ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2024 | 22:57

Αγάπη ή καταπίεση ;

Πριν 6 μήνες πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωσα ότι ερωτεύτηκα ήταν το πρώτο άτομο που τον ένοιαζε πως είμαι , αν κουράστηκα , αν έφαγα , αν έκατσα παραπάνω στην δουλειά , τι με στεναχωρεί , τα πάντα !! Όμως αυτό έληξε με έναν τρόπο που δεν το περίμενα . Θα ξεκινήσω με το ότι είμαι ένα παρά πολύ επιλεκτικό άτομο σε σημείο να είμαι κοινωνική αλλά να έχω μόνο 3 φίλες , αντίθετα εκείνος μιλούσε με τους πάντες και είχε πολλούς φίλους αλλά θα μου πείτε οι άντρες είναι αλλιώς , παρόλα αυτά ποτέ δεν ζήλεψα αντίθετα τον θαύμαζα για τον χαρακτήρα του και την κοινωνικότητα του . Στον πρώτο μήνα που είμασταν μαζί έγινε ο πρώτος μας τσακωμός με την παιδική φίλη μου στο πρώτο θέμα λέγοντας ότι δεν είναι καλή για εμένα . Έπειτα από μια εβδομάδα τσακωθήκαμε για έναν πρώην 2+ χρόνια πίσω χωρίς να το αναφέρω καν εγώ, απλά του το ανέφερε κάποιος και το δημιούργησε ολόκληρο θέμα λέγοντας μου ότι θα έπρεπε να του το έχω πει κ ότι θα ήθελε να ξέρεις με όλους όσους έχω μιλήσει ή έχω βγει ή έχω φλερτάρει ή είχα κάποια σχέση και με λεπτομέρειες ,να συμπληρώσω ότι εγώ ποτέ δεν τον πίεσα να πει για το παρελθόν του , αν ήταν κάτι τόσο αξιοσημείωτο θα το είχε αναφέρει μόνος του . Τέλος πάντων πάντα τα λεγόμενα του ήταν : Ότι οι φίλες μου δεν ήταν για εμένα Ότι έπρεπε να ξέρει τα πάντα για το παρελθόν έστω κ ένα καφέ που θα είχα βγει πριν 5 χρόνια Κάθε φορά με απειλούσε ότι θα χωρίσουμε και αν έστω μάθαινε ποτέ κάτι άσχημο θα ξενερώνε πολύ Εντάξει πλέον στις σημερινές μέρες όλοι έχουμε εμπειριες στην ζωή μας , δεν ήμουν καμία λυσσασμένη γυναίκα ούτε του έδειξα κάτι τέτοιο όλες κ ολες οι επαφές μου ήταν 2 και μακροχρόνιες κ κανένας δεν μου έκανε ποτέ κάτι τέτοιο . Λίγο πριν με σβήσει από παντού γύρισε και μου είπε χαρακτηριστικά : Δεν θα βρεις ποτέ κάποιον να σε αγαπήσει όσο εγώ και θα καταλήξεις σαν κάτι άτομα που είναι μόνα τους και τα κοροϊδεύουμε … Η μοναδική μου φοβία στην ζωή είναι να μην μείνω μόνη μου και τον τελευταίο καιρό έτσι αισθάνομαι παρόλο που ήμουν σε σχέση μαζί του , είναι πολύ τοξικό κάποιος να κοιτάει τις φίλες σου και να κρίνει αν είναι κατάλληλες για εσένα ή να σου λέει να απομακρυνθείς από άτομα , κ όλα αυτά ξέρετε ‘ για το καλό σου ‘ και ‘ επειδή σαγαπαω στα λέω ‘ Πλέον θέλω να μείνω μόνη μου και να ηρεμήσω , μαζεύω χρήματα για μια νέα αρχή στην ζωή μου , για έναν στόχο . Ήμουν τόσο αφελής που πίστεψα στα λεγόμενα του και ονειρεύτηκα μια ζωή μαζί του , τόσο νωρίς χωρίς καν να δω τον πραγματικό του εαυτό και την τοξικότητα που είχε . Ελπίζω κάτι να υπάρχει για εμένα εκεί έξω , αυτό το ιδανικό το άλλο μισό που όλοι θελουμε , βαρέθηκα να με ρίχνει η καθημερινότητα , η οικογένεια , η δουλειά , κ η σχέση Η μόνη χαρούμενη στιγμή της εβδομάδας είναι αυτήν τώρα που κάθομαι και τα εξομολογούμαι εδώ ανώνυμα , νιώθοντας ένα βάρος να φεύγει από πάνω μου Σας ευχαριστώ όσους το διαβάσατε και με νιώσατε έστω κ λίγο !!!
5
 
 
 
 
σχόλια

Γλίτωσες από έναν τενεκέ που θεωρεί τον εαυτό του τεφαρίκι.Το ιδανικό θα ήταν να μήν μπλέκει καμία γυναίκα με τέτοια "μπουμπούκια",αλλά φοβάμαι πως αυτό δέν μπορεί να αποτραπεί.
Συνέχισε την προσωπική σου προσπάθεια,και άν νιώσεις την ανάγκη να λάβεις τη βοήθεια ειδικού ώστε να ενδυναμωθείς,μή διστάσεις να το κάνεις.
Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι.

Ήταν και τοξικός, αλλά πάνω από όλα απίστευτα χειριστικός επάνω σου · από όσα γράφεις δεν ήθελε απλά να έχει το πάνω χέρι και τον πλήρη έλεγχο σε όλα όσα αφορούν τη ζωή σου, αλλά εκμεταλλευόταν και χειριζόταν συναισθηματικά το αδύνατό σου σημείο που ήταν αυτό της μοναξιάς.
Σου φερόταν σα να είσαι το μικρό παιδάκι εσύ και αυτός ο κηδεμόνας σου. Που περνάνε όλα για έγκριση από εκείνον, μέχρι το παρελθόν και η αξιολόγηση για τις φίλες σου.
Καλά λοιπόν που πρώτος "σε έσβησε από παντού" όπως γράφεις και γλίτωσες, διαφορετικά θα έπρεπε να πάρεις την πρωτοβουλία να το κάνεις μόνη σου.
Θα διαπιστώσεις σύντομα, ότι η μοναξιά που ακόμα φοβάσαι είναι επίσης και ένα θαυμάσιο εφαλτήριο για την πραγματοποίηση καινούριων στόχων στη ζωή μας.

Scroll to top icon