ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2024 | 12:45

ΣΗΜΑΔΙΑ

Τη γνώρισα πριν λίγες μέρες τυχαία μέσω δουλειάς όταν χρειάστηκε από τη θέση της να με εξυπηρετήσει σε κάτι που χρειαζόμουν (πολιτικός μηχανικός). Όμορφη κοπέλα και έξυπνη. Εγώ 45 εκείνη αρκετά μικρότερη γύρω στα 30.. με εξυπηρέτησε με το παραπάνω και λίγες μέρες μετά με κάλεσε στο τηλέφωνο να με ρωτήσει την επαγγελματική μου άποψη για ένα ζήτημα που αντιμετώπιζε στη δική της δουλειά ( συνδέονται κάπως τα επαγγέλματά μας). Έκτοτε μιλάμε με μικρές αφορμές καθημερινά για δουλειά κυρίως και χρειάστηκε να ξαναπάω άλλες 2-3 φορές από το γραφείο της όπου τυχαία αρχίσαμε να συζητάμε και άλλα πράγματα.. Με εξυπηρετεί πάντα με τεράστια ευγένεια και χαμόγελο.. άραγε είναι αυτό σημάδι ότι μπορεί να της αρέσω ως άντρας; Την έχω γοητεύσει καθόλου ή απλώς έχω παρεξηγήσει την ευγένεια και την προθυμία της; Θα ήθελα να της προτείνω να βγούμε αλλά διστάζω να την προσεγγίσω αφενός γιατί δεν ξέρω αν είναι σίγουρα ελεύθερη αφετέρου γιατί φοβάμαι μην την ενοχλήσω ή της φανεί άκομψο… τι μπορώ να κάνω..
5
 
 
 
 
σχόλια

ρώτησε την ποιά είναι τα σόσιαλ που έχει για να την ακολοθήσεις και να αποκτήσετε έτσι μεγαλύτερη οικειότητα αλλά και να μάθεις αν είναι με κάποιον ή οχι.

Αυτό το μπέρδεμα της ευγένειας και της αναμενόμενης - απαραίτητης, επαγγελματικής συμπεριφοράς με το φλερτ, είναι τόσο συχνό σε κάποιους ανθρώπους, επειδή προφανώς λείπει από την ζωή τους, που σε λίγο θα φοβάσαι να φερθείς με ευγένεια, μην παρεξηγηθείς.

Εδώ κανείς μας δεν μπορεί να σου πει έγκυρα αν η στάση της δείχνει ενδιαφέρον ή όχι.
Εγώ θα έλεγα να της προτείνεις να βγείτε κι αν εκείνη δεν θέλει, ως ευγενής άνθρωπος που είναι ευγενικά θα αρνηθεί και θα συνεχίσετε να έχετε την όποια επαφή έχετε με αξιοπρέπεια κι από τις δύο πλευρές.

Δεν ξέρω γιατί στις μέρες μας διοχετεύουμε τόση σκέψη για να τα αυτονόητα. Είσαι ένας άντρας, σου αρέσει μια γυναίκα που δείχνει φιλική απέναντί σου...τι πιο φυσιολογικό;
της το δείχνεις. Θέλει; Έχει καλώς. Δεν θέλει; Πάλι καλώς. Δεν θα γκρεμιστεί κι όλο σου το είναι αν δεν θέλει ή έχει σχέση.

Δεν μπορώ να καταλαβω οταν λες μιλάτε με μικρες αφορμες. Ειναι απαραιτητο να επικοινωνησετε ή γινεται η δουλεια και χωρις αυτην την επικοινωνια; Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε λόγω δουλειάς πρότεινε της να την κεράσεις έναν καφέ και να κουβεντιασετε εκτός γραφείου. Έτσι χύμα να της προτείνεις να βγείτε χωρίς να γνωρίζεις όλα αυτά που αναφέρεις δεν θα στο συμβουλευα γιατί εάν αρνηθει θα είναι άβολο και για τους δύο σας μετά.

Έτσι όπως τα περιγράφεις, δείχνει σημάδια ότι της αρέσεις, χωρίς όμως να είναι και τελείως σίγουρο. Τί θα κάνεις για να σιγουρευτείς :
Εκεί λοιπόν στα "άλλα πράγματα" που συζητάτε, την επόμενη φορά φέρε την κουβέντα και σε θέματα σχέσεων, έτσι γενικά. Οπότε, μέσα από τη συζήτηση και θα μάθεις (έμμεσα) αν έχει σχέση, αλλά και θα σου δοθεί η ευκαιρία να της ξεκαθαρίσεις για τον εαυτό σου (πάλι έμμεσα) ότι δεν έχεις. Επειδή, πού ξέρεις, ίσως και εκείνη για τον ίδιο λόγο να διστάζει όπως εσύ να σου ανοιχτεί περισσότερο, μιας και δεν ξέρει για σένα.
Και στην περίπτωσή της είναι ακόμα πιο λογικό να διστάζει, εφόσον έχετε τέτοια διαφορά ηλικίας. Οπότε, δώσε βάση σε εκείνη τη συζήτηση στο τί θα σου πει και κυρίως, ΠΏΣ θα στο πει. Τσέκαρε αντιδράσεις.
Αν λοιπόν αποδειχθεί ότι "το πεδίο είναι ελεύθερο", την επόμενη φορά πρότεινε έναν καφέ κάπου έξω με πρόσχημα "μία επαγγελματική συζήτηση".
Και μη φοβάσαι, τίποτα από αυτά δεν θα φανεί άκομψο.

Scroll to top icon