ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2023 | 12:39

Κακίες σκέψεις μέσα στον στρατό

Καλησπέρα σας, Είχα γράψει πριν λίγο καιρό για το πως νιώθω ότι βρίσκομαι μέσα στον στρατό. Η κατάσταση μου είναι εκτός ελέγχου νιώθω απίστευτα άσχημα. Πριν δυο μερες εβγαλα εξανθήματα απο αγχος και την στεναχώρια μου. Κάθε μέρα που περνάει νιώθω ότι δεν μπορώ να αντέξω ψυχολογικά. Σκέφτομαι να ζητήσω αναβολή απλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θέλω να ξανά μπω μετά στρατό, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα αμα ξανά μπω μετά δεν θα αλλάξει κατι. Απλά δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω ψυχολογικά την όλη κατάσταση. Να αναφέρω συγκεκριμένα ότι τα στελέχη που βρίσκονται εδώ με βρίζουν. Ένας από τους 4 φαντάρους που έχουμε εδώ είναι ένας νταις κακός άνθρωπος που μιλάει και φαιρεται παρά πολύ σε λεκτικό επίπεδο (που είναι μικρότερος από εμένα σε ηλικία) . Νιώθω αδύναμος και νιώθω ότι έχω χάσει μέχρι το νόημα για τη ζωή.

3
 
 
 
 
σχόλια

Καλά θα ήταν να μιλήσεις στον διοικητή σου γι'αυτό το πράγμα, μπορεί να είναι καραβαναδες αλλά τρέμουν μην πάθει τίποτα κανένας φαντάρος και τρέχουν, θα πράξει τα πρέποντα να είσαι σίγουρος!

Ο στρατός δεν είναι όπως παλιά. Μπορείς να ζητήσεις να εξεταστείς και δεν έχουν δικαίωμα να στο αρνηθούν. Έτσι κι αλλιώς ούτε ο διοικητής σου θέλει να πάθεις κάτι. Θυμάμαι και στην θητεία μου άτομο που δεν μπορούσε και τελικά πήρε αναβολή και πολύ πιθανόν να πήρε και ολοκληρωτική απαλλαγή (νομίζω γίνεται δεύτερος γύρος ψυχολογικών εξετάσεων), κι αυτά πριν 20 χρόνια, όχι τώρα που είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα σε τέτοια θέματα.

Υπάρχει το γραφείο στήριξης οπλιτών με τηλεφωνική υποστήριξη καθ' ολη τη διάρκεια του 24ώρου και με βάση νόμου είναι υποχρεωμένοι να σε ακούσουν και να σε στηρίξουν ανώνυμα χωρίς πολλες λεπτομέρειες και καμία αναφορά σε κανέναν καραβανά. Καλή δύναμη.

Scroll to top icon