες κι τωρα θελει το χρονο της με το παιδι που μοιαζει νορμαλ. Αυτο το σημειο απο που προκυπτει? επειδη θελει απλα το χρονο της? καποια που θελει το χρονο της πρεπει να σημαινει αυτοματα οτι δεν γουσταρει τον αλλον?
Το λεω γιατι κι εγω ειχα μπλεξει με μαλακες στο παρελθον, περσι γνωρισα καποιον ο οποιος ηταν εν τελει νορμαλ κι του ειχα πει οτι θελω το χρονο μου , μεχρι να νιωσω μια ασφαλεια οτι μπορω να προχωρησω κι το σεβαστηκε Ηθελα αυτη τη φορα να γινει σωστα, κατι που οντως εγινε. Πηρε πανω απο 2 μηνες να αρχισω σιγα σιγα να ανοιγομαι, να επενδυω συναισθηματικα, να κανω μικρα βηματα ωστε να τον εμπιστευτω.
Το σημαντικο κομματι σε αυτες τις σχεσεις, ειναι να βρεις απλα εναν ανθρωπο να ενδιαφερεται πραγματικα κι να σεβεται τις επιθυμιες σου. Εαν απο την αρχη περιμενει πολλα απο σενα, η σχεση δεν μπορει να εξελιχθει ομαλα κι με φυσικο τροπο. Ο ανθρωππος που αυτοματα σκεφτεται οτι δεν ειναι υγιες οτι θελει τον χρονο της, απλα δεν ενδιαφερεται πραγματικα. Κι αυτη ειναι η αληθεια. Το εχω δει πολλες φορες να συμβαινει, οχι μονο σε μενα αλλα και απο αλλους στον κυκλο μου. Με το να περιμενεις, να θες να κυλησουν τα πραγματα γρηγοροτερα απο οτι πρεπει, ποτε δεν βοηθησε κανεναν. Η κοπελα θεωρω ηταν ειλικρινης απο την αρχη γιατι επικοινωνει με τις αναγκες/επιθυμιες της. Αλλη κοπελα στη θεση της, ισως να μην ενιωθε οτι ηθελε καποιο χρονο. Ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα.

Συμφωνώ με τον Γάτο, δεν είστε 15χρονα να παίζετε τις κουμπάρες, ούτε φταις εσύ για προηγούμενες σχέσεις της. Επίσης το σεξουαλικό είναι σημαντικό για να ξέρεις αν θες να είσαι με κάποιον και να μην χάνεις τον καιρό σου άσκοπα.

Scroll to top icon