ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2024 | 17:58

Δεν μπορώ να βρω κοπελα για σοβαρή σχεση

Είμαι 26 ετών άντρας. Δεν μπορώ να βρω κοπελα μέχρι σήμερα με την οποία να ταιριάξω και να κάνω σχέση ουσιαστική... Είμαι πραγματικά απελπισμένος...δεν ξέρω πλέον τι να κάνω? Έχετε καμία πρακτική λύση? Έχω ξαναγράψει σε διάφορα site αλλά δεν έγινε κάτι...είμαι άνω του μέσου όρου σε θέμα εμφάνισης πιστεύω ,με τη δουλίτσα μου ,ένας νορμάλ μισθός ,προσεγμενος σαν άντρας ευγενικός και κοινωνικός ...ωστόσο η απόρριψη που τρώω από το άλλο φύλο με στεναχωρεί απίστευτα και με ξενερώνει όλο και περισσότερο...καμία λύση?
9
 
 
 
 
σχόλια

Βρε συ....αυτό το 'με τη δουλίτσα μου' ακούγεται κάπως μίζερο... Κάπως μιλάς δεν ξέρω...γλυκός φαίνεσαι αλλά δε βγάζεις ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση. Μήπως αυτό είναι που πρέπει να δουλέψεις;

Γλυκός φαίνεται από που; Και αν ο τύπος το όταν γυρνάει σπίτι βιάζει τα παιδιά του το ξέρεις; Αν αυτός ο "γλυκούλης" τις πρώην του τις εδερνε το ξέρεις; Και άλλοι παρουσιάζουν την δουλειά τους σαν "δουλίτσα" αλλά μια χαρά σχέσεις κάνουν. Αυτή η ιδιότητα της σύγχρονης γυναίκας που ξέρει τον καθένα τι άνθρωπος είναι μέσα σε 5 δευτερόλεπτα με ξεπερνάει. Πιο προβλέψιμη και fake πεθαίνεις

Ναι εσύ το πήγες μακριά, φυσικά και δεν τον ξέρω αλλά από τον τρόπο που εκφράζεται εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι. Και εσύ πάντως πίσω δεν πας βλέπω...μέσα σε πέντε δεύτερα με έβγαλες και προβλέψιμη και fake λες και με ξέρεις. Αχαχα!

Είμαι κοπέλα 22 χρόνων. Αισθάνομαι ακριβώς έτσι και εγώ. Ξέρω ότι είμαι παχύσαρκη πράγμα το οποίο εμποδίζει έναν άντρα απο το να με δει εξωτερικά και να του αρέσω. Θα πάρει χρόνο να χαθούν τα κιλά.
Ο βασικός λόγος όμως δε θεωρω πως είναι τα κιλά. Ο βασικός λόγος είναι το ότι δεν έχω γενικά παρέες. Δεν βγαίνω ιδιαίτερα. Εφόσον λοιπόν δεν έχω συναναστροφη με το αντρικό φύλο πως να βρω κάποιον;
Να σου πω την αλήθεια δε μου αρέσουν και τόσο τα αγόρια της ηλικίας μου (χωρίς να τους βάζω όλους στο ίδιο καλάθι). 22 χρόνων φοιτήτρια οι παρέες μου είναι καθαρά φοιτητικές. Που να βρω κάποιον μεγαλύτερο;
Θα ήθελα κάποιον αποφασισμένο για γάμο και οικογένεια. Δύσκολο να τον βρω σε φοιτικούς κύκλους.
Βασισμένη λοιπόν στη δική μου εμπειρία, η λύση που θα σου πρότεινα είναι να μπεις στους κατάλληλους χώρους. Εξαρτάται πού ψάχνεις.
Ακόμη, πάντα να προσπαθείς να διατηρείς την αυτοπεποίθηση και τη θετική σου αύρα. Εκπεμποντας θετική ενέργεια, θα προσελκύσεις άτομα θεωρώ.
Είναι φυσιολογικό να είσαι απελπισμενος. Εξάλλου σε νιώθω. Όμως, να θυμάσαι ότι δεν είσαι μόνος. Ελεύθεροι άνθρωποι υπάρχουν. Δεν υπάρχει standard ότι πχ μέχρι την τάδε ηλικία πρέπει να έχεις βρει το άλλο σου μισό. Η κατάλληλη στιγμή για τον καθένα είναι διαφορετική.
Να είσαι προσανατολισμενος στον στόχο σου, να μη ρίξεις τα standards σου, να μη συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό που σου αξίζει.

Άκουσε κάτι που θα σου πω με όλη την ειλικρίνεια που με διακρίνει: Σε κατανοώ απόλυτα ως προς το πώς βλέπεις τα πράγματα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενδιαφέρεται ούτε μία.
Να μιλάς ανοιχτά σε όποια σου αρέσει. Χωρίς μισόλογα.
Μπορεί κάποιες φορές βέβαια να προλάβει να σε βάλει αυτή κάτω και να έχεις μια έκλαμψη και μια εμπειρία που σε κάνει να φλερτάρεις με καρδιακό επεισόδιο από χαρά αλλά καλό είναι να έχετε μιλήσει από πριν.
Όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρο όχι από τη μεριά κάποιας τότε μίλα, μην υποθέσεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει κάτι μεταξύ σας ποτέ.
Τώρα επειδή μιλάς για σχέση ουσιαστική δεν ξέρω, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Μπορεί να θέλει σχέση ουσιαστική δύο μηνών. Ή μιας ζωής.
Δεν το ξέρεις αυτό.
Αλλά σου προτείνω να αφεθείς και να ζεις τις στιγμές όπως έρχονται κι αν είναι να έρθει και η ουσιαστική σχέση που θες ίσως έρθει.
Αν όχι μη σκάσεις.
Μπορεί αυτές που νομίζεις ότι σε απορρίπτουν να μην θέλουν ουισιαστική μακροχρόνια σχέση γιατί δεν είναι του στυλ τους αλλά να θέλουν κάτι άλλο.
Αφέσου σε αυτό.
Και μακάρι μέσα στις εμπειρίες σου να σου έρθει και η ουσιαστική σχέση που αναζητάς.

αρκετά παλιά είχα διαβάσει τ ακόλουθο σχόλιο στ Α,μπα : "Το καλο παιδι ειναι πιστο και προβλεψιμο, καλη παρεα και ψοφαει για ενα χαδι και φυσικα ακολουθει παντου υπακουα. Αυτα ειναι ομως προσοντα οταν εισαι σκυλος κι οχι εραστης. Τα καλα παιδια ειναι παντα καταλληλα για φιλοι ή σχεσεις αποθεραπειας απο κακο παιδι, μεχρι η ζωηρα και καυλοχαριεσσα κορασιδα να βαλει πλωρη για το επόμενο. Αποτελουν συμπληρωμα διατροφης την περιοδο των χαρτομαντηλων, της σοκολατας, της φιλεναδοπαρηγοριας, και των αισθηματικών τσινιων, με ανταλλαγμα αοριστες κι απατηλές υποσχεσεις σεξουαλικων ανταλλαγματων, σε επιπεδο υπαινιγμων κυριως. Οταν τελειωσει ο ρολος τους, εκτελουνται με συνοπτικες διαδικασιες συνηθως με συντομοτατο τηλεφωνο η μεηλ)" Σκέψου το

Απορω τετοιες κρυαδες που τις ακουτε... τι παει να πει καλο παιδι; καλοι ειμαστε ολοι, οι κακοι ειναι στη φυλακη. Μπορει να νομιζεις οτι εισαι ο καλύτερος του κοσμου, αλλα αμα δεν εισαι προσιτός, κοινωνικος και φοβασαι μη σε απορριψουν με αποτελεσμα να γινεσαι μιζερος, ε πως να τραβηξεις την προσοχη των αλλων για φλερτ. Εξομολογουμενε, δες τι λειπει απο το χαρακτήρα σου, τι δεν κανεις και εστιασε εκει. Ολα τα αλλα θα ερθουν φυσικα.

Ζητάς πρακτική λύση, λες και υπάρχει ένα μαγικό ραβδί ή ένα κουμπί που το πατάς και εμφανίζεται αυτή που θες.
Ξεχνάς ότι πέρα από τα προσόντα που γράφεις ότι διαθέτεις είναι και γενικό θέμα χαρακτήρα καθώς και ειδικό συμπεριφοράς απέναντι σε κάθε γυναίκα.
Αυτό σημαίνει πως από τη στιγμή που δεν σε ξέρω, δε μπορώ να σου βρω λύση, μπορώ όμως να σου προτείνω μία πρακτική αρχή ώστε να βρεις μόνος σου κάποια άκρη.
Προσπάθησε να εστιάσεις προσοχή σε κάτι που γράφεις : Την αιτία (ή τις αιτίες) που οδηγούν μέχρι τα 26 σου στην απόρριψη που τρως από το άλλο φύλο.

Scroll to top icon